• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Günaydın günaydın ballı börekler,tatlı çörekler,çıtı pıtı güzeller....saldım çayıra mevlam kayıra ,ortalık pöööö... çingen çalii,ben oyniii:8::8::8:

Aaaa Ausencia ben seni hem bekar hem çıtır hem de avatarındaki resim gibim hayal etmiştim ama çok da kilon yok aslında.Normal ölçülerdesin bebetom.

Az kaldı canım , sırada o var :28:

Beynimi kötülüklerden arındırma yogası ders çalışmak benim için , hem siyaset okuyarak belki ilerde başkakan falan olurum , daha gencim önüm açık :52: çıtı pıtıyım da zaten :12:

İlk icraatımda hastanelerdeki estetik operasyonları sonrası , kıskananlar için (örnek ausencia) refakatçı yasağı getireceğim :33: ( nldglp , ogltkn :54: )

Hasetlenenler çok da işte...aman aman nazara gelmeyelim.Okuyalım üfleyelim:nazar::nazar::nazar:

Kartopum selam canım :16:

dün çok güzel bi gündü tekrar herşey için eşine sana ve diğer arkadaşlara teşekkürler :23:

Kartopum selam canım :16:

dün çok güzel bi gündü tekrar herşey için eşine sana ve diğer arkadaşlara teşekkürler :23:

Yedinmi gıı Kartopu nun susamlı çöreklerinden:51: Ama ben dün ipliğin ucunu kaçırdım gene.Anadolu kavağına kaçıp gittik.Amaannn bi güzel bi güzeldi.Midyeler,kalamarlar,çıtır pıtır hamsiler oyyyy ne yedim ne yedim:56:.Bugün de lahana çorbasına talim:37: YA bi de Anadolu kavağında minicik bir ekmek fırını var.Sebzeli hamsili mısır ekmeği yapıyorlar.Ben her gittikce alırım.Bileniniz varmı? giden olursa mutlaka alsın.Harika bir lezzet:34:

Yedinmi gıı Kartopu nun susamlı çöreklerinden:51: Ama ben dün ipliğin ucunu kaçırdım gene.Anadolu kavağına kaçıp gittik.Amaannn bi güzel bi güzeldi.Midyeler,kalamarlar,çıtır pıtır hamsiler oyyyy ne yedim ne yedim:56:.Bugün de lahana çorbasına talim:37: YA bi de Anadolu kavağında minicik bir ekmek fırını var.Sebzeli hamsili mısır ekmeği yapıyorlar.Ben her gittikce alırım.Bileniniz varmı? giden olursa mutlaka alsın.Harika bir lezzet:34:

konu gırtlak olunca, bilmediğin lezzet ve satış noktası yok bakıyorum:ssz:

canım bencede çok güzel bir gündü,esas ben sana teşekkür ederim bizimle olduğun için :16:

:54: kız ben senin maymununun olduğu heryere uçarak gelirim :34: ne tatlı gülüyor dişlek dişlek :emir_bebek:benim için zevk idi eşimde çocuğumda keyif aldı :34:

kartopum yaz şunlara neler yedim neler içtim götürdün mü diyorlar :23:

konu gırtlak olunca, bilmediğin lezzet ve satış noktası yok bakıyorum:ssz:

Ayneeen:23: Bir de esas gene tam göbekde acıbadem kurabiyesi ve hindistancevizli kurabiyesi ile ünlü gene küçücük bir pastanesi var ''ELİT'' ordan da midyenin ve kalamarın üstüne alıp yiyebiliisniz.Ama bi şey daa var:26::26::26: Sahilde lokma yapan yerden de lokma alıverdik.Hani ıscak ıscak,üstüne bol tarçın ve kürdanlar saplayıp yürürken yenilen:21::24: ama bugün lahana çorba:25:

Back