- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
linakım fotoları görmedim ama, seni canlı gördüğüm için, fotoların güzelliğini tahmin edebiliyorum.. bu kartopu sen görmediği için merakı tavan yapmıştır kesin
ahahahahah kız ne olacak bu kartopumun merak halleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
linakım fotoları görmedim ama, seni canlı gördüğüm için, fotoların güzelliğini tahmin edebiliyorum.. bu kartopu sen görmediği için merakı tavan yapmıştır kesin
canım fotolar facede buyur gel gösteremlina nerede bu resimler biz niye göremedik :26:
mersi şekerim çok kibarsın
aaaa kız partisiz olur mu yarın ilk partimi veriyorum 2011.ekimin güzel anneleri ile
devam ogülüye göre ayarlayalım büyük partiyi
canım fotolar facede buyur gel gösterem
evet ayarlayalım acaip pparti yapasım var düğün dernek kesmedi beni
sağol canım dediğim gibi sizler güzel görüyosunuz.... valla öyle merak edilcek bişi yok pek kendi çapımda bişiler işte
ahahahahah kız ne olacak bu kartopumun merak halleri
canım fotolar facede buyur gel gösterem
evet ayarlayalım acaip pparti yapasım var düğün dernek kesmedi beni
Pişt kartopum teyzesi arada göz ucuyla benim minigede bak anası yaralı babası sohbete dalar ise arada kaynar çocuğum
o zaman sakıncası yoksa özelden ismin yazarsan seni ekleyeyim face.
gerçi kızlar yine diyecekler bu ne merak diye
sen merak etme canım,gözlerimi ayırmam üzerlerinden
o zaman sakıncası yoksa özelden ismin yazarsan seni ekleyeyim face.
gerçi kızlar yine diyecekler bu ne merak diye
canım yazıyom yazıyom gelmiyo bi baktım senin msj kutusu dolmuş taşmış
boşalltım şeker
Şöyle bir ceeeeeee diyerek hemen kaçıyorum
Keyiler bomba mı , okumadım geçmişinizi neler kaçırdım bilmiyorum.
Hafta sonu sınavlarım var , hiç çalışmamıştım şimdi yumurta + kapı + ben fena haldeyiz
Pazardan sonra geyiğin dibine vurmayan ausencia yı , alın ne yaparsanız yapın
Öpüldünüz güzeller, az zihin açıklığı dileyin bana , belki tutar
boşalltım şeker
msj ulaştı mı ki???
Şöyle bir ceeeeeee diyerek hemen kaçıyorum
Keyiler bomba mı , okumadım geçmişinizi neler kaçırdım bilmiyorum.
Hafta sonu sınavlarım var , hiç çalışmamıştım şimdi yumurta + kapı + ben fena haldeyiz
Pazardan sonra geyiğin dibine vurmayan ausencia yı , alın ne yaparsanız yapın
Öpüldünüz güzeller, az zihin açıklığı dileyin bana , belki tutar
ausencia, geçmişte çook şey kaçırdın bacım, şu sınavı atlatıp geliver de; yumurta kapı ve senden oluşan üçgenin iç açılarının toplamını bi hesaplayalım
dualarımız senle, bol bol zihnin açılır inşallah, sınav öncesi kahvaltını edersen, ve sınava girmeden bi çikolata yersen kesin açılır (annemin taktiği)
ben verdim lina adını soy adını kartopuma
ceeeee
Allaha bin şükür hepimizin keyfi yerinde geyiğe sohbete ekşına devam
Hadi ver gel sınavlarını geyiğin dibine vuralım(dualarımız seninle başarılar canım)