Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

anlaşıldı, hem çenen düşük hem de yıldızın:33:

hakikaten ya, bence öyle yap, bi dahaki tarihini yazma buradan...çete içi bilgilendirme yap o kadar:27: bu kadarına "nazar" denir başka da bişi denmez valla. bu arada omzuna da bi mavi boncuk takıver, nazara karşı:nazar::nazar:

Bende diyorum yazma diye.Bak bana tüm ameliyatlarımı gittim oldum geldim yazdım.Çete dışında kimseciklerin haberi olmadı ailemin bileee :52:

Bende diyorum yazma diye.Bak bana tüm ameliyatlarımı gittim oldum geldim yazdım.Çete dışında kimseciklerin haberi olmadı ailemin bileee :52:

hayat paylaşınca güzel dedik paylaştık:1: Of ya doktora sinir oldum benim günümü başka bi hastasıyla değiştirsin abi ya ben Nisan çıkmadan oldum oldum yoksa Ekime Kasıma kalır bu iş:ssz: sıcakta karın ameliyatı olmaz zor olur bana...

Kendi derdime düştüm seni sormayı unuttum nasılsın bentoprakcım ? oh bu ameliyatını da oldun bitti abi sana gelince gün verdi bana gelince mırın kırın :) beni ameliyat etmek istemiyor kesin hep bu bestenin yüzünden

Son düzenleme:
Hasogüloya yazdım haberi var.Lopeze de whatsapp gönderdim msj merak etme.Rabbit kaldı bir tek.

aşkitom sağol :16:

ben gelddiiiimmmm.. jelocum bozma moralini içime doğuyo sen bu nisan ayında olcan ameliyatını hayırlısıyla inşaaallah... hem herşeyde bir hayır vardır.
bu arada ben bugün spora başladım :) şimdilik korunaklı yapıoyorum ama ilerki günlerde yapcem çatır çatır...

bozsam da zırlasam da adam yapmıyor ameliyatımı öksürüklü bi hastayı ameliyat etmezmiş risk almaya gerek yokmuş :ssz: şimdi derdim bu ay çıkmadan gün versin inşallah iptal olur bi iki hasta sı(çok kötüyüm ya adam okusa hiç ameliyat etmez):ssz: amma yoğun ya mütevazi değil ama herkes kapısında yatıyor:1:

Son düzenleme:
aledax canım şimdi yanlış bir anlaşılma olmasın :1: HAYLAYF BÜSKÜVİ kullanıp pasta tarif nldglp in. pastada HALLEY 10lu dan kullandınsa tarif benim. ama HAYLEFLİ BÜSKÜVİ kullandınsa tarif senin tarifin. çünkü ben HAYLEFLİ BÜSKÜVİ ne bilmiyorum. :52:

şaka bir yana tarfini ana sponsoru nldglp canım. hep beraber ona teşekkür ediyoruz tarif için :46::46::46::46::46::46:

AAA kartopuuum ben bugün ne yaptım biliyormusun? Yarısını haylayf,yarısını halley parçalayıp koyup yaptım.Bakalım nasıl olacak:56: Ama ben gene lahana çorbası haftasındayım.1 kilo fazla geldim tartıda:37: Hemmen başladım lahana çorbama.Hem de bahar ile birlikte detoks olarak da düşündüm:34:

canım bu tam aledaksa söylediğim gibi olmuş :1: HAYLEFLİ PASTA. :9:

tadı nasıl oldu peki. halley kullandığımda tadı biraz ağır oluyor içindeki marshmellowdan dolayı. böyle karıştırınca daha güzel olmuştur diye düşünüyorum

bozsam da zırlasam da adam yapmıyor ameliyatımı öksürüklü bi hastayı ameliyat etmezmiş risk almaya gerek yokmuş :ssz: şimdi derdim bu ay çıkmadan gün versin inşallah iptal olur bi iki hasta sı(çok kötüyüm ya adam okusa hiç ameliyat etmez):ssz: amma yoğun ya mütevazi değil ama herkes kapısında yatıyor:1:

kız jelocan,

bestenin nifak tohumlarından sonra, adam vazgeçmiş olmasın sakın:1::27::33:

günaydın arkadaşlar, konu pasta olunca günaydın bile demeden topiğe giriş yaptım :52:

günaydın kartopum, yaptınmı pastayı, yedin mi:56: sabah olaya pastadan girerek:1::1: sanki tadı damağında kalmış gibi bi imaj çizmişsin:56: dondurucuda bekletmeye sabredemedin mi yoksam:23:

yok be kızlar yapmadım daha ,yaparsam haftasonu yaparım . iştahlıyız dediksek o kadarda değil canlar :9: büyük ihtimal haftasonu biri gelir veya biz birine gideriz o sebepden şeyettirmişştim yaparım diye :32:

Bestenin öyle bi yazısı var ki elimde adama kopyala yapıştır yapıp göndereceğim:19:

amaaaan senin de işin ya tehdit, ya dedikodu:33:

yok be kızlar yapmadım daha ,yaparsam haftasonu yaparım . iştahlıyız dediksek o kadarda değil canlar :9: büyük ihtimal haftasonu biri gelir veya biz birine gideriz o sebepden şeyettirmişştim yaparım diye :32:

anlaşılan haftasonu için henüz plan yok. oki ozaman, jelocan ameliyat olcak diye ben çocukları bırakmak için kişileri ayarlamıştım, e boşa gitmesin, sana geleyim bari:52:

al gel miniği eşini pastayı ben çayı koyarım :9:

anlaşılan haftasonu için henüz plan yok. oki ozaman, jelocan ameliyat olcak diye ben çocukları bırakmak için kişileri ayarlamıştım, e boşa gitmesin, sana geleyim bari:52:

ya ben sen gelmezsen ameliyat olmam ara baycanı sen konuş :ssz:

valla ne yalan söyleyeyim cumartesi ameliyat var diye kimseye söz vermemiştim,pazar günüde uğrarım diyordum,haftasonunu jelocana ayırmıştım açıkcası,onun için plan yoktu. işin yoksa gel haftasonu hepberaber bizim evde parti yapalım o zaman.:32::21:

Kartopum yaptırdın mı kahvaltıyı doyurdun mu oğlumun karnını :emir_bebek::34:

biraz önce aradı bakıcımız daha uyanmamış beyefendi,gece yatmak bilmedi çünkü.nasıl yaptırayım kahvaltısını diye sordu,(dün biraz konuşmuştum onunlada kahvaltı için o sebeple soruyor) eski usule dönüyoruz dedim,oda çok sevindi.üzülüyordu burak az yiyor diyebakıcımızda rahatladı.:1:

valla ne yalan söyleyeyim cumartesi ameliyat var diye kimseye söz vermemiştim,pazar günüde uğrarım diyordum,haftasonunu jelocana ayırmıştım açıkcası,onun için plan yoktu. işin yoksa gel haftasonu hepberaber bizim evde parti yapalım o zaman.:32::21:

kızlar ya ne güzel olacaktı :ssz: canım sıkkın vallahi kaynatacak dedikoduyu :21: planlarını bana göre ayarlayan arkadaşlar boşsunuz bi eli atında ameliyatı yapın beleşe :9:

Back