Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

canlarimmm :)))) benden son haber :))

16.nisan yani sali günü bende ilk ameliyatimi oluyorumm..

Dualarinizi eksik etmeyin lütfen (biraz korkuyorumda :)))

sonraki gelismeleri size bildiricem.

canlarimmm :)))) benden son haber :))

16.nisan yani sali günü bende ilk ameliyatimi oluyorumm..

Dualarinizi eksik etmeyin lütfen (biraz korkuyorumda :)))

sonraki gelismeleri size bildiricem.

canım Erzincanlı :16:dualarımız seninle tabi ilk ne ameliyatı oluyorsun de hele

canım Erzincanlı :16:dualarımız seninle tabi ilk ne ameliyatı oluyorsun de hele

Erzincaliii yesin seni ablacigim hehe :)

ilk önce kol ameliyati oluyorumm :))) sonra diger kisimlarla tas bebek olmaya adayim

:D haha doktor bey dedi seni tas bebek gibi yapicam :D haha :)

ilk önce kol ameliyati oluyorumm :))) sonra diger kisimlarla tas bebek olmaya adayim

ahahhahah hastane odasında kete partisi yapalım mı?

Tek ameliyat niye hani 2.3.ameliyat idi kilo mu vereme din hııım :23:dediyse taaaaş yapar ne dediyse o :34:

Son düzenleme:
ahahhahah hastane odasında kete partisi yapalım mı?

Tek ameliyat niye hani 2.3.ameliyat idi kilo mu vereme din hııım :23:dediyse taaaaş yapar ne dediyse o :34:

hahahah evet vallaha :D sen kete yapmasini biliyosan bi zahmet yap getir abla.

ama nil ablayida senide bekliyorummm :)))

beni oralarda sizsiz birakmayin

hehe ben de taş bebek olcam az kaldı :D doktorumla görüşüp bir an önce meme ameliyatımı almak istiyorum ama ah şu işlerden vakittt

Gülom hadi sen ol da kol germeyi ben de senden göreyim de cesaret bulup olayım:23: Bir tek gözüme batak kollarım artık pofff:ssz:

Kıslaa ben kaçıyorum.Hepinize hayırlı geceler.Kuzu gibi yatıp, koç gibi kalkalım.Ogltkn ve KArtopu sabah kahvaltıyı hazırlasınlar,tozlar alınıp,etraf düzenlensin.Dağınık görmiyeyim topiğimizi:20: Hepinize öpücük :16:

günaydınnnnnnnnn:16:

özledimmmm, çok özledimmmmm..bu hafta umarım daha sakin geçecek ve ben buraların tozunu attırıciiiiim..Kartopum, görevlerimizi vermiş evsahibi nldglp hanım, ben kahvaltıyı hazırliiim sen de toz neyin al bari:31:

günaydınnnnnnnnn:16:

özledimmmm, çok özledimmmmm..bu hafta umarım daha sakin geçecek ve ben buraların tozunu attırıciiiiim..Kartopum, görevlerimizi vermiş evsahibi nldglp hanım, ben kahvaltıyı hazırliiim sen de toz neyin al bari:31:

Günaydın herkese :21:İyi haftalar olsun yeni hafta yeni güzellikler,para,sağlık (parayı önce yazdım para olsun ki sağlık harcamaların yapabilelim:) huzur mutluluk getirsin :16:

Ogülüm bende seni özledim nasıl maraton yorucu idi değil mi evde:ssz:

Back