• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

lina nerede bu resimler biz niye göremedik :26:
canım fotolar facede :D buyur gel gösterem :D

mersi şekerim çok kibarsın :54:

aaaa kız partisiz olur mu :19:yarın ilk partimi veriyorum 2011.ekimin güzel anneleri ile :21:

devam ogülüye göre ayarlayalım büyük partiyi:32:

evet ayarlayalım acaip pparti yapasım var düğün dernek kesmedi beni :D

canım fotolar facede :D buyur gel gösterem :D

evet ayarlayalım acaip pparti yapasım var düğün dernek kesmedi beni :D

yaparız güzelim bizim saz ekibi buluşmadan duramaz bağımlı olduk artık :9: alıştın tabi gezmeye düğüne derneğe eğlence istiyorsun :34:

biraz düzeleyim ayarlarız tarih

linakım fotoları görmedim ama, seni canlı gördüğüm için, fotoların güzelliğini tahmin edebiliyorum.. bu kartopu sen görmediği için merakı tavan yapmıştır kesin:9:

sağol canım :D dediğim gibi sizler güzel görüyosunuz.... valla öyle merak edilcek bişi yok pek :D kendi çapımda bişiler işte

Pişt kartopum teyzesi arada göz ucuyla benim minigede bak anası yaralı babası sohbete dalar ise arada kaynar çocuğum

Şöyle bir ceeeeeee diyerek hemen kaçıyorum :10:

Keyiler bomba mı , okumadım geçmişinizi neler kaçırdım bilmiyorum.

Hafta sonu sınavlarım var , hiç çalışmamıştım şimdi yumurta + kapı + ben fena haldeyiz :52::52::52:

Pazardan sonra geyiğin dibine vurmayan ausencia yı , alın ne yaparsanız yapın :32:

Öpüldünüz güzeller, az zihin açıklığı dileyin bana , belki tutar :24:

Hafta sonu sınavlarım var , hiç çalışmamıştım şimdi yumurta + kapı + ben fena haldeyiz :52::52::52:

Pazardan sonra geyiğin dibine vurmayan ausencia yı , alın ne yaparsanız yapın :32:

ausencia, geçmişte çook şey kaçırdın bacım, şu sınavı atlatıp geliver de; yumurta kapı ve senden oluşan üçgenin iç açılarının toplamını bi hesaplayalım:ssz:

dualarımız senle, bol bol zihnin açılır inşallah, sınav öncesi kahvaltını edersen, ve sınava girmeden bi çikolata yersen kesin açılır :ssz:(annemin taktiği)

boşalltım şeker

msj ulaştı mı ki???

ben verdim lina adını soy adını kartopuma :34:

ceeeee :1:

Allaha bin şükür hepimizin keyfi yerinde geyiğe sohbete ekşına devam:8::nazar:

Hadi ver gel sınavlarını geyiğin dibine vuralım(dualarımız seninle başarılar canım) :16:

ausencia, geçmişte çook şey kaçırdın bacım, şu sınavı atlatıp geliver de; yumurta kapı ve senden oluşan üçgenin iç açılarının toplamını bi hesaplayalım:ssz:

dualarımız senle, bol bol zihnin açılır inşallah, sınav öncesi kahvaltını edersen, ve sınava girmeden bi çikolata yersen kesin açılır :ssz:(annemin taktiği)

yumurta ve kapı ve ben :D bir nevi beni anlatmışsın :D haftasonu sınavlarım var ama ben düğün dernekle çokkk meşguldüm çalışamadım :D

ben verdim lina adını soy adını kartopuma :34:

ceeeee :1:

Allaha bin şükür hepimizin keyfi yerinde geyiğe sohbete ekşına devam:8::nazar:

Hadi ver gel sınavlarını geyiğin dibine vuralım(dualarımız seninle başarılar canım) :16:

iyi yapmışsın canım :D bu arada bana da bi dua ediverin be sevabına :D

Back