Bütün meme küçültme topiğindeki arkadaşlara selam olsun.Avatar resmimi yeniledim.Bu ameliyatı olmak isteyenlere sebep olsun.Herkese sevgiler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nldglp im canım harika görünüyosun, kırkbir kere
elemtere fiş kem gözlere şiş.
şu ilk dil çıkaran ikon napıyo öyle yaaa
bak sana bir sürü teklif gelir şimdi dikkat erkek çok olur anam neresini söyleyeyim saçlar (gerçi postişti bunlar) pembe çamaşır,memeler gözüm gönlüm açıldı
Bütün meme küçültme topiğindeki arkadaşlara selam olsun.Avatar resmimi yeniledim.Bu ameliyatı olmak isteyenlere sebep olsun.Herkese sevgiler...
çamur atmayalıııım, çamur atmayalıııım,ne postişi? hepücüüü orjinal
Sağol ogltkn cim sende olmasan...Gerçekten benim şaçım şekerim.Kıskanmayalım kıskanmayalııımm
Sağol ogltkn cim sende olmasan...Gerçekten benim şaçım şekerim.Kıskanmayalım kıskanmayalııımm
ay sen şimdi benim annemin dediği gibi meyve veren ağaç taşlanır dersin
haa kuaföre gönderilen saçlarım da var ama onları takarsam daha çok ve daha gür görünüyor bebişim:))
Ayyy öldüm gülmekten o dil çıkaran ikona:)))
kusura bakma canım arkadaşlarımda olsanız doğru bildiğimi yazarım POSTİŞ işte hem neresi orji? hepsi baycanın eserleri neredeyse
ha haa, ben de hala gülüyorum :)) sapık ikon
Ha haa, jelesec hanıııım, jelesec hanım,güneşi balçıkla sıvayamazıssssın !!
Ben büyük oğluşu yatırmaya gidiyorum,uyutup geliciiiim, size gülücük işareti yapmak istiyomuş, bu da ondan sizlere gelsin
Nilim senin kadın bana salı günü gelecek ne yer ne içer bacım? Sevmediği yemek var mı ? Aksilik gider o yemeği yaparım:18:
Nilim senin kadın bana salı günü gelecek ne yer ne içer bacım? Sevmediği yemek var mı ? Aksilik gider o yemeği yaparım:18:
gelmiş gelmiş şimdi okudum. 10 dk ya takıldım, yazamıyorum sana. malum prokart yok
dışarıda 3.ziyaretçi var kimler ki açep
Bendim biri:) diğerlerini bilemem sor bakalım senin meşhur 6.hissin kimleri söylüyor.