Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Herkese Günaydın

Gerıye dönük okuyup konuyu yakalamaya kalksam akşam olur.

Ortadan daldık:)Fotolar geldı hepsi şahane.

Jelesecım iyimisin.Yaza bomba gibi düşeceksin belli.

Nldglp,ogltkn,lopez kartopu....yazamadığım hepsi...herşey gönlünüzce olsun.Sevgiler.

Hadi o zaman pamuk eller klavyeye bu don işi çözülsün bugün, hazır jelesec de ekarte olmuşken, şansımız %20 arttı valla

Aledam gelmiş.Hoşgelmiş Sarı afet-i devran ım,bebetoların en hası,kısrağın en güzel dişisi ......
Kısrak yelesini yele savuruşuna eş
Savruluyordu dalgalı saçların
Köyüne koşar gibi gel
Dağları dolaşıp ta gel ...

Kız spartakus JElesec napii aciba? Bu arada dün sabah son direni de çıktı.Haberiniz ola.

şimdi jelocanla teldeydim..dayanamadım aradım maillere cevap yazınca demekki uyanık dedim..
bol bol konuştuk, kahvaltısı hazırlanmış çağırılınca, kapatıverdik gari...

genel olarak iyi, çeneden belli dır dır dır hiç susmadı...ama zamana ihtiyaç var, karın meme gibi kolay değilmiş anam, diyip duruyor.

Baki olduğunu sor bakalım eşe dosta (jelesec,ogltkn) Ogülem döktür bakalım şu postit e. Verdiğim sözü neederim? Hadi çalışın bakalım çalışın.Bulana dona bele lastik bi liraaa

postittt, bu var ya bu, hayatta unutmaz, ben unuturumo unutmaz...hem de gider en afilli en seksiinden alır..zevkli kadındır

HAdi bakalım bendeniz TÜYLÜ şeker aranızdan ayrılırken en güzel haftalar,en güzel günler,enn tatlı yazışmalar,bol dedikodulu ve ekşınlı günler dileyerek hepinizi mucukluyorum Arada geleceğim haa

HAdi bakalım bendeniz TÜYLÜ şeker aranızdan ayrılırken en güzel haftalar,en güzel günler,enn tatlı yazışmalar,bol dedikodulu ve ekşınlı günler dileyerek hepinizi mucukluyorum Arada geleceğim haa

hadi tak frigo askılığını, başla hem mıçmaya hem geyiğe

kartopuuuum,
sen pek bakmazsın hotmailine, o yüzden burdan yazayım dedim...ilk fırsatta bakıver, fotolarımızı gönderdim

Jelesec geçmiş olsun canım... Hem karın hem meme vallahi süper yani Çok merak ediyorum,karın germe çok zor agrılı bir operasyonmu? Hani şimdi lazım degil ama ilerde gerek olursa hani

Çok teşekkürler...senin tüm vücut (karın,meme,bacak vs) görmüş biri olarak albümünde karına hiiiiiç ihtiyacın yok ben memede ki minik silikondan rahatsız oldum gerginlik hissi beni sinir etti karın germe ameliyatı estetik ameliyatlarının içinde en zoru demişti görüştüğüm doktorların hepsi o kadar değil dün ve bugün çok daha iyiyim

kardeşinin değil dimi? yoksa nişan'a ne gerek vardı diyeceğim çünkü

yok yahuu kardeşe kızı yeni istedik öle yangından mal kaçırır gibin hemen düğün olur mu hiç.... daha kilo verip dekolte entariler alcam onun düğününe bu düğün amca oğlunun düüğünü 3 gün 3 gece sürcek de ondan yoğunluk kırka tamamlamamışlar şükür yoksa yanardık

ha ha ha buna ne güldüm aynısını ben yaptıydım malum yeni teller heryerden bağlantı sağlıyo bigün yengeme yazdım bil bakalım nerdeyim diye o da cevap yazdı benim oldğum yerdesindir kesin diye ikimiz de klozet başında (ayyyy ne ayıp neler yazıyom benr )

Oh oh jelesec'ciğimin güzel haberlerini okudum, içim açıldı. Ne güzel, ne mutlu ona, ne mutlu size, götürmüşsünüz valla afiyet olsun. Ben de orda olacaktım ama kısmet olamadı. Sevgiler herkese.

Jelesec ameliyat olsun... maşalllah çok çok hızlı,ağrısız ,sızısız bir iyileşme dönemi diliyorum,hoş bu kadar seveni varken ağrılar vız gelir Jelecec'ciğime..
benden de selam olsun sizlere

Çok teşekkürler kızlar sizlerin memeleri kıskandım bende içini doldurttum

Kalemim ne güzel yazmışsıno kadar çok sevenim vardı ki her zaman etrafımız bizi çıkarsız sevenlerle dolsun inşallah

Kız spartakus JElesec napii aciba? Bu arada dün sabah son direni de çıktı.Haberiniz ola.

daha iyiyim meleğim ya ben senin iyiliğinin kalbinin pürü paklığının yanında şeytan kalırım bana melek deme aman Nilim...melek inan sensin ne güzel bi enerjin var ya ağrılar içinde iken bile gülebildim sayende hep benim arkadaşım dostum ol hep hayatımda ol!!!!!

Bi yandan çalışma bi yandan 1000.sayfa pususundayım nilciğim:)) verilen sözler bakidir umarım

postit canım iyi dileklerini okudum sağol arkadaşım bak donu alıyor haberin ola hemde parayı kıyıp iyi marka seksüüüüü o yüzden pusudan ayrılma

Ausencia; seni seviyorum arkadaşım o kadar samimi içten yazıyorsun ki tüm yazılarını, bunu kalpten hissediyorum

ben böyle gerilme görmedim hakikaten Memorial hastanesi de eşim eğlenceyi izzeti ikramı görünce banane ben eve gitmem ufaklığa kim bakarsa baksın dedi

karın gerildi güzel olan memelerime minik bi dokunuş daha yapıldı gerilme bahane k.k.da ki dostluk ,dayanışma ,arkadaşlık şahane idi

PAstanın sahibi KArtopumun dikkatine!!!! ogüle hanım sanırım 2.geceydi pastanın dibini 2 kaşık yardımı ile kazıya kazıya getirdi.Şu resme bakın.Bakın da görün Korktum ben bu ogülatakaneden:18:

Kıss jelocan bunları yeni cebimden yazıyorum deme, yüreğime iner maazallah Severim seni jelocanım benim Koca iyi bakıyormu sana Vallahi Nilocan paralarmış seni de.He mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…