• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bu arada fotolarda hepimizin yüzler kabak gibi ortada...

bu yüzden mailden gönderiyorum hepinize :34:

nerden başlasam, nasıl anlatsam:26:

öncelikle jelesec'im iyi ki girdin hayatıma, sen girdin ki ; arkadan da bu kadar güzel gönüllü insan girebildi. Seni seviyorum canım dostum:16: Dolu dolu, dostuluğu, iyi niyeti, beklentisiz özveriyi gördüğüm, tattığım iki gün..nldglp'ciğim canım ciğerim, o kadar güzel yazmış ki herşeyi, yaşadığımız tüm güzellikleri, hisleri, ömürümüzün sonuna kadar unutulmayacak anıları.... üzerine ilave edecek pek bişey bulamıyorum.:17: Onun da dediği gibi hayatım boyunca hiçç unutamayacağım 2 gün yaşadım sizlerle..Hepiniz iyiki hayatımdasınız. Hepinizi çok seviyorum...

Kendimle ilgili olarak, beni yolculuğum boyunca arayıp soran, yollarla ilgili haber veren, o güzelll pastanın ustası, kapıdaki özenle hazırlanmış süslerin yaratıcısı kartopum:16: herşey için çok teşekkür ederim..Hala "ben hastaneye vardım" diye seni arayamayaşımdan dolayı vicdan yaptığımı bilesin:17: Odaya varır varmaz arkadan gelen misafirlerle tamamen aklımdan uçmuş gitmiş, nolur affet:54:

besteeeem, güzel arkadaşım, sarı afetim...sırf beni görmek için ertesi gün tekrar köprü eziyeti çeken güzel bacaklı kadın :16: seni yüz yüze görmek çooook ama çok güzeldi. daha çok görüşeceğiz, içimden bir ses öyle söylüyor:23:

nldglp'im canlı yayın muhabirim, seni seviyordum zaten:23: ama aynı yatağı paylaşıp, toto totoya uyuyunca, sevgim çok değişti, artı yani:23: sabahları o enerciik halin, güzel yüzün, içtenliğin, hoş sohbetin, anaçlığın, kusursuz karakterin ve becerikliliğinle idolümsün:16:

ve jelesec'im için gelen ve orada yüz yüze de tanışma fırsatı yakaladığım tüm dostlar ve telefonla hasret giderdiğimiz bentoprakçım, hepinize sonsuz sevgiler:16::16:

Ah benim popodaşımm,ah benim kanepe yatak kardeşimmm,yastıkları çalıp bacak arası uyuyan prensesimm GÜNAYDINNNNNN BEBEĞİMMMM:16::16::16:

KAlkın artık sabah oldu,gönlüm neş'eyle doldu,Sen zannedermisin ki benim hep elemlerim,heyhaaatttt ben nevaim-i eyyam-ı inlerim...mefulü mefaulü mefaülün......düm tek teke teke teke dümbürlenk:24::24::24:

günaydın canım :D bu hafta düğün var çokkk yoğunum çokkk

Kız ne çabuk daha yeni istediniz:44: Günaydın sana da güzel yüzlü melek:16:

BAnabak ogülee,hep milletten bahsetmişin.HAni nerde Jelesec:20: Vallaha okumasın gizli hayran.Zira belliki karından yazamıo.Okuyup okuyup beğenio:51: PAralar seni paralar:22:

Eveeeeeeeeeeeeet yazdıklarınızı okudum , sabah enerjimi aldım :124::124::124:

Benzin istasyonum gibisin yahu , aç , iki sayfa oku , ohhhh akşama kadar idare etsin :23:...Günaydınlar
:3: Ayaklı başlı yatışınızı gözümde canlandırdım:1:

Güzellikler , jelesecim tekrar geçmiş olsun , keyfinize , dostluğunuza , vur patlasın çal oynasın muhabbetinize , muhtemelen bize yansımayan dertleşmelerinize , dedikodularınıza :52:....

Hepsine :nazar::nazar::nazar:

Jelesec karın gerdi , dost düşman çatladı :51:

Öpüyorum hepinizi :38::16:

BAnabak ogülee,hep milletten bahsetmişin.HAni nerde Jelesec:20: Vallaha okumasın gizli hayran.Zira belliki karından yazamıo.Okuyup okuyup beğenio:51: PAralar seni paralar:22:

kız ilk cümleleri jelesec'e yazdım ya:23: yakın gözlüğünü tak da bi daha oku bebemm:23:

Benzin istasyonum gibisin yahu , aç , iki sayfa oku , ohhhh akşama kadar idare etsin :23:...Günaydınlar

Güzellikler , jelesecim tekrar geçmiş olsun , keyfinize , dostluğunuza , vur patlasın çal oynasın muhabbetinize , muhtemelen bize yansımayan dertleşmelerinize , dedikodularınıza :52:....

ahh ausencia,
gecenin 3'ü olmuş...tam yatağa yattık nldglp dediki " ayaklı başlı" denir böyle yatmaya, ben dedim ki bizim trakyada da " aykırlama" denir....ama gerçek şu ki ; litaratürde 69 deniyo:9::1::52::32:

kız ilk cümleleri jelesec'e yazdım ya:23: yakın gözlüğünü tak da bi daha oku bebemm:23:

sen ablana ne diyon leeennnn hösttt :20: benim yakın gözlüğüm yok bi kerem.KArınca duasını bile 12 sn de okurum bikerem:63: Uzağı göremem amma yakını iyi görür kokuyu iyi alırım bebetom.KEs sesini otur yerine.Ben ne diosam o.YAzmamışın işte yazmamışın.Bidaa yaz bidaa:47:

ahh ausencia,
gecenin 3'ü olmuş...tam yatağa yattık nldglp dediki " ayaklı başlı" denir böyle yatmaya, ben dedim ki bizim trakyada da " aykırlama" denir....ama gerçek şu ki ; litaratürde 69 deniyo:9::1::52::32:

Kız suss atacaklar kodese bidaa:18: ayaklı baş denir ona:31: yok ööle 6 lar 9 lar:26:

HAdi bi oyun oynayalım.Bu sayfada şimdi parantez içine yazdığım yazının aynısını başka bir yerde bulana bi hediye benden. '' sen ablana ne diyon leeennnn hösttt benim yakın gözlüğüm yok bi kerem.KArınca duasını bile 12 sn de okurum bikerem Uzağı göremem amma yakını iyi görür kokuyu iyi alırım bebetom.KEs sesini otur yerine.Ben ne diosam o.YAzmamışın işte yazmamışın.Bidaa yaz bidaa ''

ahh ausencia,

Kız suss atacaklar kodese bidaa:18: ayaklı baş denir ona:31: yok ööle 6 lar 9 lar:26:

Tabiii canım yılların ayaklı başlısını , fantezi dünyasına gark etmeyin :9:

oki oki, ayaklı baş:34:

napıyon kıss nldglp, ne işler hallediyon kimbilir becerikli hatun

Sorma bi cvp buraya yazıyorum,koşup wc de tuvaletimi yapıyorum.Bi buraya bi yatağı toplamaya,bi buraya bi kahvaltı hazırlamaya.Aslında boyna takılan hani içine ciklet,frigo konan aletten olsa ,korum içine laptop u hem yaz hem eğlen hem sıç hem oyna ohhhhh umurumda mı dünyaa:8::32::8::32:

Yaaa Ausencia yaa sen ne şeker bi şeysin :21: Ben seni severim,çok seni severimm ohhh hoppidi hopidi yandan:8::8::8::8::8: https://www.youtube.com/watch?v=ZG2VElpeboY

HAdi bi oyun oynayalım.Bu sayfada şimdi parantez içine yazdığım yazının aynısını başka bir yerde bulana bi hediye benden. '' sen ablana ne diyon leeennnn hösttt benim yakın gözlüğüm yok bi kerem.KArınca duasını bile 12 sn de okurum bikerem Uzağı göremem amma yakını iyi görür kokuyu iyi alırım bebetom.KEs sesini otur yerine.Ben ne diosam o.YAzmamışın işte yazmamışın.Bidaa yaz bidaa ''

en çok şu "hösssst benim yakın gözlüğüm yok bi kerem" e güldüm.... ha haaaa..yakındır bebem, yakında o da olur, ilk sinyaller gelmeye başlamış baksana:33:

Sorma bi cvp buraya yazıyorum,koşup wc de tuvaletimi yapıyorum.Bi buraya bi yatağı toplamaya,bi buraya bi kahvaltı hazırlamaya.Aslında boyna takılan hani içine ciklet,frigo konan aletten olsa ,korum içine laptop u hem yaz hem eğlen hem sıç hem oyna ohhhhh umurumda mı dünyaa:8::32::8::32:

ayh o aletten olsa bi de, senin canlı yayın performansını tahmin edemiyom be kuşş:1::9:

AYYYYY ben ne demişiiiiim :53: S I Ç demişiiiiiiim:17: Bak senle yattım kalktım huyum değişti.Bi kere daha yatsam kaksam noolcam kimbülür? kesin Cem abiyi severim:52:

Bi yandan çalışma bi yandan 1000.sayfa pususundayım nilciğim:)) verilen sözler bakidir umarım:p

Son düzenleme:
Bi yandan çalışma bi yandan 1000.sayfa pususundan nilciğim:)) verilen sözler bakidir umarım:p

Baki olduğunu sor bakalım eşe dosta (jelesec,ogltkn) Ogülem döktür bakalım şu postit e. Verdiğim sözü neederim? Hadi çalışın bakalım çalışın.Bulana dona bele lastik bi liraaa:32:

Son düzenleme:
Back