• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ay çok eğlendim bu gece ahahahahaha

"çakı çakmak, ayna tarak, çeeeek bırak! beş metre donlastiği bir milyon! ...

''çek sündür parçala don lastiği bir lira...''

''el feneri bel kemeri don lastiği bi milyon ... seç,ayır,yırt,parmakla,parala 1 lira ...''

jeselec burdan cevap verirmisin lütfen

ben ilk önce bacaklarımdan klasik lipo oldum bacağımın içinde sarkma ve çukurluklar oluştu ve hala kalındı arkasından meme küçültme ile tekrar bacak düzeltme ameliyatı oldum lazer lipo eskiye oranla çok daha iyi klasik lipoyu tavsiye etmem dalgalanma çukurluk sarkma yapabiliyor :34:

valla yavru kuşum, daha dün girdim baktım. Hala ünlem var:50:

Türkiyede en çok L ve XL satılıyo demişti tezgahtar:1: mübarek brezilyada yaşıyoz sanki:27::9:

pişşşt, Jlo tototolu arkidişimm???

uleeeeen koktuk parfümsüz illa kazık yiyeceğim dün bakındım çok uçmuş fiyatlar kampanya mampanya yoktu :ssz:

millet totoya silikon koyduruyor güzelim :1:bak nlglpdede eylülde onu yaptıracak :1:

minik geldi okuldan ondan yok oldum aniden:28:

Bir ''DON'' muhabbetidir almış başını gitmiş bakıyorum.Ulen donsuzlarr 800.sayfaya geldiniz pirpiklendiniz gene di mii? Yok ulen size don mon.Oturun oturduğunuz yerde.Olanla yetinmeyi bilin:47: Beline lastik tak mikserlenk hanım lastiiik ahanda bundannEki Görüntüle 654813

Kız mikseer kızz ,senin ve ogülenin yaşı tutmaz ama eskiden don lastiğinden bööle sapan yapardık ahahahahaah :60:

Eki Görüntüle 654815

HAtta pazarlarda da şööle bağırırlar...Dona,bele lastik bi liraaaa :60: :60:

donum var bebem arkadaşım yeni almış amma totomun ölçüsünü tutturamamış :9:büyük geldi:34:

benim yaşımda ne var uleeeeen daha 23.den yeni gün aldım:37:

ay çok eğlendim bu gece ahahahahaha

"çakı çakmak, ayna tarak, çeeeek bırak! beş metre donlastiği bir milyon! ...

''çek sündür parçala don lastiği bir lira...''

''el feneri bel kemeri don lastiği bi milyon ... seç,ayır,yırt,parmakla,parala 1 lira ...''

sen gül gül nazik arkadaşım :1:

uleeeeen koktuk parfümsüz illa kazık yiyeceğim dün bakındım çok uçmuş fiyatlar kampanya mampanya yoktu :ssz:

millet totoya silikon koyduruyor güzelim :1:bak nlglpdede eylülde onu yaptıracak :1:

minik geldi okuldan ondan yok oldum aniden:28:

Totomdan ne istiyon gıı:44: Jennifer lopez halt etmiş totosu yanımda:32:

çok mütevazi gördüm seni :9:seviyeli nazik kendini beğenmiş arkadaşım:30:

hani görmesem totonu yutacağım yazdığını :1::1::1:

Bütün açıklığıyla kadınlar kulübünde nldglp nin totosu :60: resimleri hemen kaldiriim barii:50: toto mopo her şey ortada :52:

Bütün açıklığıyla kadınlar kulübünde nldglp nin totosu :60: resimleri hemen kaldiriim barii:50: toto mopo her şey ortada :52:

totonu memeni karnını görmeyen kalmadı K.K. da bacım :27: süper fiziğini gören ameliyata koştu:10:

Mühim olan insanlık :27: Hayat nldglp nin resimlerini paylaştıkca güzel ahahahahahaha

aynen bence de paylaşmak önemli:29:bende o yüzden senin albümü kopyala yapıştır yapıp herkese gönderiyorum :17::17::17::30::30::30:

hahhahhah adamın biri yine iş başında :1: 24.saat iş başında helal :33:

Ay Jelesecciğiiim süpersiin,paylaşımların nefis,sen nefis,seviye en üst sırada,naziklik desen kelimeler kifayetsiz kalır,lütfen paylaş,sen enn birinç,sen enn tatlı,cümleler,kelimeler,heceler ve harfler yetmiyor seni annatmaya...

Ay Jelesecciğiiim süpersiin,paylaşımların nefis,sen nefis,seviye en üst sırada,naziklik desen kelimeler kifayetsiz kalır,lütfen paylaş,sen enn birinç,sen enn tatlı,cümleler,kelimeler,heceler ve harfler yetmiyor seni annatmaya...

bu kadar yağ çektiğine göre bi şey isteyeceksin :24:

ama bak bu yazdıklarının hepsi bende var yeminle :9::9::9:

Back