Az kaldı canım , sırada o var
Beynimi kötülüklerden arındırma yogası ders çalışmak benim için , hem siyaset okuyarak belki ilerde başkakan falan olurum , daha gencim önüm açıkçıtı pıtıyım da zaten
İlk icraatımda hastanelerdeki estetik operasyonları sonrası , kıskananlar için (örnek ausencia) refakatçı yasağı getireceğim( nldglp , ogltkn )
yok ya bende geziniyorum ekşın diye ama yok
evet o konuyu bende kaçırdım artık önümüzde ki maçlara bakacağız
en azından resimleri gördüm ama
Hani cicişler bicişler mii:26: bana da sööliin
evet, evet...o..
Yaaa bak nassı annadıımAma ama ben sizi o gece takip ettim HAtta arama motoruna ''cicişler'' yazın demişsiniz yaa,ben de yazıp gördüm
fadıl takipte meraklı nlglpd
Kartopum selam canım
dün çok güzel bi gündü tekrar herşey için eşine sana ve diğer arkadaşlara teşekkürler
Bebeğim forumun altını üstüne getiriyorumKaçmaz benden Ama bi görsen hani ogülünün paçalıları var ya onlardan paylaşmışlar.HAni hep onlardan giyer pazen,sıcak tutanlardan
Kartopum selam canım
dün çok güzel bi gündü tekrar herşey için eşine sana ve diğer arkadaşlara teşekkürler
Yedinmi gıı Kartopu nun susamlı çöreklerindenAma ben dün ipliğin ucunu kaçırdım gene.Anadolu kavağına kaçıp gittik.Amaannn bi güzel bi güzeldi.Midyeler,kalamarlar,çıtır pıtır hamsiler oyyyy ne yedim ne yedim .Bugün de lahana çorbasına talim YA bi de Anadolu kavağında minicik bir ekmek fırını var.Sebzeli hamsili mısır ekmeği yapıyorlar.Ben her gittikce alırım.Bileniniz varmı? giden olursa mutlaka alsın.Harika bir lezzet
canım bencede çok güzel bir gündü,esas ben sana teşekkür ederim bizimle olduğun için
konu gırtlak olunca, bilmediğin lezzet ve satış noktası yok bakıyorum
kız ben senin maymununun olduğu heryere uçarak gelirim
uçarak derken bişi mi ima ediyosun,
inceldim zayıfladım, hatta zayıflıktan uçacak kıvama mı geldim diyorsun
uçarak derken bişi mi ima ediyosun,
inceldim zayıfladım, hatta zayıflıktan uçacak kıvama mı geldim diyorsun
Aynen öyle dioHAvasından yanına yanaşılmıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?