• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

$IMAG2643.jpg $IMAG2645.jpg $IMAG2646.jpg $IMAG2647.jpg

Resimdeki şahıs ÇATALKIRAN :60:

Bayıldım yahuuuu , insan hiç hastane odasını , refekatçıları kıskanır mı :52:

Nasıl kıskandım anlatamam :ssz:

Jelesec güzelim , güzelleştikçe güzelleşmeye devam ediyorsun , korkarım buluşamayacağım seninle bir dizi operasyona girmeden :12::12::12::12:

Kızlar hepiniz harikasınız , ne muhteşem bir grupsunuz siz yahu .

Hele o terliklerinize öldüm bittim .

Elim boş gelmedim bende , geçmiş olsun demiyeyim geçmiş gitmiş zaten , keyfi kalmış şimdi .

Eki Görüntüle 689390

Çatal koymadım neme lazım , daldırın ellerinizi :1:

Öpüyorum hepinizi , neşeniz daim , karnınız gergin , malum yerleriniz bomba olsun :52:

Aman aman burası çatalkemirenlerle dolu:18: hiç almayalım.Ellere kuvvet:21:

Eki Görüntüle 689094

Canımız, birtanemiz Jeleseğimiz bugün sabah 9:00 itibari ile karın germe operasyonunu başarıyla atlattı.:nazar::nazar::nazar: Son andaki spontan gelişme sonucu,doktorun önerisi ile memişlerin üst lobuna dekolteyi arttırmak için minicik silikonlar yerleştirildi.SONUÇ:B O M B A:23::23::23:

Jelesec in ağzından:Bugün beni ziyarete gelen ve telefon ile arayan tüm K:K daki dostlarıma sonsuz teşekkürler:16::16::16:

Jelesec in ağzından:Refakatcilerim OGLTKN ve NLDGLP ye ayrıca teşekkürleri borç bilirim:16:

Jelesec in ağzından:Ayrıca telefonda iyi dileklerini ileten KAZEN e de çok teşekkür eder,Aslı börek ten su böreği için teessüflerimi bildiririm.(ÇEte yazdırdı):18:

sayfaları çeviriyorum çeviyorum, bitmiyor. memeleri de dolduruldu demek :52: şöyle anlayacağımız dilden konuşun :52:
jelesec, yeni halini çok merak ediyorum canım. meme fotosu istiyorum, bilesin.
keşke siz yedikçe ben kilo alabilsem. onca şeyi yediniz mi gerçekten?? :26:

Jelesec zayıfladı,biz şişmanladık.:50: Bu ne yaww:26:

Çatallardan sonra kaşıkkıran OGLTKN karşınızda.Krem renkli patilerin sahibi NLDGLP veeee Final ...Pelit pastamız Sevgili Lina-k dan:46::46::46:

Ogltkn ile ben haftaya lazerlipo olmaya karar verdik.Bunca pasta böreğin hakkından anca lazer lipo gelir:50:

Yiyin yiyin canlarim can bogazdan gelir. Nasil olsa erbey duzelttir tornadan geçirir fazlalıkları.
Bu arada tam parti saatine yetisemesem de ucundan yakaladim sayılır. Nasil memnun oldum sizi tanidigima anlatamam.
O mamalar neydi oyle ya... hayir tam doktordan kilo ver uyarisi almasydim yanima verdiginiz paketi orada tuketidimmm...

sayfaları çeviriyorum çeviyorum, bitmiyor. memeleri de dolduruldu demek :52: şöyle anlayacağımız dilden konuşun :52:
jelesec, yeni halini çok merak ediyorum canım. meme fotosu istiyorum, bilesin.
keşke siz yedikçe ben kilo alabilsem. onca şeyi yediniz mi gerçekten?? :26:

Vallahi hangi dille soyliim bilemedim.Cete dilinden soyleyecek olursam Tass gibi tass ,bomba;))

Son durum:Jelesec meme ve karin direnlerini aldi doktor.Tek bir tane onlem olarak birakti.Ogltkn mizi yolcu ettik bu sabah memleketine.Melegimiz uyuyor.Ben ise odayi derleyip topladim.Esi gelip alacak bekliyoruz.Yani taburcu:) Dilerim cook guzel ve sorunsuz bir iyilesme surecin olur jelesekim.Yeni vucudunla mutlu mutlu don aramiza.Seni cok seviyorum bebeem.NLDGLP

Hiç kıskanmıyoruuuum :63::63::63:

Orada olasım da gelmedi hiç :ssz:

Jelesec bebek , fıstık gibi oldun kesin :nazar:

Hadi dön sahalara şöyle gergin gergin :1:

Hepiniz muhteşemsiniz :16:

anam buradan herşeyi yazabiliyoruz değilmi???? kayınvalidem herşeye maydonoz :22: sinirden yedim durdum bugün, cevap veremediğim için yemekten çıkardım hırsımı:56:

BAZI SÖYLEMLERİ ŞÖYLEYDİ;

yok ufaklık daha ufak ne anaokulu???? evdesin sen bak miniğe:25: telefonda kimle konuşuyorsun??? akşama ne yemek var???? kaçda geliyor minik ooooo çok geç saati:18: daha neler neler;yorucu birgündü burayı açman süper oldu aşkım :29:

yazik sana yaaa kiyamam gelelimmi yardima?

Vallahi hangi dille soyliim bilemedim.Cete dilinden soyleyecek olursam Tass gibi tass ,bomba;))

Son durum:Jelesec meme ve karin direnlerini aldi doktor.Tek bir tane onlem olarak birakti.Ogltkn mizi yolcu ettik bu sabah memleketine.Melegimiz uyuyor.Ben ise odayi derleyip topladim.Esi gelip alacak bekliyoruz.Yani taburcu:) Dilerim cook guzel ve sorunsuz bir iyilesme surecin olur jelesekim.Yeni vucudunla mutlu mutlu don aramiza.Seni cok seviyorum bebeem.NLDGLP

jelesec'e geçmiş olsun bir kez daha. insanın böyle arkadaşlarının olması ne güzel. :16:
kalem geldi aklıma. O da benim refakatçimdi. kanepede kıvrılıp uyumuştu, cenin pozisyonunda. üşümüştü.. hem de temmuzda :))))

Millet (Facebook) deliye hasretken biz akıllıya hasretiz....

çok geçmiş olsun.......

Millet (Facebook) deliye hasretken biz akıllıya hasretiz....

çok geçmiş olsun.......

Geçmiş olsun dileğini anladım da,üstteki gönderme kime, inan anlamadım KAzen:23: Bir de bu yazını beğenen sayın Lebensfreu hanım bu yazıyı neden beğendiğinizi cezanız kalktığında yazarsanız çok memnun olurum:34:

Ogltkn yedi yedi,doymak bilmedi:53:En sonunda çatalı yedi:60:

Eki Görüntüle 689233

YA hala katıla katıla gülüyorum Ogltkn ya.Yedik yedik her şey bitti.Ogltkn elinde çatalı dişlerinde gezdirirken gecenin saat 2 si gibiydi.Derin bir sessizlik vardı hatta odada.Çat! diye bir ses...herkes birbirine baktı biranda ve kahkahalar patladı gecenin kör karanlığı ve sessizliğinde...şen kahkahalar, gülüşmeler...sizi çok seviyorum çokk:9:

Back