• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ilksen hoşgeldin topiğimize, hakikaten bildiğin altın günü gibiydi. iki gün kaldık hastanede ve menü sürekli refresh olup durdu :) tüketim çok olunca, üretim de ayak uydurmak zorunda kaldı. Türk kahvemiz bile vardı, gerisini artık sen düşün.

K.K.da bi ilk oldu:34: ama inan süperdi :24:birbirini görmemiş ama sürekli yazışmış ,telleşmiş ,mailleşmiş insan topluluğu (bizim çetenin dışındakilerden bahsediyorum )

tam kadınlar matinesiydi :16:

Evet şekerim kulağım telde,elim işte:8::8::8:

Pimpirikli şey seni.Say dur sabaha kadar:24:

baycan yatsın kalsın dua etsin bana :ssz:ailesi ile tatilde diye rahatsız etmedim yoksa 10.kere aramıştım o böylemi şu şöyle mi diye :1:

ajdayla yarışmak mı :D ihtiyacım mı var deseydin :D

yok demi linacım manken gibiyim ufak dokunuşlar sadece :21:doktorumun sihirli parmakları değsin orama burama diye yatıyorum ameliyata:32:

Son düzenleme:
Arkadaşlar kusura bakmayın tek alıntılayıp cevap yazamıyorum malum ağrılar sızılar devam :ssz:

ya yuh bana dünya paraları bay ameliyat ol acısı inlemesi ayrı otur akşamı öküz gibi ye :53::53::53: benim eş görmesin sabah Ajda ile yarışır oldun estetik ameliyatlarda dedi:52:

baycan yatsın kalsın dua etsin bana :ssz:ailesi ile tatilde diye rahatsız etmedi yoksa 10.kere aramıştım o böylemi şu şöyle mi diye :1:

yok demi linacım manken gibiyim ufak dokunuşlar sadece :21:doktorumun sihirli parmakları değsin orama burama diye yatıyorum ameliyata:32:

evet hayatım ihtiyacın yok ufak dokunuşlar onlar da zevkten :D doktorcuuumuzun şifalı parmakları değsin diye :D arada değişiklik iyidir :D

Ayyy eveeet türk kahvemiiiizz,nescafemiiizzz çok güzeldi çokkk:21: Ama ağlamak geldi içimden çok fena oldum yaa:50: Özledim sizi:43: Bu şarkıyı dinledikce zaten hep duygulanırım.

https://www.youtube.com/watch?v=XNnaxGFO18o

Ay açtım bende dinliyorum (gençliğimin şarkısıydı zaten çok severim) sizlerle dinlemek çok keyifliydi bende çok özledim loooo:5:

ama senin sesinden dinlediğim parçalar 10.numara 5.yıldızdı :16:

Ben direnlerim çıktığı gün yıkanmıştım.YAni 5.gün Bence vücudunu ellemeden sadece başını yıkadığın suyun akıp gitmesi şeklinde yıkanabilirsin :34: Zaten senin de 5.günün bugün:34:

benim ki yıkar beni saçımı falan bi şey olmasın loooo? dikişlere anladın sen onu

Ben direnlerim çıktığı gün yıkanmıştım.YAni 5.gün Bence vücudunu ellemeden sadece başını yıkadığın suyun akıp gitmesi şeklinde yıkanabilirsin :34: Zaten senin de 5.günün bugün:34:

Dikiş yerlerine sakın sabun falan sürme.Doktor bana öyle tarif etmişti.Başından akan şampuanlarla az biraz vücudunu yıka.Dikişlere sakın değme.Sonrasını biliyorsun.Dikiş yerlerini ilkönce temiz bir havlu ile tampon şeklinde nemini al.Sonra ılık fön makinesi ile iyice kurut.Hatta tek seferde yetmez.Git gel fön tut üstlerine bebeem.Hadi bıcı bıcıya:10:

Dikiş yerlerine sakın sabun falan sürme.Doktor bana öyle tarif etmişti.Başından akan şampuanlarla az biraz vücudunu yıka.Dikişlere sakın değme.Sonrasını biliyorsun.Dikiş yerlerini ilkönce temiz bir havlu ile tampon şeklinde nemini al.Sonra ılık fön makinesi ile iyice kurut.Hatta tek seferde yetmez.Git gel fön tut üstlerine bebeem.Hadi bıcı bıcıya:10:

perşembeye kadar beklesem mi loooo :ssz:kokarmıyım :25: bi tırsıklığım var biliiin bi şey olur molur diye

benim ki yıkar beni saçımı falan bi şey olmasın loooo? dikişlere anladın sen onu

Bebişim benim 5.gün işte diren çıkınca yıkandım.Bilmemki sen nasıl istersen:44: İstersen küvetin kenarına yere di üstü otur.Başını eğ,yıkasın enişte.Ben 3.gün anneme başımı bu şekilde yıkatmıştım.Banyomu da hem annem hem yardımcı yaptırmıştı

Bebişim benim 5.gün işte diren çıkınca yıkandım.Bilmemki sen nasıl istersen:44: İstersen küvetin kenarına yere di üstü otur.Başını eğ,yıkasın enişte.Ben 3.gün anneme başımı bu şekilde yıkatmıştım.Banyomu da hem annem hem yardımcı yaptırmıştı

ayakta duş alır gibi durabilirmiyim ? küvetimde yüksek benim ya oraya çıkıp inmek mesele :ssz:yıkansam iyi olacak rahatlarım bakim bi denerim çoluk çocuk uyuyunca

Son düzenleme:
ay açtım bende dinliyorum (gençliğimin şarkısıydı zaten çok severim) sizlerle dinlemek çok keyifliydi bende çok özledim loooo:5:

Ama senin sesinden dinlediğim parçalar 10.numara 5.yıldızdı :16:

ben de özledim ben de :5:

Benim çaldığım parçaları beğenmedin mi ki:19:

Enerjinimi düşürdüler:1:

perşembeye kadar beklesem mi loooo :ssz:kokarmıyım :25: Bi tırsıklığım var biliiin bi şey olur molur diye

kuzuu,
ben tek memede bile 15 gün yıkanmamıştım...saçı yıka yeter bence...koltaltı falan ıslak mendillerde sil, dikişler iyice kaynaşsın..ne zaman alcak ozaman yıkan derim:25::25::27:

ben de özledim ben de :5:

Benim çaldığım parçaları beğenmedin mi ki:19:

Enerjinimi düşürdüler:1:

kuzuu,
ben tek memede bile 15 gün yıkanmamıştım...saçı yıka yeter bence...koltaltı falan ıslak mendillerde sil, dikişler iyice kaynaşsın..ne zaman alcak ozaman yıkan derim:25::25::27:

aman bana kimse Cem adriyan demesin :ssz:adamın boğazına sanki yapışmısın :ssz:ay sarı şeker nasılda suratımız buruştu sesi duyunca kezban mest kendinden geçmiş dinliyor :19:

benim ki yaptırmam diyor doktorda burada yok bi şey olursa başımın etini yersin dedi yerim de :1:

Ömrüm boyunca unutmayacağım bi geceydi :21:sizlerin özverisine inanın bi isim koyamıyorum :34:ogülüm taaaa nerelerden işinden izin alarak 2.minik yavrunu bırakarak yanıma geldin nlglpdede ile kıç kıça yattın arada benim gazlara maruz kaldın :17:sarı şekerim senin enerjin olmasa inan bu kadar iyi atlatamazdım ben bu ameliyatı :16:

sabahın körü kapı açıldı ve

Yatcaz Kalkcaz Ordayım (Gülşen) - YouTube bizim ki süslenmiş ve dilinde bu şarkı :9::9::9:

Yaaa Ausencia yaa sen ne şeker bi şeysin :21: Ben seni severim,çok seni severimm ohhh hoppidi hopidi yandan:8::8::8::8::8: https://www.youtube.com/watch?v=ZG2VElpeboY

:16::16::16:
Jelesecin karnına bakıyorum sertleş mi diye :77::77::77:
Ausencia; seni seviyorum arkadaşım o kadar samimi içten yazıyorsun ki tüm yazılarını, bunu kalpten hissediyorum :16::16::16:

ben böyle gerilme görmedim hakikaten Memorial hastanesi de :1: eşim eğlenceyi izzeti ikramı görünce banane ben eve gitmem ufaklığa kim bakarsa baksın dedi :23:

karın gerildi güzel olan memelerime minik bi dokunuş daha yapıldı :nazar::32: gerilme bahane k.k.da ki dostluk ,dayanışma ,arkadaşlık şahane idi :21:

:29::29::29:

Bende sizde ki o samimiyeti görmesem , uğramam bile buralara , hııhhhh topik mi yok başka :63::63:

Ama şikayetçiyim , son günlerde ne zaman girsem buraya , acayip derecede mutfağa koşasım geliyorr:52::52::52:

Jelesec çooooook geçmiş olsun:nazar::nazar:

Bunca hazırlık, süslemeler, çift refakatçi, dansöz ne zaman çıkacak:))))

Keyfinizin yerinde olmasına ve herşeyin yolunda gitmesine sevindim:nazar:İnşaAllah çok çabuk iyileşir:35:

İyi dileklerin için çok sağol mune :16:

sorma eşimi kıskandığım için dansözü çıkartmadım dermişim :1:

Daha tam bakmadím gerginliğine :-) bakinca yazarım sana...telden giriyorum umarım yazabilmişimdir:-) hata varsa affola

Back