Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Canım ne kadar içten samimi yazmışsın seviyorum seni :16: güzel bakıp güzel görüyorsun karşındakini :34: aman iyi ol arkadaşım :21:gel ya tanışalım koklaşalım tanımadan sevdik birbirimiz gerçi ben senin doktorunu da çooooook severim gülen surat benim gibi:1:

Bak doktorum dedin gülen yüzlü dedin eridim şimdi ben :46: şaka bir yana içten gülen, gülümsemesi yüzüne yansıyanlar gelsin yanıma ister doktor ister arkadaş olsun. Gülen suratlı jeleseccik. Öptum seni mucuk mucuk :16:

Bak doktorum dedin gülen yüzlü dedin eridim şimdi ben :46: şaka bir yana içten gülen, gülümsemesi yüzüne yansıyanlar gelsin yanıma ister doktor ister arkadaş olsun. Gülen suratlı jeleseccik. Öptum seni mucuk mucuk :16:

doktorunun suratını gör benim kini gör aynen 32.diş meydanda ikimizinde :1: samimi içten mütevazi bi doktor aynı ben aynı :32: bende seni mucukluyorum yazdım özelden günü beklerim her daim :21:

doktorunun suratını gör benim kini gör aynen 32.diş meydanda ikimizinde :1: samimi içten mütevazi bi doktor aynı ben aynı :32: bende seni mucukluyorum yazdım özelden günü beklerim her daim :21:

Tamam tatlım henuz dusmedi özele bakarım :16:

Bak canikom benim sana söylediğim şeyleri bir yazıda ne güzel dile getirmiş:34: $561178_10151415874578208_26427696_n.jpg

ahahaahahah şaşırtmaca :23:

bak belki inanmayacak sın ama iptal olması çok iyi olmuş yetiştiremedim hiç bi işimi anca oturuyor koca ,çocuk ev vs iyi oldu yani anlayacağın

Yaaa bak işte gördünmü demekki yetişmesi gereken işlerinin yapılması için ertelenmiş.Du bakalım ne zamana gün alacaksın:23: Dua edelim de erkene alınsın inşallah:75:

Son düzenleme:
Arkadaşlar memeye takılan silikonun ömrü var mı, belli bir süre sonra yenilenmeleri gerekiyor mu, yoksa ömürlük mü? :26:

Yaaa bak işte gördünmü demekki yetişmesi gereken işlerinin yapılması için ertelenmiş.Du bakalım ne zamana gün alacaksın:23: Dua edelim de erkene alınsın inşallah:75:

Doktorun totosu kalmış dur bakalım yoğunum değip duruyor :ssz:alacağım alacağım başka yolu yok :34:

Arkadaşlar memeye takılan silikonun ömrü var mı, belli bir süre sonra yenilenmeleri gerekiyor mu, yoksa ömürlük mü? :26:

Selam cedar,ama malesef şuanda online olan JElesec de ben de meme küçülttürdüğümüz için sana bu konuda yorum yapamayacağız:50: Ama duyduğum ve bildiğim kadarı ile ömürlük oluyorlar.

Back