Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

POSTİT ve OGÜLATAKANE !!!

tuuuu size 5 saattir bulamadınız vesselam.Ekarteler,akorteler hiç işe yaramadı Oturun SIFIR

Son düzenleme:

Evet,şu anda ihtiyaç yok gerçekten İnşallah hep böyle giderde bozulmaz
Meme küçültme ameliyatı olanlara protez hep kas altına koyulur.Sana sadece protez takviyesi yapılmış gerçi ama büyük ihtimalle yine kas altına koyulmuştur..Kas kesilip dokudan ayrıldıgı için biraz rahatsızlık yaparmış.Ama yöntemlerin içinde en güvenirlisi,en iyisi bana göre..Öyle olmasa en son yapılan meme küçültme işleminden sonra protez takviyesi gerekirse sadece kas altı yöntemi tercih edilmez bana göre...
Karın germeyi bir arkadaşım düşünüyor aslında ama ben videosunu izlemiştim ameliyatın ve gözlerim böyle olmuştu Gerçektende zor bir ameliyat bence,estetik ameliyatların içinde tabi..Maşallah,iyiysen çok iyi..Kendine dikkat et

Jelesec canım çok geçmiş olsun fotoları falan şimdi gördüm ameliyat değil bildiğin altın günü yapmışsınız orda valla maşallah bugüne dek hiç öyle bi hastane odası görmemiştim hiç öyle bi odamda olmadı insan ameliyat stesine bile girmez öyle bi ortamda çok şanslısın ne güzel kendin gibi şen şakrak ve vefalı arkadaşların var.. önemli ve zor operasyonlar geçirmişsin keyfini süreceğin günler çabuk gelsin inş tekrar geçmiş olsun...

nldglp'im canım ciğerim,

buradaydım ama acil iş gelince yazamadım bak şimdi ne hazırladım...bizim jeloyu k.k görsün
ameliyatın aynı günü, gece 2 sularında jelocan ve tostu

kız jeloooooo, ne güzel yiyon kız tostusabah ameliyat olan sen değilmiş gibi..Nilocan, sen de dolmaları pıt pıt sarıyosundur şimdi.Ben olsam hala harcını karıştırıyor olurdum mutfakta senin hızında daha kimseyi görmedim ben, becerikli hatunsun vesselam

ilksen hoşgeldin topiğimize, hakikaten bildiğin altın günü gibiydi. iki gün kaldık hastanede ve menü sürekli refresh olup durdu :) tüketim çok olunca, üretim de ayak uydurmak zorunda kaldı. Türk kahvemiz bile vardı, gerisini artık sen düşün.

Ehh tam 50 dak.olmuş.Bitti sayılır Aynen yaa nasıl da yedi karnı gerilmiş halde ben de şaştım kaldım HAdi biz neyse de jelocam karnında 550 dikişle vallahi pes dedim içimden

Ehh tam 50 dak.olmuş.Bitti sayılır Aynen yaa nasıl da yedi karnı gerilmiş halde ben de şaştım kaldım HAdi biz neyse de jelocam karnında 550 dikişle vallahi pes dedim içimden

dikiş takıntılı birine 550 dikiş demişsin loooo

bugece oturup sabaha kadar sayar artık dikişleri

Arkadaşlar kusura bakmayın tek alıntılayıp cevap yazamıyorum malum ağrılar sızılar devam

ya yuh bana dünya paraları bay ameliyat ol acısı inlemesi ayrı otur akşamı öküz gibi ye benim eş görmesin sabah Ajda ile yarışır oldun estetik ameliyatlarda dedi

ajdayla yarışmak mı ihtiyacım mı var deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…