• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

sarı şeker organizasyon çalışmaları sende ben yardım ederim ama ağılık senin ona göre :29:

et mangal oh keyife bak hemde k.k.dakiler ile :56::8:

Carrie, içeride bi şey lazım olursa haber uçur hemen yeterim :10:

bensiz ban almak yoktu kader arkadaşım benim özledim seni :43:

Can lar ciğerler nerdesiniz loo:53: Yoksa herkesler Mune nin geyiğine mi kaçtılar:44: Şimdi enselemezsem ben o kaçanlarııı:20::47:

Can lar ciğerler nerdesiniz loo:53: Yoksa herkesler Mune nin geyiğine mi kaçtılar:44: Şimdi enselemezsem ben o kaçanlarııı:20::47:

HEmen bu mesajın saati ile benim oraya yazdığım mesajın saatine bak bakalım.Kim topiğini bırakmış saayın bayaan:33: (bu msj Jelesec e dir.)

Herkese hayırlı Cumalar olsun arkadaşlar.

geyiğin üstüne geyik koklamak var mı:19:

kim nereye gidiyo buraları bırakıp, bak mune bile buraya gelmiş,muhabbetin kralı burada, başka yerlere gitmeye ne gerek var:51:

çok yakında bende bir estetiksever olacağım için buraları okuyorum.muhabbet almış başını gitmiş

Son düzenleme:
madem geldik dünyaya nimetlerden faydalanmak gerek dimi :D ben biraz abartıyo olabilirim tamamen ders stresi normalde yapmam öle şeler :D acil para bulmam lazım baycancııııma.... dökcem önüne servetimi toparla beni diycem :D :47::47::47:

Yemelerden bahsediliyor kim nerde ne yedi :1: toplandınız haberim mi yoook :4: :4: :4:
Ben yemicem :50: çünkü baycana verecek param kalmadı :52: hoş kesilecek yerimde :34:

BEN TOPRAK, yiyen gördüğün gibi linak:40:
buluşan da ekim 2011 anneleri ve jelesec...hatun bizim çeteyi bıraktı, diğer çetelere de bulaşmaya başladı, yemek yemeyen de yine jelesek koca günü bi bardak ayran ve iki lokma şeyle geçirmiş, helal valla:46:

ben geldimmmmm nasılsınız fit hatunlar... bu aralar millet başka yerlerde takılıyo galiba pek ıssız kalıyo topik

çok yakında bende bir estetiksever olacağım için buraları okuyorum.muhabbet almış başını gitmiş

Hayırlı olsun Uzeyse nereni yaptıracan? büyütmemi,küçültme mi? karın mı .....?:34:

ben geldimmmmm nasılsınız fit hatunlar... bu aralar millet başka yerlerde takılıyo galiba pek ıssız kalıyo topik

Yok bebeem burası bizim ilk göz ağrımız:34:hepimiz burdayız da gezmekten tozmaktan fırsat bulup giremiyoruz:34: Birazdan göreceksin gezmelerimizi:9:

EEE hastane ziyaretleri canlı canlı ve resimli olur da kontroller resimsiz olurmu? Bugün Jelesec imizin kontrolü vardı doktorda.Geç bir saate randevu olunca biz de öncesi bir kahve buluşması yapalım dedik:32: Palladıum da buluştuk veeee....

$IMAG2705.jpg $IMAG2706.jpg

EEE hastane ziyaretleri canlı canlı ve resimli olur da kontroller resimsiz olurmu? Bugün Jelesec imizin kontrolü vardı doktorda.Geç bir saate randevu olunca biz de öncesi bir kahve buluşması yapalım dedik:32: Palladıum da buluştuk veeee....

Eki Görüntüle 702074 Eki Görüntüle 702075

Yahu kadın 24 saat telefonda.Dedikodu kazanı mübarek.Hiç bitmiyor:) Jelesec telefonuyla Ogltkn ile konuşmakta.Masadaki 3 bardak dan kırmızı ruj lu olanı bana ait:)) Süslüyüm ya:12:

Back