Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız spartakus JElesec napii aciba? Bu arada dün sabah son direni de çıktı.Haberiniz ola.
Baki olduğunu sor bakalım eşe dosta (jelesec,ogltkn) Ogülem döktür bakalım şu postit e. Verdiğim sözü neederim? Hadi çalışın bakalım çalışın.Bulana dona bele lastik bi liraaa![]()
postittt, bu var ya bu, hayatta unutmaz, ben unuturumo unutmaz...hem de gider en afilli en seksiinden alır..zevkli kadındır
![]()
HAdi bakalım bendeniz TÜYLÜ şeker aranızdan ayrılırken en güzel haftalar,en güzel günler,enn tatlı yazışmalar,bol dedikodulu ve ekşınlı günler dileyerek hepinizi mucukluyorumArada geleceğim haa
![]()
Aferiiiin doğru cevap buydu![]()
Hadi o zaman pamuk eller klavyeyebu don işi çözülsün bugün, hazır jelesec de ekarte olmuşken, şansımız %20 arttı valla
![]()
Nokta atış yapıcamiyi olan kazansın
![]()
Jelesec geçmiş olsun canım... Hem karın hem meme vallahi süper yaniÇok merak ediyorum,karın germe çok zor agrılı bir operasyonmu? Hani şimdi lazım degil ama ilerde gerek olursa hani
![]()
kardeşinin değil dimi? yoksa nişan'a ne gerek vardı diyeceğim çünkü![]()
Ah benim popodaşımm,ah benim kanepe yatak kardeşimmm,yastıkları çalıp bacak arası uyuyan prensesimm GÜNAYDINNNNNN BEBEĞİMMMM
KAlkın artık sabah oldu,gönlüm neş'eyle doldu,Sen zannedermisin ki benim hep elemlerim,heyhaaatttt ben nevaim-i eyyam-ı inlerim...mefulü mefaulü mefaülün......düm tek teke teke teke dümbürlenk
Kız ne çabuk daha yeni istediniz:44: Günaydın sana da güzel yüzlü melek![]()
Sorma bi cvp buraya yazıyorum,koşup wc de tuvaletimi yapıyorum.Bi buraya bi yatağı toplamaya,bi buraya bi kahvaltı hazırlamaya.Aslında boyna takılan hani içine ciklet,frigo konan aletten olsa ,korum içine laptop u hem yaz hem eğlen hem sıç hem oyna ohhhhh umurumda mı dünyaa![]()
Oh oh jelesec'ciğimin güzel haberlerini okudum, içim açıldı. Ne güzel, ne mutlu ona, ne mutlu size, götürmüşsünüz valla afiyet olsun. Ben de orda olacaktım ama kısmet olamadı. Sevgiler herkese.
Jelesec ameliyat olsun... maşalllah çok çok hızlı,ağrısız ,sızısız bir iyileşme dönemi diliyorum,hoş bu kadar seveni varken ağrılar vız gelir Jelecec'ciğime..
benden de selam olsun sizlere
Kız spartakus JElesec napii aciba? Bu arada dün sabah son direni de çıktı.Haberiniz ola.
Bi yandan çalışma bi yandan 1000.sayfa pususundayım nilciğim:)) verilen sözler bakidir umarım![]()
Eveeeeeeeeeeeeet yazdıklarınızı okudum , sabah enerjimi aldım :124::124::124:
Benzin istasyonum gibisin yahu , aç , iki sayfa oku , ohhhh akşama kadar idare etsin...Günaydınlar
Ayaklı başlı yatışınızı gözümde canlandırdım
Güzellikler , jelesecim tekrar geçmiş olsun , keyfinize , dostluğunuza , vur patlasın çal oynasın muhabbetinize , muhtemelen bize yansımayan dertleşmelerinize , dedikodularınıza....
Hepsine
Jelesec karın gerdi , dost düşman çatladı
Öpüyorum hepinizi
nerden başlasam, nasıl anlatsam:26:
öncelikle jelesec'im iyi ki girdin hayatıma, sen girdin ki ; arkadan da bu kadar güzel gönüllü insan girebildi. Seni seviyorum canım dostumDolu dolu, dostuluğu, iyi niyeti, beklentisiz özveriyi gördüğüm, tattığım iki gün..nldglp'ciğim canım ciğerim, o kadar güzel yazmış ki herşeyi, yaşadığımız tüm güzellikleri, hisleri, ömürümüzün sonuna kadar unutulmayacak anıları.... üzerine ilave edecek pek bişey bulamıyorum.
Onun da dediği gibi hayatım boyunca hiçç unutamayacağım 2 gün yaşadım sizlerle..Hepiniz iyiki hayatımdasınız. Hepinizi çok seviyorum...
Kendimle ilgili olarak, beni yolculuğum boyunca arayıp soran, yollarla ilgili haber veren, o güzelll pastanın ustası, kapıdaki özenle hazırlanmış süslerin yaratıcısı kartopumherşey için çok teşekkür ederim..Hala "ben hastaneye vardım" diye seni arayamayaşımdan dolayı vicdan yaptığımı bilesin
Odaya varır varmaz arkadan gelen misafirlerle tamamen aklımdan uçmuş gitmiş, nolur affet
besteeeem, güzel arkadaşım, sarı afetim...sırf beni görmek için ertesi gün tekrar köprü eziyeti çeken güzel bacaklı kadınseni yüz yüze görmek çooook ama çok güzeldi. daha çok görüşeceğiz, içimden bir ses öyle söylüyor
![]()
nldglp'im canlı yayın muhabirim, seni seviyordum zatenama aynı yatağı paylaşıp, toto totoya uyuyunca, sevgim çok değişti, artı yani
sabahları o enerciik halin, güzel yüzün, içtenliğin, hoş sohbetin, anaçlığın, kusursuz karakterin ve becerikliliğinle idolümsün
ve jelesec'im için gelen ve orada yüz yüze de tanışma fırsatı yakaladığım tüm dostlar ve telefonla hasret giderdiğimiz bentoprakçım, hepinize sonsuz sevgiler![]()
PAstanın sahibi KArtopumun dikkatine!!!! ogüle hanım sanırım 2.geceydi pastanın dibini 2 kaşık yardımı ile kazıya kazıya getirdi.Şu resme bakın.Bakın da görünKorktum ben bu ogülatakaneden:18:
Eki Görüntüle 691800
daha iyiyim meleğim ya ben senin iyiliğinin kalbinin pürü paklığının yanında şeytan kalırım bana melek deme aman Nilim...melek inan sensinne güzel bi enerjin var ya ağrılar içinde iken bile gülebildim sayende hep benim arkadaşım dostum ol hep hayatımda ol!!!!!
postit canım iyi dileklerini okudum sağol arkadaşımbak donu alıyor haberin ola hemde parayı kıyıp iyi marka seksüüüüü o yüzden pusudan ayrılma
![]()
Ausencia; seni seviyorum arkadaşım o kadar samimi içten yazıyorsun ki tüm yazılarını, bunu kalpten hissediyorum
ben böyle gerilme görmedim hakikaten Memorial hastanesi deeşim eğlenceyi izzeti ikramı görünce banane ben eve gitmem ufaklığa kim bakarsa baksın dedi
karın gerildi güzel olan memelerime minik bi dokunuş daha yapıldıgerilme bahane k.k.da ki dostluk ,dayanışma ,arkadaşlık şahane idi
![]()