Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

biraz önce aradı bakıcımız daha uyanmamış beyefendi,gece yatmak bilmedi çünkü.nasıl yaptırayım kahvaltısını diye sordu,(dün biraz konuşmuştum onunlada kahvaltı için o sebeple soruyor) eski usule dönüyoruz dedim,oda çok sevindi.üzülüyordu burak az yiyor diyebakıcımızda rahatladı.:1:

iyi bak sevdim bakıcını:34:doymuyor tabi yavrum ne o kuş kadar yemek :19:kat herşeyini daya 1.kase günü kurtarsın :34:

al gel miniği eşini pastayı ben çayı koyarım :9:

pişşşşt :20:
ben gidiyom bi kere kartopuna, sen ne diye davet ediyon. hem sen hastasın, kartopuya gelme meselesini de bi düşün derim. çoluk çocuğa hastalık falan geçirirsin aman diyeyim... (ezilene bi tekme de sen at politikası:52:)

ya ben sen gelmezsen ameliyat olmam ara baycanı sen konuş :ssz:

ya açmazsa telefonumu ha haaa:33: gerçi benim bugüne kadar hiç telefonlarımı cevapsız bırakmadı. Bıktırmadım, ondan herhal:33:

ahahahah varmış bende bilmiyordum :44: bizim çeteden biri baktım profiline orada takılıyor :27:

osmanlı mı? anaaa oralara da mı el atmış:27:

canım bu tam aledaksa söylediğim gibi olmuş :1: HAYLEFLİ PASTA. :9:

tadı nasıl oldu peki. halley kullandığımda tadı biraz ağır oluyor içindeki marshmellowdan dolayı. böyle karıştırınca daha güzel olmuştur diye düşünüyorum

Aynen:1: vallahi eşim ve oğlum bayıldılar tadına.1 paket haylayf,3 adet de halley kırıp koydum.Gerçekten nefis olmuş.Tavsiye ederim.Gerçi ben bir çatal aldım lahana çorbasına başladım bu hafta gene:50: HAlleyler dolaba girince çıtır çıtır olmuş:34:

Bestenin öyle bi yazısı var ki elimde adama kopyala yapıştır yapıp göndereceğim:19:

Aneeem korkulur senden valla:18: Şlap diye yapıştırıverirsin billa:100:

Aynen:1: vallahi eşim ve oğlum bayıldılar tadına.1 paket haylayf,3 adet de halley kırıp koydum.Gerçekten nefis olmuş.Tavsiye ederim.Gerçi ben bir çatal aldım lahana çorbasına başladım bu hafta gene:50: HAlleyler dolaba girince çıtır çıtır olmuş:34:

tamam evde halleyde var hafta sonu yapayım bari,ben yine ipin ucunu kaçırdım bu ara.tatlı krizine giriyorum :43:

yaparım bilirsin sarı şeker yapıştırmada üstüme yoktur :23:

tamam evde halleyde var hafta sonu yapayım bari,ben yine ipin ucunu kaçırdım bu ara.tatlı krizine giriyorum :43:

ben 3.kilo vermiştim ameliyata gireceğim diye hastalanınca badem ceviz et Allah ne verdiyse götürdüm amanda toparlanayım diye :ssz:tartıya çıkmadım ama 1.kilo gelmiştir çünkü öncesi akşam aç kalıyordum...tatlı krizi bende de arada feci olur benim ameliyat sonrası diyete başlarsın bi şey olmaz :21:

Çok doğru:23::23::23:

Bazı insanlar ''KALEM GİBİDİR''

ne kadar ince,kibar ve renkli görünseler de....

ham maddeleri ODUNDUR :))))

Çaldığım kişi panter:16:

Varsın Karşında ki İnsan Kötü Konuşsun...!

Sen Ona Uyma, Bu da Senin Farkın Olsun ...!

Çeteden biri zayıflama kürleri başlığında :27::27::27:

gııııı ihtiyacın yok fıstık gibisin 3.5.kilo versen de olur vermesen de aynı benim gibi yani:21::21::21:

Çeteden biri zayıflama kürleri başlığında :27::27::27:

gııııı ihtiyacın yok fıstık gibisin 3.5.kilo versen de olur vermesen de aynı benim gibi yani:21::21::21:

Kimse o , bırak zayıflasın yahu :27:

3 , 5 herkes versin fazlalıkları .

Fazla diyet modunda gördüm kendimi :52:

Sıcacık güzel bir günde hepinize sevgilerimi gönderiyorum ve mucukluyorum :54:

kuaföre gitmece yapıyorum :23: ben yokken dedikodu yapıp seviyeyi düşürmeyin seviyeli arkadaşlarım :9:

jeleseccim, yarın ameliyatın vardı değil mi? bir güzellik uykusu daha :) sağlıkla ve mutlulukla birlikte gelsin. :54:

Back