• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

buldugum yolu acikliyorumm bol salata ot cöp sporrr isallah olur yoksa halimiz nice olur:17:

Mesela:Dün oğlum yumurtalı ekmek istemişti.Dünden 2 ekmek alındı.Sabah yumurtalar tek tek kırılıp biraz süt ile çırpıldı.İçine biraz tuz ve karabiber katıldı.Ekmekler bir o yana bir bu yana bandırılıp kızgın yağda fış fış kızartıldı.Dünden peynir çeşitleri alındı.Kızarmış ekmekler ve peynirler ahenkle dansederken çaylar lüpletildi.Güzel bir pazar sabahı kahvaltısıydı Şeyda cım evdekiler için.Ben ise sadece kokusunu soludum bu güzel lezzetin.Ne mi yedim? YAğsız peynirle hazırladığım ama içine bol dereotu koyduğum tost ve nefis doğranmış domates,kırmızı ve yeşil biberler bol roka:32: Hayat bana güzel beaaa:27:

$yumurtali_ekmek_tatlisi.jpg $Yumurtalı-Ekmek.jpg

Ama ben bunu da çok severim.:21: Hatta buna izin var yiyebilirim 1 ya da 2 dilim:34: En azından fırın.Ve yağda kızarmamış:) yanına da bir KISIRRRR of aneeeeemm:32:

$images.jpg

KEZban ogülü sabah kahvaltıyı hazırla :56::16:

Mesela:Dün oğlum yumurtalı ekmek istemişti.Dünden 2 ekmek alındı.Sabah yumurtalar tek tek kırılıp biraz süt ile çırpıldı.İçine biraz tuz ve karabiber katıldı.Ekmekler bir o yana bir bu yana bandırılıp kızgın yağda fış fış kızartıldı.Dünden peynir çeşitleri alındı.Kızarmış ekmekler ve peynirler ahenkle dansederken çaylar lüpletildi.Güzel bir pazar sabahı kahvaltısıydı Şeyda cım evdekiler için.Ben ise sadece kokusunu soludum bu güzel lezzetin.Ne mi yedim? YAğsız peynirle hazırladığım ama içine bol dereotu koyduğum tost ve nefis doğranmış domates,kırmızı ve yeşil biberler bol roka:32: Hayat bana güzel beaaa:27:

Eki Görüntüle 653290 Eki Görüntüle 653291

ayyyyyyyy nldglp anam bende aynisini hazirladim cocuklaraaa sana afiyet olsun bacummm bende sadece kokladim
bende domates maydonuz azcik peynir kahve ictimmmmm
esim evde hasta kizim hasta evin ici hastane gibiii her odadan bir öksürük bir hapsuruk neyse ben kacar öpüldünüzzzz:37::37:

KEZban ogülü sabah kahvaltıyı hazırla :56::16:

haftasonu çöp öğütücü gibi her bi poktan yedim de yedim:50: pastasından, kup'una, nutellasından, çikolu kruvasanına, pizzasından dolmasına hiç bişeye hayır demedim..hele dün, o kadar çok yedim ki kahvaltı için midemde yer yok:50:

kıssadan hisse, kendi başınızın çaresine kendiniz bakın:32::24:

Eki Görüntüle 653290 Eki Görüntüle 653291

valla iradene hayran kaldım canım,aman nazar değmesin :nazar: ben olsam kesin yerdim bir tane ne yalan söyleyeyim :34:

haftasonu çöp öğütücü gibi her bi poktan yedim de yedim:50: pastasından, kup'una, nutellasından, çikolu kruvasanına, pizzasından dolmasına hiç bişeye hayır demedim..hele dün, o kadar çok yedim ki kahvaltı için midemde yer yok:50:

afiyet,bal.şeker olsun canım.hafta sonu kaçamağı olur öyle şeyler.hafta içi toparlarsın durumu. :34:

valla iradene hayran kaldım canım,aman nazar değmesin :nazar: ben olsam kesin yerdim bir tane ne yalan söyleyeyim :34:

ne irade ne irade :ssz: acıyorum ben bu arkadaşlara kartopum yazık hayatın tadını tuzunu kaçırıyorlar :9: ye ye afiyet olsun sana bana :56:

afiyet bal olsun sıska arkadaşım benim:16: eeeeee bu kadar sıkıntı koşuşturmaca olacağı bu bende de aynı durum ama dün akşamdan itibaren salataya talim ameliyata kadar :25:

ya hadi dön biraz geyik yapalım yoksa geçmez bu hayat :23:

HUUUUUU aleda bacı nerelerdesin :44:dön yuvana telde dedikodu kesmedi beni gözüm arıyor seni:29:

anam anammmmm her yerim agrir kizim hasta adam hasta doktora gittik kizlarrrrrrr sizde asi olun niye diye sorarsanizz
esimle ben olmustum ama cocuklarda yaptiracam menejit salligini varmisssss :37::37:

afiyet,bal.şeker olsun canım.hafta sonu kaçamağı olur öyle şeyler.hafta içi toparlarsın durumu. :34:

valla bugün itibariyle başladım, umarım tüm hafta dağılmadan toplarım.

afiyet bal olsun sıska arkadaşım benim:16: eeeeee bu kadar sıkıntı koşuşturmaca olacağı bu bende de aynı durum ama dün akşamdan itibaren salataya talim ameliyata kadar :25:

ya hadi dön biraz geyik yapalım yoksa geçmez bu hayat :23:

ameliyata kadar salata diyosun, bak bu lafı yediririm sana:56: hiç kaçamak yok yani dimi:33:

anam anammmmm her yerim agrir kizim hasta adam hasta doktora gittik kizlarrrrrrr sizde asi olun niye diye sorarsanizz
esimle ben olmustum ama cocuklarda yaptiracam menejit salligini varmisssss :37::37:

geçmiş olsun şeyda, umarım çocuklar çabucak iyileşir.

kolay gelsin ama herseyin fazlasi zarar

hobidi girtlak olmaz ve sporda yapin

yapıyoz şekerler, bu topikte herşeyin alası var. Hem hominiler hem de sporcular:34:

800. sayfaya gelmişiz:32: şimdi farkettim..

kendim çalıp kendim oynayayım bari:24::21:

Back