• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

İz tv de 2 kere seyrettim Güney Afrika yolculuğunu.Hatta kayda aldık. hep seyrederiz arada eşimle:) Viktorya şelaleleri gerçekten büyüleyici Şeyda cım.Dünyanın en büyük harikası bence.Suyun aktığı ve düştüğü yarlardaki doğal duman çok etkiliyor insanı.

her almanlara bayiliyorum 1 yilda 3hafta tatil yapiyorlar hemde istedikleri bir ülkede
ama en cok türkiyeyi seviyorlar ilk söyledikleri yemekler cok güzel insanlar sicak deniz güzel
oglumun arkadasi simdi istanbulda adalari gezmis bayilmis villalar süper diyor kiliseleri ayasofyayi camileri saraylari gezmis 4 günde 150 resim yayinladi hepsi güzel birde istanbulun öbür yüzü diye pis yerlerini cekmis utandim valla türk olmaktannn
sende isallah gidersin canim istedigin gibi gezersinn :38:

her almanlara bayiliyorum 1 yilda 3hafta tatil yapiyorlar hemde istedikleri bir ülkede
ama en cok türkiyeyi seviyorlar ilk söyledikleri yemekler cok güzel insanlar sicak deniz güzel
oglumun arkadasi simdi istanbulda adalari gezmis bayilmis villalar süper diyor kiliseleri ayasofyayi camileri saraylari gezmis 4 günde 150 resim yayinladi hepsi güzel birde istanbulun öbür yüzü diye pis yerlerini cekmis utandim valla türk olmaktannn
sende isallah gidersin canim istedigin gibi gezersinn :38:

Vallahi ben buna katılmıyorum Şeyda cım.Her Ülkenin güzel yeri ama pis yeri de var.Geçtiğimiz Ağustos Fransa ya gitmiştik bütün güney kısmını baştan başa dolaşmıştık.İnan gecekondu dediğimiz kenar mahalleler ,gelir seviyesi düşük yerler orada da o kadar çok vardı ki,keza Amerika da da görmüştüm fakir halkın oturduğu çer çöp olan yerleri.Hiç bir ülke dört dörtlük değil.Tamam Türkiye nin belki yaşam seviyesi ve koşulları Avrupa lılara ya da bir Amerikaya göre düşük ama inan benim gördüğüm ülkelerin çoğunda o tür manzaralarla çokca karşılaştım.

simdi kuzenin kilo verdimi nldglp bacum simdiki durumu nasillll kilo vermezsem halimi düsünemiyorummm:18:

simdi kuzenin kilo verdimi nldglp bacum simdiki durumu nasillll kilo vermezsem halimi düsünemiyorummm:18:

Malesef 4-5 kilo verebildi.Durumu fena:( kocaman kalçalarla dolaşıyor.Ama eşi işe beraber bütün hafta hangi kebapcı ya gitsek,nerde brunch yapsak,nerenin eti meşhur,yada bal kaymağı şeklinde yeldir yeldir gezip yiyorlar:)) Bu gidişle o karpuzlar araba tekerine dönecek :18:

Şeyda cım bir süreliğine akşamları sadece haşlama tavuk,ızgara köfte,et ızgara... yanında az biraz yoğurt ye

Vallahi ben buna katılmıyorum Şeyda cım.Her Ülkenin güzel yeri ama pis yeri de var.Geçtiğimiz Ağustos Fransa ya gitmiştik bütün güney kısmını baştan başa dolaşmıştık.İnan gecekondu dediğimiz kenar mahalleler ,gelir seviyesi düşük yerler orada da o kadar çok vardı ki,keza Amerika da da görmüştüm fakir halkın oturduğu çer çöp olan yerleri.Hiç bir ülke dört dörtlük değil.Tamam Türkiye nin belki yaşam seviyesi ve koşulları Avrupa lılara ya da bir Amerikaya göre düşük ama inan benim gördüğüm ülkelerin çoğunda o tür manzaralarla çokca karşılaştım.

evet fransada öylemis amerikanin durumu ortada valla ne derse desinler türkiye diyince benim ve esim icin is biti taaaaa damarlarimiz sizlar
ama tabiki gelismesi bizim gibi yurt disinda olanlar icin gurur kaynagi türkiye ne kadar ayaklarinin üstünde durursa biz burda rahat ederizz türkiye ne kadar dik durursa bizim sevincimiz iki kat artarrrrr son konsolosumuz bir taneydiiii öglesi bir daha gelirmi bilmiyorum
yeni bir tane daha geldii isallah oda öbürü gibi olurrrr:72:

Şeyda cım bir süreliğine akşamları sadece haşlama tavuk,ızgara köfte,et ızgara... yanında az biraz yoğurt ye

evet öyle yapacam bugün karistim sadece salata birde azcik peynir yedim ahhh ahh evdekiler neler yediler bir gör ama yemiyecemm:17:

bu arada hazır eşlerin rejim desteğinden bahsetmişkene, benim eşim eve birtek o günlerde tatlı çeşitleri getirir, gece yarıları makarnalar pişirir, mısırlar patlatır bir güzel yemekler hazırlar üşenmez hazırlar. çikolatalar alır.... özellikle ve bitek ben rejimdeykene yapar bunları... tamamen duygusal destek amaçlı... benim de iradem zayıflıktan öldüğü için yumulurum....

sana katiliyorum arkadasim ben de bir kac ulke gordum.turistik yerler cok guzel bakimliydi ama varoslar her ulkede hemen hemen ayni.hic fark yok desem yeridir.fakirligin,yoksullugun tablosu her yerde ayni.allah yardimcilari olsun insallah.

bu arada hazır eşlerin rejim desteğinden bahsetmişkene, benim eşim eve birtek o günlerde tatlı çeşitleri getirir, gece yarıları makarnalar pişirir, mısırlar patlatır bir güzel yemekler hazırlar üşenmez hazırlar. çikolatalar alır.... özellikle ve bitek ben rejimdeykene yapar bunları... tamamen duygusal destek amaçlı... benim de iradem zayıflıktan öldüğü için yumulurum....

esim konusunda bir tek bende var böyle es diyordum lina sizinkilerde öylemis valla üzüldüm bu adamlar tam dayaklik
yardimci olsalar ne olur yokkkk illaki diyet bozacaklaryaaaaa öyledir tamammen duygusaldirr :37:

Back