• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

nldglp im canım harika görünüyosun, kırkbir kere :nazar:
elemtere fiş kem gözlere şiş.

şu ilk dil çıkaran ikon napıyo öyle yaaa:1:

kızım senin için pis zaten nelglp biliyor :ssz: kırışık topiginde gezip ne krem kullanacağını bak yine olayı oradan almışsın:1::1::1::1:

bak sana bir sürü teklif gelir şimdi :23:dikkat erkek çok olur:52: anam neresini söyleyeyim saçlar (gerçi postişti bunlar) pembe çamaşır,memeler gözüm gönlüm açıldı :16:

çamur atmayalıııım, çamur atmayalıııım,ne postişi? hepücüüü orjinal:nazar:

haa kuaföre gönderilen saçlarım da var ama onları takarsam daha çok ve daha gür görünüyor bebişim:))

hım bak oldu şimdi geçmişte yazdığını unutma bebeğim sen demiştin saçlarımı önden gönderdim kuaföre maşa oliyi diye:32:

Ayyy öldüm gülmekten o dil çıkaran ikona:)))

ha haa, ben de hala gülüyorum :)) sapık ikon:1:

kusura bakma canım arkadaşlarımda olsanız doğru bildiğimi yazarım POSTİŞ işte:23: hem neresi orji? hepsi baycanın eserleri neredeyse:60:

ha haa, jelesec hanıııım, jelesec hanım,güneşi balçıkla sıvayamazıssssın !!

ben büyük oğluşu yatırmaya gidiyorum,uyutup geliciiiim, size gülücük işareti yapmak istiyomuş, bu da ondan sizlere gelsin

:3:

ha haa, ben de hala gülüyorum :)) sapık ikon:1:

Ha haa, jelesec hanıııım, jelesec hanım,güneşi balçıkla sıvayamazıssssın !!

Ben büyük oğluşu yatırmaya gidiyorum,uyutup geliciiiim, size gülücük işareti yapmak istiyomuş, bu da ondan sizlere gelsin

:3:

öp kuzumu benim için :54: Hadi çabuk gel:10:

Nilim :16:senin kadın bana salı günü gelecek ne yer ne içer bacım? Sevmediği yemek var mı ? Aksilik gider o yemeği yaparım:18:

Nilim :16:senin kadın bana salı günü gelecek ne yer ne içer bacım? Sevmediği yemek var mı ? Aksilik gider o yemeği yaparım:18:

Soyadımı da yaz bari bacım olsun bitsin.

Tatlım bana da zaten 2 kere geldi.Ne yapsam yedi vallahi hiç yemek ayırmazmış.İlk tavuk vardı birde imambayıldı yoğurt hepsini yemişti.Yap tatlım ya boşver nasılsa yer mutlaka.İstersen makarna pilav ya da bulgur türü birşey de yap işi sağlama al.Ama bildiğim yemek ayırmadığı.Ama çayı çok seviyormuş.Aralarda 2 şer dak.çay molası veriyor ısıtıp ısıtıp içiyor.Hatta bizde çay hiç içilmez.Söyledim ona kendin demle koy dedim yerlerini gösterdim.Çok mutlu oldu
inan:) ben nescafe sevdiğim için birde yeşil çay içerim sabahları.Normal çayı kimse içmez bizim evde.

Bu arada yarın bana gelecek.Sabah demleyim bari kadıncağıza:34:

Soyadımı da yaz bari bacım olsun bitsin.

Tatlım bana da zaten 2 kere geldi.Ne yapsam yedi vallahi hiç yemek ayırmazmış.İlk tavuk vardı birde imambayıldı yoğurt hepsini yemişti.Yap tatlım ya boşver nasılsa yer mutlaka.İstersen makarna pilav ya da bulgur türü birşey de yap işi sağlama al.Ama bildiğim yemek ayırmadığı.Ama çayı çok seviyormuş.Aralarda 2 şer dak.çay molası veriyor ısıtıp ısıtıp içiyor.Hatta bizde çay hiç içilmez.Söyledim ona kendin demle koy dedim yerlerini gösterdim.Çok mutlu oldu
inan:) ben nescafe sevdiğim için birde yeşil çay içerim sabahları.Normal çayı kimse içmez bizim evde.

Bu arada yarın bana gelecek.Sabah demleyim bari kadıncağıza:34:

Bütün meme küçültme topiğindeki arkadaşlara selam olsun.Avatar resmimi yeniledim.Bu ameliyatı olmak isteyenlere sebep olsun.Herkese sevgiler...

maşallah :nazar: kesinlikle sana katılıyorum doğru doktor doğru zaman hepsi bu olmak isteyenler için izlenecek yol bu.Benden'de sevgiler nldglp :)

Back