• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

JElesekeciğim oy fazlalığı ile yıkanmamana karar verildi.Bebek poposuna kullanılan yumuşak temizleyici ve kalın mendiller çok işe yarıyor bu durumda.Koltukaltını ku.uyu sil iyice :21: Pimpirik senii:18:

Bu yazı hep hoşuma gider.Bütün DOST larıma :16:

Dostluk: DOSTLUK,SİZİN KARŞILIĞINI BULMUŞ İHTİYACINIZDIR.
O,SİZİN SEVGİYLE EKİP TEŞEKKÜRLE BİÇTİĞİNİZ TARLANIZDIR.
SÖZCÜKLER OLMASA DA,DOSTLUKLARDA TÜM DÜŞÜNCELER ,
TÜM İSTEKLER, TÜM UMUTLAR DOĞAR VE AÇIKLANAMAYAN
BİR MUTLULUK PAYLAŞILIR. DOSTLUĞUNUZUN UYUMUNDA
BIRAKIN KAHKAHALAR YÜKSELSİN VE ZEVKLER PAYLAŞILSIN
ÇÜNKÜ KALBİNİZ,KÜÇÜK ŞEYLERİN ÜSTÜNE DÜŞEN ÇİĞ
DAMLALARINDA KENDİ AYDINLIĞINA ERİŞİR VE YENİDEN
HAYAT BULUR „HALİL CIBRAN

:16::16::16:
Jelesecin karnına bakıyorum sertleş mi diye :77::77::77:

:29::29::29:

Bende sizde ki o samimiyeti görmesem , uğramam bile buralara , hııhhhh topik mi yok başka :63::63:

Ama şikayetçiyim , son günlerde ne zaman girsem buraya , acayip derecede mutfağa koşasım geliyorr:52::52::52:

Daha tam bakmadím gerginliğine :-) bakinca yazarım sana...telden giriyorum umarım yazabilmişimdir:-) hata varsa affola

:1::1::1::1: cevap yazabilmişim ama alıntı yapamadan :1: ausenci sakın diyeti bozma canım verdin kiloları almayasın :34:

insanın orada olsaı geldi artık bi başka küçük dokunuşaa:)

ay bu küçük dokunuş olayına eşim pek bi güldü :23: nasıl küçük dokunuşsa ödediğim paralar hep büyük diye laf soktu:ssz:

benim burun olayım var bakalım sırada kısmet diyelim o zamana denk gelirsin belki :16:

JElesekeciğim oy fazlalığı ile yıkanmamana karar verildi.Bebek poposuna kullanılan yumuşak temizleyici ve kalın mendiller çok işe yarıyor bu durumda.Koltukaltını ku.uyu sil iyice :21: Pimpirik senii:18:

yok yok benim ki baycan yok ellemem diyor bekleyeceğim sildi şimdi miniğin mendilleriyle :8:parfümümüde sıktım tamamdır :3:

Bu yazı hep hoşuma gider.Bütün DOST larıma :16:

Dostluk: DOSTLUK,SİZİN KARŞILIĞINI BULMUŞ İHTİYACINIZDIR.
O,SİZİN SEVGİYLE EKİP TEŞEKKÜRLE BİÇTİĞİNİZ TARLANIZDIR.
SÖZCÜKLER OLMASA DA,DOSTLUKLARDA TÜM DÜŞÜNCELER ,
TÜM İSTEKLER, TÜM UMUTLAR DOĞAR VE AÇIKLANAMAYAN
BİR MUTLULUK PAYLAŞILIR. DOSTLUĞUNUZUN UYUMUNDA
BIRAKIN KAHKAHALAR YÜKSELSİN VE ZEVKLER PAYLAŞILSIN
ÇÜNKÜ KALBİNİZ,KÜÇÜK ŞEYLERİN ÜSTÜNE DÜŞEN ÇİĞ
DAMLALARINDA KENDİ AYDINLIĞINA ERİŞİR VE YENİDEN
HAYAT BULUR „HALİL CIBRAN

:16::16::16::16::16: çok güzel dizeler meleğim

Fadıl mikserim hep takipde hep takipdesin:51: Ama olmazki böyle:50: Her söylediğimi üzerine alıon bebeim:27:

yarım yamalak yine takipteyim :29: bak ne diyeceğim ben korseyi atletin üstüne taktım bugün dikiş yerlerimin üstüne gelince acıyordu :ssz:bi durum oluşturur mu atletli olmam

Ben böyle mutteşem bir gerilme görmedim.

Gerim gerim gerilicesiceler:)

Doğum odası halt etmiş yanında.Süsleme organizasyonu,izzet ikram vuavvvv.Servis elamanları 10 numara.

Halkla ilişkiler süper.Yer gösterici harika.

Misafir ağırlama ve memnunıyet 5 yıldız.Ne diyimki..Jelesecede bu yakışırdı.

Nazik nazik sesizce yatıyordu.Seveni çok napsın bacım:)

Ha birde doymayana tam yiyemeyene tabak veriyorlar:)hastaneden çıkarken herkes elınıze bakıyor ama olsun:)

Merak edeni olur haber almak isteyen olur o sebeple yazdım.Akşam ki partinin tadı damağımda kaldı.Bir an önce iyileşde kutlama partisi devam etsin dimi ama.

ne güzel özet bu :21::21::21:

burun kaldırmada halkla ilişkiler sende ona göre :48:

sizler vardınız da öyle güzelleşti gerilme partim sağolun :21:beni sizler var ettiniz :23::23::23:

Son düzenleme:
Ben köpişlerimle aşağıya :10: Bakın bakın bunlar benim canlarımmmmm

$206238_5332707788_1079_n.jpg $166219_493532842788_6875891_n.jpg $208366_10150155977897789_2277529_n.jpg $262439_10150276416177789_4508875_n.jpg

yarım yamalak yine takipteyim :29: bak ne diyeceğim ben korseyi atletin üstüne taktım bugün dikiş yerlerimin üstüne gelince acıyordu :ssz:bi durum oluşturur mu atletli olmam

Süper yapmışsın.Sana bunun için doktora ilk geldiğinde bir şey vereceğim unutturma.Doktor da canım yanmasın diye böyle yaptırıyordu bana.

Süper yapmışsın.Sana bunun için doktora ilk geldiğinde bir şey vereceğim unutturma.Doktor da canım yanmasın diye böyle yaptırıyordu bana.

:46::46::46:aferin bana doktor kadar bilgi yok bende ama akıl yürütme var :1:

tamam hatırlatırım cumartesi oradayım saat belli değil ama

Bayıldım yahuuuu , insan hiç hastane odasını , refekatçıları kıskanır mı :52:

Nasıl kıskandım anlatamam :ssz:

Jelesec güzelim , güzelleştikçe güzelleşmeye devam ediyorsun , korkarım buluşamayacağım seninle bir dizi operasyona girmeden :12::12::12::12:

Kızlar hepiniz harikasınız , ne muhteşem bir grupsunuz siz yahu

.Hele o terliklerinize öldüm bittim .

Elim boş gelmedim bende , geçmiş olsun demiyeyim geçmiş gitmiş zaten , keyfi kalmış şimdi .

Eki Görüntüle 689390

Çatal koymadım neme lazım , daldırın ellerinizi :1:

Öpüyorum hepinizi , neşeniz daim , karnınız gergin , malum yerleriniz bomba olsun :52:

bu çetenin görünmeyenleri var bi de :23: cidden muhteşem bi gurubuz :nazar:ama en muhteşem ben :28:

ne zaman küçük bi dokunuş yaptırırsan haberim ola :23:organizasyon benden :29:

Son düzenleme:
Back