Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler...senin tüm vücut (karın,meme,bacak vs) görmüş biri olarak albümünde karına hiiiiiç ihtiyacın yok ben memede ki minik silikondan rahatsız oldum gerginlik hissi beni sinir etti karın germe ameliyatı estetik ameliyatlarının içinde en zoru demişti görüştüğüm doktorların hepsi o kadar değil dün ve bugün çok daha iyiyim
Çok teşekkürler kızlar sizlerin memeleri kıskandım bende içini doldurttum
Kalemim ne güzel yazmışsıno kadar çok sevenim vardı ki her zaman etrafımız bizi çıkarsız sevenlerle dolsun inşallah
nldglp'im canım ciğerim,
buradaydım ama acil iş gelince yazamadım bak şimdi ne hazırladım...bizim jeloyu k.k görsün
ameliyatın aynı günü, gece 2 sularında jelocan ve tostu
Eki Görüntüle 692111
Jelesec canım çok geçmiş olsun fotoları falan şimdi gördüm ameliyat değil bildiğin altın günü yapmışsınız orda valla maşallah bugüne dek hiç öyle bi hastane odası görmemiştim hiç öyle bi odamda olmadı insan ameliyat stesine bile girmez öyle bi ortamda çok şanslısın ne güzel kendin gibi şen şakrak ve vefalı arkadaşların var.. önemli ve zor operasyonlar geçirmişsin keyfini süreceğin günler çabuk gelsin inş tekrar geçmiş olsun...
kız jeloooooo, ne güzel yiyon kız tostusabah ameliyat olan sen değilmiş gibi..Nilocan, sen de dolmaları pıt pıt sarıyosundur şimdi.Ben olsam hala harcını karıştırıyor olurdum mutfakta senin hızında daha kimseyi görmedim ben, becerikli hatunsun vesselam
Ehh tam 50 dak.olmuş.Bitti sayılır Aynen yaa nasıl da yedi karnı gerilmiş halde ben de şaştım kaldım HAdi biz neyse de jelocam karnında 550 dikişle vallahi pes dedim içimden
Ehh tam 50 dak.olmuş.
nldglp'im canım ciğerim,
buradaydım ama acil iş gelince yazamadım bak şimdi ne hazırladım...bizim jeloyu k.k görsün
ameliyatın aynı günü, gece 2 sularında jelocan ve tostu
Eki Görüntüle 692111
anaaaam, 50 dk da bitirin mi
senden korkulur valla
dikiş takıntılı birine 550 dikiş demişsin loooo
bugece oturup sabaha kadar sayar artık dikişleri
benim ki sarı şekere pire diyor yapar 50.dakikada arada 10.dakika benle teldeydi
Aledam rahatlattı beni dikiş mikiş hepsi gidiyor keyfine bak dedi ama ben sayabilirim belli olmaz
Arkadaşlar kusura bakmayın tek alıntılayıp cevap yazamıyorum malum ağrılar sızılar devam
ya yuh bana dünya paraları bay ameliyat ol acısı inlemesi ayrı otur akşamı öküz gibi ye benim eş görmesin sabah Ajda ile yarışır oldun estetik ameliyatlarda dedi