Nlglpdede pire kadın söyle bana ne zaman banyo yapabilirim :26:
yıkanma yıkanma maazallah bişeymişey olur, sonradan zırıldanmayalım, ben üstüne bi perşembe daha beklerdim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nlglpdede pire kadın söyle bana ne zaman banyo yapabilirim :26:
Daha tam bakmadím gerginliğine bakinca yazarım sana...telden giriyorum umarım yazabilmişimdir hata varsa affola
bu ne güzel bi şarkıdır yaaaa:) şimdi yok böyle şarkılar peeehpeh....
yıkanma yıkanma maazallah bişeymişey olur, sonradan zırıldanmayalım, ben üstüne bi perşembe daha beklerdim:)
bu ne güzel bi şarkıdır yaaaa:) şimdi yok böyle şarkılar peeehpeh....
Florine cim hep bunları dinledik gecenin 3 lerine kadar.Bence de yok artık böyle güzel şarkılar.Efsane bunlar efsane şarkılar
Jelesecin karnına bakıyorum sertleş mi diye
Bende sizde ki o samimiyeti görmesem , uğramam bile buralara , hııhhhh topik mi yok başka
Ama şikayetçiyim , son günlerde ne zaman girsem buraya , acayip derecede mutfağa koşasım geliyorr
Daha tam bakmadím gerginliğine bakinca yazarım sana...telden giriyorum umarım yazabilmişimdir hata varsa affola
insanın orada olsaı geldi artık bi başka küçük dokunuşaa:)
JElesekeciğim oy fazlalığı ile yıkanmamana karar verildi.Bebek poposuna kullanılan yumuşak temizleyici ve kalın mendiller çok işe yarıyor bu durumda.Koltukaltını ku.uyu sil iyice Pimpirik senii:18:
Bu yazı hep hoşuma gider.Bütün DOST larıma
Dostluk: DOSTLUK,SİZİN KARŞILIĞINI BULMUŞ İHTİYACINIZDIR.
O,SİZİN SEVGİYLE EKİP TEŞEKKÜRLE BİÇTİĞİNİZ TARLANIZDIR.
SÖZCÜKLER OLMASA DA,DOSTLUKLARDA TÜM DÜŞÜNCELER ,
TÜM İSTEKLER, TÜM UMUTLAR DOĞAR VE AÇIKLANAMAYAN
BİR MUTLULUK PAYLAŞILIR. DOSTLUĞUNUZUN UYUMUNDA
BIRAKIN KAHKAHALAR YÜKSELSİN VE ZEVKLER PAYLAŞILSIN
ÇÜNKÜ KALBİNİZ,KÜÇÜK ŞEYLERİN ÜSTÜNE DÜŞEN ÇİĞ
DAMLALARINDA KENDİ AYDINLIĞINA ERİŞİR VE YENİDEN
HAYAT BULUR HALİL CIBRAN
yok yok benim ki baycan yok ellemem diyor bekleyeceğim sildi şimdi miniğin mendilleriyle parfümümüde sıktım tamamdır
çok güzel dizeler meleğim
Fadıl mikserim hep takipde hep takipdesin Ama olmazki böyle Her söylediğimi üzerine alıon bebeim
Ben böyle mutteşem bir gerilme görmedim.
Gerim gerim gerilicesiceler:)
Doğum odası halt etmiş yanında.Süsleme organizasyonu,izzet ikram vuavvvv.Servis elamanları 10 numara.
Halkla ilişkiler süper.Yer gösterici harika.
Misafir ağırlama ve memnunıyet 5 yıldız.Ne diyimki..Jelesecede bu yakışırdı.
Nazik nazik sesizce yatıyordu.Seveni çok napsın bacım:)
Ha birde doymayana tam yiyemeyene tabak veriyorlar:)hastaneden çıkarken herkes elınıze bakıyor ama olsun:)
Merak edeni olur haber almak isteyen olur o sebeple yazdım.Akşam ki partinin tadı damağımda kaldı.Bir an önce iyileşde kutlama partisi devam etsin dimi ama.
Ben köpişlerimle aşağıya Bakın bakın bunlar benim canlarımmmmm
Eki Görüntüle 692603 Eki Görüntüle 692605 Eki Görüntüle 692606 Eki Görüntüle 692609
yarım yamalak yine takipteyim bak ne diyeceğim ben korseyi atletin üstüne taktım bugün dikiş yerlerimin üstüne gelince acıyordu bi durum oluşturur mu atletli olmam
Süper yapmışsın.Sana bunun için doktora ilk geldiğinde bir şey vereceğim unutturma.Doktor da canım yanmasın diye böyle yaptırıyordu bana.
Bayıldım yahuuuu , insan hiç hastane odasını , refekatçıları kıskanır mı
Nasıl kıskandım anlatamam
Jelesec güzelim , güzelleştikçe güzelleşmeye devam ediyorsun , korkarım buluşamayacağım seninle bir dizi operasyona girmeden
Kızlar hepiniz harikasınız , ne muhteşem bir grupsunuz siz yahu
.Hele o terliklerinize öldüm bittim .
Elim boş gelmedim bende , geçmiş olsun demiyeyim geçmiş gitmiş zaten , keyfi kalmış şimdi .
Eki Görüntüle 689390
Çatal koymadım neme lazım , daldırın ellerinizi
Öpüyorum hepinizi , neşeniz daim , karnınız gergin , malum yerleriniz bomba olsun