• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

jelesec'e geçmiş olsun bir kez daha. insanın böyle arkadaşlarının olması ne güzel. :16:
kalem geldi aklıma. O da benim refakatçimdi. kanepede kıvrılıp uyumuştu, cenin pozisyonunda. üşümüştü.. hem de temmuzda :))))

Bence de ne güzel Yaprak cım.Sevgili Kalem e selam olsun bizden de:16:

Eki Görüntüle 689094

Canımız, birtanemiz Jeleseğimiz bugün sabah 9:00 itibari ile karın germe operasyonunu başarıyla atlattı.:nazar::nazar::nazar: Son andaki spontan gelişme sonucu,doktorun önerisi ile memişlerin üst lobuna dekolteyi arttırmak için minicik silikonlar yerleştirildi.SONUÇ:B O M B A:23::23::23:

Jelesec in ağzından:Bugün beni ziyarete gelen ve telefon ile arayan tüm K:K daki dostlarıma sonsuz teşekkürler:16::16::16:

Jelesec in ağzından:Refakatcilerim OGLTKN ve NLDGLP ye ayrıca teşekkürleri borç bilirim:16:

Jelesec in ağzından:Ayrıca telefonda iyi dileklerini ileten KAZEN e de çok teşekkür eder,Aslı börek ten su böreği için teessüflerimi bildiririm.(ÇEte yazdırdı):18:

Oh oh jelesec'ciğimin güzel haberlerini okudum, içim açıldı. Ne güzel, ne mutlu ona, ne mutlu size, götürmüşsünüz valla afiyet olsun. Ben de orda olacaktım ama kısmet olamadı. Sevgiler herkese.

Bence de ne güzel Yaprak cım.Sevgili Kalem e selam olsun bizden de:16:

Jelesec ameliyat olsun... maşalllah çok çok hızlı,ağrısız ,sızısız bir iyileşme dönemi diliyorum,hoş bu kadar seveni varken ağrılar vız gelir Jelecec'ciğime..
benden de selam olsun sizlere

Son düzenleme:
Ya sevildiğimi biliyordum da inanın bu kadar çok sevildiğimi takipçi kitlem olduğunu bilmiyordum :17::17::17:

Uzun uzun yazacağım kızlar :23: iyiyim çok şükür arkadaşlarıma naz bitti eşe naza devam hepinizi çok seviyorum aktif olmayanlar sizleri de iyi ki varsınız iyi ki yanımda vardınız :16: herkese tek tek teşekkürler işini gücünü bırakıp yanıma ziyarete gelenler telde arayan mail atan herkese tek tek sevgilerimi gönderiyorum. K.K.NE GÜZEL Bİ YERSİN BİZLERİ BULUŞTURDUN SAĞOL...

Nlglpde ve Ogltkn sizlerin hakkını ödeyemem ne yaparsam ne alırsam alayım :1: bundan böğle ahiretliklerimsiniz :21::54:

Son düzenleme:
Ya sevildiğimi biliyordum da inanın bu kadar çok sevildiğimi takipçi kitlem olduğunu bilmiyordum :17::17::17:

Uzun uzun yazacağım kızlar :23: iyiyim çok şükür arkadaşlarıma naz bitti eşe naza devam hepinizi çok seviyorum aktif olmayanlar sizleri de iyi ki varsınız iyi ki yanımda vardınız :16: herkese tek tek teşekkürler işini gücünü bırakıp yanıma ziyarete gelenler telde arayan mail atan herkese tek tek sevgilerimi gönderiyorum. K.K.NE GÜZEL Bİ YERSİN BİZLERİ BULUŞTURDUN SAĞOL...

Nlglpde ve Ogltkn sizlerin hakkını ödeyemem ne yaparsam ne alırsam alayım :1: bundan böğle ahiretliklerimsiniz :21::54:

geçmiş olsuuuuunnnn:)

Jelesec geçmiş olsun canım... Hem karın hem meme vallahi süper yani :34: Çok merak ediyorum,karın germe çok zor agrılı bir operasyonmu? Hani şimdi lazım degil ama ilerde gerek olursa hani ;)

Aynen hacııı (Facebook:) delisiyle akıllıysa severiz herkesi :34:

Çok mersi geçti gitti şükür :nazar:

babababababa ben alttan alttan şifreli konuşmalar sezinledim burda ama hadi senin dediğin gibi olsun bebeem:34:

Ay sen nasıl sevilmezsin be:16: Kendine münhasır dünya tatlısı bir insansın JELEĞİM MELEĞİM benim:29: Sen hep buralarda ol.Güzel yazılarınla hep aramızda ol.Başka bi şii istemeyiz loo:23:

İlk kaldığımız gece saat artık 3 oldu.Ogltkn ve jelesec in gözleri kapanıyordu.Odada tek açılır kapanır yatak olduğundan ogltkn yan odadaki boş odanın yatağında yatacaktı.Hiç içime sinmedi:50: Dedim kız ogülem, gitme başlı ayaklı yatalım:23: O da dünden hazır ve nazır ,yatalım dedi.Açtık yatağı.Serdik çarşafları.Bir başa bir yastık,diğer başa bir yastık.Çektik pikeleri kafamıza:49: 5 dak. geçmedi ogltkn horr hor uyudu.Jelesec zaten ''kapa gözünü''dediğim anda otomatik olarak transa geçip nasıl hikmetse anında uyku haline geçebiliyordu:53: Benim yarım kalça ve bacak ogltkn ile aynı yatakta.Diğer kalça ve bacağım Jelesec in yatağında ve dizim de yanıma dayadığım sandalye de biraz biraz uyudum.Sanki çocuğumu takip eder gibi tek gözüm hep JEleseğimdeydi.Acaba birşey ister de bize duyuramaz mı acaba diye aportta uyuyup uyuyup,uyandım:31:

Ertesi sabah baktım bunlar hala horr hor uyuyor:26: Cep telefonuma daha önceden gitarla çalıp söylediğim şarkıları kayıt etmiştim.Bastım kayıt oynatmaya.İnceden inceden benim güzel nağmelerimle yepyeni bir sabaha uyandılar:24: derkeeeen bu huzurlu ve hoş melodiler yerini Ogltkn nin kendi telefonunda kayıtlı olan,sanki kuyruğuna basılmış kedi gibi ses çıkaran ve miyavlar gibi cayıldayan sesi ile Cem (soyadını unuttuğum) rakçımı rokçumu ne:50: bi adamın sesiyle ortalık feci bir hal aldı.Biz jelesec ile kulakları tıkadık:36: Aneeem kapa da diyemioz:1: jelesek ile bakışıp bakışıp gülüyoruz:52: Neyse hemen meleğimizin ameliyat önlüğünü çıkardık.PEmbe güzel elbisesini giydirdik.Saçlarını taradık.HAfif makyajını yaptık.Kokular parfümler...oda misler gibi:21: Doktorumuz geldi ve birgün daha kalmasına karar verdi.Nasıl sevindik anlatamam:46: Bir gün daha beraber olacaktık.Gelenler gidenler ziyaretciler hepsi K:K den idi.Çünkü Jelesec in ailesi operasyonunu hiç bilmiyordu:50: İlk gece oda doldu doldu taştı.Herkes aynı saatlerde gelmişti.Aledax,Kartopumuz,Lopezim,ogltkn,ben,jelesec,bestemelodi,bentoprak,linak...arayan,soran,gelen herkes KAdınlar kulübü üyeleriydi:9: Nefis bir 2 gün geçirdik.İnşallah meleğimizin sonucu da, süreci de güzel olur.:21:

nerden başlasam, nasıl anlatsam:26:

öncelikle jelesec'im iyi ki girdin hayatıma, sen girdin ki ; arkadan da bu kadar güzel gönüllü insan girebildi. Seni seviyorum canım dostum:16: Dolu dolu, dostuluğu, iyi niyeti, beklentisiz özveriyi gördüğüm, tattığım iki gün..nldglp'ciğim canım ciğerim, o kadar güzel yazmış ki herşeyi, yaşadığımız tüm güzellikleri, hisleri, ömürümüzün sonuna kadar unutulmayacak anıları.... üzerine ilave edecek pek bişey bulamıyorum.:17: Onun da dediği gibi hayatım boyunca hiçç unutamayacağım 2 gün yaşadım sizlerle..Hepiniz iyiki hayatımdasınız. Hepinizi çok seviyorum...

Kendimle ilgili olarak, beni yolculuğum boyunca arayıp soran, yollarla ilgili haber veren, o güzelll pastanın ustası, kapıdaki özenle hazırlanmış süslerin yaratıcısı kartopum:16: herşey için çok teşekkür ederim..Hala "ben hastaneye vardım" diye seni arayamayaşımdan dolayı vicdan yaptığımı bilesin:17: Odaya varır varmaz arkadan gelen misafirlerle tamamen aklımdan uçmuş gitmiş, nolur affet:54:

besteeeem, güzel arkadaşım, sarı afetim...sırf beni görmek için ertesi gün tekrar köprü eziyeti çeken güzel bacaklı kadın :16: seni yüz yüze görmek çooook ama çok güzeldi. daha çok görüşeceğiz, içimden bir ses öyle söylüyor:23:

nldglp'im canlı yayın muhabirim, seni seviyordum zaten:23: ama aynı yatağı paylaşıp, toto totoya uyuyunca, sevgim çok değişti, artı yani:23: sabahları o enerciik halin, güzel yüzün, içtenliğin, hoş sohbetin, anaçlığın, kusursuz karakterin ve becerikliliğinle idolümsün:16:

ve jelesec'im için gelen ve orada yüz yüze de tanışma fırsatı yakaladığım tüm dostlar ve telefonla hasret giderdiğimiz bentoprakçım, hepinize sonsuz sevgiler:16::16:

bu arada fotoğraflar da hep ben yemek yiyormuşum, en çok ben yiyormuşum hatta yerken çatalları parçalıyormuşum gibi bir imaj çizen sevgili nldglp, hiçççç abartmamış:1: sanırım 2kg alıp geldim:18: ama pişmanmıyım diye bi sorun. kesinlikle hayır:27: yine olsa yine yerim:56:

favorilerim; z,yağlı yaprak sarma (üzümsüz ve fıstıksız tam sevdiğim gibi) yedikçe yedirten kartopu pastası, nldglp'in bol cevizli elmalı kurabiyesi, nldglp'in çerez sepeti, aledaxın çikoları, linakın pastası ve daha niceleriiiii, haaa nldglp'in o enfes sandaviçleri, dızmanalar, börekler ve diğerleri.....veeeeee tabiki gece 02:30 civarı yediğimiz ayvalık tostu:56:
yüzyılın partisiydi, Jelesec'ime de bu yakışırdı:nazar::nazar:

şimdi bendeki fotoları aktarmaya gidiyorum....bakalım buraya eklenebilecek gibiler var mı:23:

nldglp'im, uyan da o sabahları yaydığın enerjini topiğe de, bana da yayıver, zira ben yine o sabah ki gibiyim:30:...

dur bari biraz cem ADRİAN açiiim de kendime geleyim:1::8::9:

soy adını bi daha unutma diye büyük yazdım:21:

günaydınnnnnn güzel bayanlar. haftasonunun yorgunluğunu atamadan kalksam da bollll koşturmacalı bir hafta beni bekler.. haydi kalkın silkelenin enerji depolanın :D

Back