Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

jeleseccim, yarın ameliyatın vardı değil mi? bir güzellik uykusu daha :) sağlıkla ve mutlulukla birlikte gelsin. :54:

Yaprak canım özelden yazıyorum sana :21: ne güzel yazmışsın güzellik uykusu olsun inşallah uyanınca kezban ogülü gibi zayıf olayım :9:

Aynen kartopum devam sindire sindire acele etmeden :nazar: nazara göze çabuk geliyorum iyi göz var kötü göz var :27:o yüzden face de dün paylaştım annemin duası vardı kendimi de bi okuttum üflettim :21:

Allah seni her tür şer den ve kötülükten korusun Jelesec im.Bunca sevenin varken başta sevgili anneciğinin duaları ile inşallah hakkında her şey iyi olacak meleğim.Bak kardeşler için ,hatta birbirini kardeş gibi hisseden arkadaşlar için bu paylaşımım da:16: $544833_10151430153378208_1591021439_n.jpg

Canım senin minik hala uyumuyordur umarım:9:temiz hava fena çarpmıştı :34:

evet ya dünkü hava ne güzeldi bugün esinti yağmur var

Bize yetmedi akşam bir daha çıktık sahile . Ohhh bir de eve dönüşte gecenin 11 inde diyet bozdum cafede :52:

Hep minik yüzünden tam eve dönüyorduk pasta istedi , o tiramusu yerken ben ona mı bakacaktım , tabii ki de hayır :9:

Hepinize iyi pazarlarrr,yagmurlu,gunesli,karli,puslu,cicekli,bocekli her gun omrumuzun bir gunu.Hep guzelliklerle gecsin yeter ki;))

hayırlı pazarlarrr... bu havaların da iyce aayarı kaçtı yahu... bir iyi bir kötü...
bu arada bu diyet denen şey bozulmak içindir :D beklersin akşamın geç saatine kadar sonunda dayanamaz bozarsın.... yani bana öyle oluyo :D

hayırlı pazarlarrr... bu havaların da iyce aayarı kaçtı yahu... bir iyi bir kötü...
bu arada bu diyet denen şey bozulmak içindir :D beklersin akşamın geç saatine kadar sonunda dayanamaz bozarsın.... yani bana öyle oluyo :D

Yahu bırakın şu havayı suyu,havalar nasıl olursa olsun bizim havamız ve keyfimiz yerinde olsun bebeler:21: Ben de bu haftaya lahana çorbası ile başlayıp,mangal barbekü partileri ve pastalarla haftayı tamamladım:60:

Kız jeleseeeeennnnkkk nerdesin yahuu?? Vakko nun mağazasını mı satın aldın bebem.Kız gitmişkene bana da yeşil bir çanta vardı çok beğendiğim.Alıvereydin gari:51: Hadi gel de iki lafın belini kıralım loo:24: Az geldi konuşmalar,dedikodular:8:

Kız jeleseeeeennnnkkk nerdesin yahuu?? Vakko nun mağazasını mı satın aldın bebem.Kız gitmişkene bana da yeşil bir çanta vardı çok beğendiğim.Alıvereydin gari:51: Hadi gel de iki lafın belini kıralım loo:24: Az geldi konuşmalar,dedikodular:8:

ay geberdim yorgunluktan :ssz:zaten hastayım dahanda çabuk yoruldum :25:kız yine tel kulağımdaydı anam özo,sen beste, benim bacı,benim koca, hiç durmadım bıd bıd bıd :102: yeni sezon fiyatlar anasının .... :1: alamadım erbeye :( arkadaşımın kızını hallettim o iş tamam özo son anda benim bacı hediyeyi değiştirtti :ssz: ne çantası loooo ben fakir biriyim vakko kim ben kim :19: pazarda çakmaları var alırım sana bebem :9:

Son düzenleme:

Bize yetmedi akşam bir daha çıktık sahile . Ohhh bir de eve dönüşte gecenin 11 inde diyet bozdum cafede :52:

Hep minik yüzünden tam eve dönüyorduk pasta istedi , o tiramusu yerken ben ona mı bakacaktım , tabii ki de hayır :9:

Boz canım ya zaten sen incesin nlglpdede gibi şişko olsan tamam :30: afiyet şeker olsun enerjin bol olsun da polemik ekşında kullanasın :9:

boz boz paraları estetiğe yatır :ssz:
kız sen o 2.canavarın peşinde koşsan incecik olursun :34:
Yahu bırakın şu havayı suyu,havalar nasıl olursa olsun bizim havamız ve keyfimiz yerinde olsun bebeler:21: Ben de bu haftaya lahana çorbası ile başlayıp,mangal barbekü partileri ve pastalarla haftayı tamamladım:60:

:nazar:benim gözüm değmez başta yazayım da :34:ben senin aile kadar dışarıda gezen tozan yiyen içen görmedim :9:sen iyi akrep nalan gibi olmuyon :1:

ay geberdim yorgunluktan :ssz:zaten hastayım dahanda çabuk yoruldum :25:kız yine tel kulağımdaydı anam özo,sen beste, benim bacı,benim koca, hiç durmadım bıd bıd bıd :102: yeni sezon fiyatlar anasının .... :1: alamadım erbeye :( arkadaşımın kızını hallettim o iş tamam özo son anda benim bacı hediyeyi değiştirtti :ssz: ne çantası loooo ben fakir biriyim vakko kim ben kim :19: pazarda çakmaları var alırım sana bebem :9:

Jelesec alış verişin bol olsun canım :) Nasılsın bebişim?

Daha iyiyim Ayceyim :48: sen nasılsın iş kadını ?

Daha iyi ol jeleseccim burda senin enerjine bence herkesin ihtiyacı var :34: Ben iyiyim canım yuvarlanıp gidiyorum :46: Bir gün de yuvarlanıp senin yanında bulayım kendimi diyorum. Okuyorum burdan buluşmacalar filan vallaha özeniyorum bu böyle biline:118:

Daha iyi ol jeleseccim burda senin enerjine bence herkesin ihtiyacı var :34: Ben iyiyim canım yuvarlanıp gidiyorum :46: Bir gün de yuvarlanıp senin yanında bulayım kendimi diyorum. Okuyorum burdan buluşmacalar filan vallaha özeniyorum bu böyle biline:118:

Canım ne kadar içten samimi yazmışsın seviyorum seni :16: güzel bakıp güzel görüyorsun karşındakini :34: aman iyi ol arkadaşım :21:gel ya tanışalım koklaşalım tanımadan sevdik birbirimiz gerçi ben senin doktorunu da çooooook severim gülen surat benim gibi:1:

Back