• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ya seyda bacım spor yapıyon diyet yapıyorsun nasıl kilo vermiyorsun bacım:44: su içsen yarıyor mu benim gibi :1:

hemde ne yarma bacum adama uydum uctummmmm ne olacak spor yapiyorum ya cumartesi pazar ben diyeteyimya adam eve pizza söylemisss azcuk yedim ben diyeteyken ya baklava alir yada pizza düsün halimmm beni cokkkkkk seviyor yaaaaaa:37:

hahhahhahhah bende öyleyim inan bu dedektiflik işi beni çok yordu :1: gel de tatile gidelim dinlenelim:23:

tam 20 gün sonra gidiyorummm jelesec bacum sana anlatmistimya orayaaaa:emir_bebek::emir_bebek:
istersen sende gelllllll
kimi takip ediyon bacum anammmmmm anammmmm

Son düzenleme:
hemde ne yarma bacum adama uydum uctummmmm ne olacak spor yapiyorum ya cumartesi pazar ben diyeteyimya adam eve pizza söylemisss azcuk yedim ben diyeteyken ya baklava alir yada pizza düsün halimmm beni cokkkkkk seviyor yaaaaaa:37:

bende de var seninkinden ye bi şey olmaz der bide iyice uyuz eder :19: irmik helvası yaptı gecen güya karın germe öncesi dikkat edeceğim yememe :ssz:

Ayyy inan bizde de öyledir.Ben ne zaman diyete başlasam adamın baklava,börek yiyesi gelir ahahahaha.Sakın bu tuzaklara kanma e mi?:20: YAza fit giriyoruz bayanlarr:21: Ben resmen 2 günde 1 kilo vermişim kusup kusup çıkarmaktan:37:

bende de var seninkinden ye bi şey olmaz der bide iyice uyuz eder :19: irmik helvası yaptı gecen güya karın germe öncesi dikkat edeceğim yememe :ssz:

diyetetyim diyim haliyle anliyorlarrrrr uyuzlar varya diyetin ddd duysun yeter pasta cikolata pizza lahmacun schnitzel alir iste beni anlayin sinirlerimi bozduya bugünn allahimm hem ince hatun isterler hem diyeti katlederlerrrr
karin germe sonra bacaklardan kollardan kilo aldim jelesec bacum karnim iyi öbür taraflar bildigin kütük olduyaaa
mecburen diyetin sporun bir ucundan tutmam lazimmm

diyetetyim diyim haliyle anliyorlarrrrr uyuzlar varya diyetin ddd duysun yeter pasta cikolata pizza lahmacun schnitzel alir iste beni anlayin sinirlerimi bozduya bugünn allahimm hem ince hatun isterler hem diyeti katlederlerrrr
karin germe sonra bacaklardan kollardan kilo aldim jelesec bacum karnim iyi öbür taraflar bildigin kütük olduyaaa
mecburen diyetin sporun bir ucundan tutmam lazimmm

Zaten bu tip ameliyat sonrası olan yerden değil de diğer farklı yerlerden kilo alınıyor.Karındaki yağlar alındı,diğer yerlerde birikmeye başlıyor hemen.Kuzenimde yaşadık biz bu durumu.Göğüs ve karın ameliyatından sonra 59 kiloya düşmüştü.Sonra bir ipin ucunu kaçırdı hoooop 80li kilolara:50: karnında göğsünde tık yok ama bir kalça oldukiiiiiii aman allah evlere şenlik.Sanki kalçalarının her birinde 10 ar kiloluk karpuz taşıyor gibi oldu:(

Ayyy inan bizde de öyledir.Ben ne zaman diyete başlasam adamın baklava,börek yiyesi gelir ahahahaha.Sakın bu tuzaklara kanma e mi?:20: YAza fit giriyoruz bayanlarr:21: Ben resmen 2 günde 1 kilo vermişim kusup kusup çıkarmaktan:37:

nldglp ayy bir tek benim saniyordummm diyeti katleden esim var ama her kezinki öyleymis yaaa
ne güzel 1 kilo daha gitmis:38:

:10::10::10:ömründe bir kere gitmek istedigin yer

BoraBora adaları mı? $bora-bora-adaları_121244.jpg

Zaten bu tip ameliyat sonrası olan yerden değil de diğer farklı yerlerden kilo alınıyor.Karındaki yağlar alındı,diğer yerlerde birikmeye başlıyor hemen.Kuzenimde yaşadık biz bu durumu.Göğüs ve karın ameliyatından sonra 59 kiloya düşmüştü.Sonra bir ipin ucunu kaçırdı hoooop 80li kilolara:50: karnında göğsünde tık yok ama bir kalça oldukiiiiiii aman allah evlere şenlik.Sanki kalçalarının her birinde 10 ar kiloluk karpuz taşıyor gibi oldu:(

aha simdi benim kütük bacaklar o durumda yaaaa hayatimda görmedigim kalin bacaklarim varrrrr

Mesela benim en çok gitmek istediğim yer trenle güney Afrika turu.Baştan başa tüm güney afrika:31: Tren yolculuğunun son durağı VİKTORYA şelaleri :)) off allahım inşallah nasip eder bir gün:16:

ben misir birde hindistan viktorya selalelerini tv gördüm bayildimmm isallah olur hayellerimizzzzz
oglum misira gitti elideki tarihden bi haberler birde cok pisler anne dediii

iyi dileklerin icin tesekürler canimmmmm cok görmeyi istiyordum nasippp gel dedi gidiyoruzzzzz

ben misir birde hindistan viktorya selalelerini tv gördüm bayildimmm isallah olur hayellerimizzzzz
oglum misira gitti elideki tarihden bi haberler birde cok pisler anne dediii

İz tv de 2 kere seyrettim Güney Afrika yolculuğunu.Hatta kayda aldık. hep seyrederiz arada eşimle:) Viktorya şelaleleri gerçekten büyüleyici Şeyda cım.Dünyanın en büyük harikası bence.Suyun aktığı ve düştüğü yarlardaki doğal duman çok etkiliyor insanı.

Back