Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bu arada fotolarda hepimizin yüzler kabak gibi ortada...

bu yüzden mailden gönderiyorum hepinize

Ah benim popodaşımm,ah benim kanepe yatak kardeşimmm,yastıkları çalıp bacak arası uyuyan prensesimm GÜNAYDINNNNNN BEBEĞİMMMM

KAlkın artık sabah oldu,gönlüm neş'eyle doldu,Sen zannedermisin ki benim hep elemlerim,heyhaaatttt ben nevaim-i eyyam-ı inlerim...mefulü mefaulü mefaülün......düm tek teke teke teke dümbürlenk

günaydın canım bu hafta düğün var çokkk yoğunum çokkk

Kız ne çabuk daha yeni istediniz:44: Günaydın sana da güzel yüzlü melek

BAnabak ogülee,hep milletten bahsetmişin.HAni nerde Jelesec Vallaha okumasın gizli hayran.Zira belliki karından yazamıkuyup okuyup beğenio PAralar seni paralar

Eveeeeeeeeeeeeet yazdıklarınızı okudum , sabah enerjimi aldım :124::124::124:

Benzin istasyonum gibisin yahu , aç , iki sayfa oku , ohhhh akşama kadar idare etsin ...Günaydınlar
Ayaklı başlı yatışınızı gözümde canlandırdım

Güzellikler , jelesecim tekrar geçmiş olsun , keyfinize , dostluğunuza , vur patlasın çal oynasın muhabbetinize , muhtemelen bize yansımayan dertleşmelerinize , dedikodularınıza ....

Hepsine

Jelesec karın gerdi , dost düşman çatladı

Öpüyorum hepinizi

BAnabak ogülee,hep milletten bahsetmişin.HAni nerde Jelesec Vallaha okumasın gizli hayran.Zira belliki karından yazamıkuyup okuyup beğenio PAralar seni paralar

kız ilk cümleleri jelesec'e yazdım ya yakın gözlüğünü tak da bi daha oku bebemm

ahh ausencia,
gecenin 3'ü olmuş...tam yatağa yattık nldglp dediki " ayaklı başlı" denir böyle yatmaya, ben dedim ki bizim trakyada da " aykırlama" denir....ama gerçek şu ki ; litaratürde 69 deniyo

Kız suss atacaklar kodese bidaa:18: ayaklı baş denir ona yok ööle 6 lar 9 lar:26:

HAdi bi oyun oynayalım.Bu sayfada şimdi parantez içine yazdığım yazının aynısını başka bir yerde bulana bi hediye benden. '' sen ablana ne diyon leeennnn hösttt benim yakın gözlüğüm yok bi kerem.KArınca duasını bile 12 sn de okurum bikerem Uzağı göremem amma yakını iyi görür kokuyu iyi alırım bebetom.KEs sesini otur yerine.Ben ne diosam o.YAzmamışın işte yazmamışın.Bidaa yaz bidaa ''

Kız suss atacaklar kodese bidaa:18: ayaklı baş denir ona yok ööle 6 lar 9 lar:26:

Tabiii canım yılların ayaklı başlısını , fantezi dünyasına gark etmeyin

oki oki, ayaklı baş

napıyon kıss nldglp, ne işler hallediyon kimbilir becerikli hatun

Sorma bi cvp buraya yazıyorum,koşup wc de tuvaletimi yapıyorum.Bi buraya bi yatağı toplamaya,bi buraya bi kahvaltı hazırlamaya.Aslında boyna takılan hani içine ciklet,frigo konan aletten olsa ,korum içine laptop u hem yaz hem eğlen hem sıç hem oyna ohhhhh umurumda mı dünyaa

Yaaa Ausencia yaa sen ne şeker bi şeysin Ben seni severim,çok seni severimm ohhh hoppidi hopidi yandan https://www.youtube.com/watch?v=ZG2VElpeboY

en çok şu "hösssst benim yakın gözlüğüm yok bi kerem" e güldüm.... ha haaaa..yakındır bebem, yakında o da olur, ilk sinyaller gelmeye başlamış baksana

ayh o aletten olsa bi de, senin canlı yayın performansını tahmin edemiyom be kuşş

AYYYYY ben ne demişiiiiim S I Ç demişiiiiiiim Bak senle yattım kalktım huyum değişti.Bi kere daha yatsam kaksam noolcam kimbülür? kesin Cem abiyi severim

Bi yandan çalışma bi yandan 1000.sayfa pususundayım nilciğim:)) verilen sözler bakidir umarım

Son düzenleme:
Bi yandan çalışma bi yandan 1000.sayfa pususundan nilciğim:)) verilen sözler bakidir umarım

Baki olduğunu sor bakalım eşe dosta (jelesec,ogltkn) Ogülem döktür bakalım şu postit e. Verdiğim sözü neederim? Hadi çalışın bakalım çalışın.Bulana dona bele lastik bi liraaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…