Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jeselec burdan cevap verirmisin lütfen
valla yavru kuşum, daha dün girdim baktım. Hala ünlem var![]()
Türkiyede en çok L ve XL satılıyo demişti tezgahtarmübarek brezilyada yaşıyoz sanki
![]()
pişşşt, Jlo tototolu arkidişimm???
Bir ''DON'' muhabbetidir almış başını gitmiş bakıyorum.Ulen donsuzlarr 800.sayfaya geldiniz pirpiklendiniz gene di mii? Yok ulen size don mon.Oturun oturduğunuz yerde.Olanla yetinmeyi bilinBeline lastik tak mikserlenk hanım lastiiik ahanda bundannEki Görüntüle 654813
Kız mikseer kızz ,senin ve ogülenin yaşı tutmaz ama eskiden don lastiğinden bööle sapan yapardık ahahahahaah
Eki Görüntüle 654815
HAtta pazarlarda da şööle bağırırlar...Dona,bele lastik bi liraaaa![]()
![]()
ay çok eğlendim bu gece ahahahahaha
"çakı çakmak, ayna tarak, çeeeek bırak! beş metre donlastiği bir milyon! ...
''çek sündür parçala don lastiği bir lira...''
''el feneri bel kemeri don lastiği bi milyon ... seç,ayır,yırt,parmakla,parala 1 lira ...''
uleeeeen koktuk parfümsüz illa kazık yiyeceğim dün bakındım çok uçmuş fiyatlar kampanya mampanya yoktu
millet totoya silikon koyduruyor güzelimbak nlglpdede eylülde onu yaptıracak
minik geldi okuldan ondan yok oldum aniden![]()
Totomdan ne istiyon gıı:44: Jennifer lopez halt etmiş totosu yanımda![]()
Çok naziğim de mi?![]()
çok mütevazi gördüm seniseviyeli nazik kendini beğenmiş arkadaşım
![]()
hani görmesem totonu yutacağım yazdığını![]()
:111::111::111::86::86::86: çoooooook
Bütün açıklığıyla kadınlar kulübünde nldglp nin totosuresimleri hemen kaldiriim barii
toto mopo her şey ortada
![]()
Ayy bu ikonunu yalayasım geldi birden :76::76::76::76::76::76::76::76::76:
totonu memeni karnını görmeyen kalmadı K.K. da bacımsüper fiziğini gören ameliyata koştu
![]()
hahahhahhah koptum gülmekten
bak ogülü geldi aklıma o bu ikonu çok sever
Mühim olan insanlıkHayat nldglp nin resimlerini paylaştıkca güzel ahahahahahaha
aynen bence de paylaşmak önemlibende o yüzden senin albümü kopyala yapıştır yapıp herkese gönderiyorum
![]()
Ay Jelesecciğiiim süpersiin,paylaşımların nefis,sen nefis,seviye en üst sırada,naziklik desen kelimeler kifayetsiz kalır,lütfen paylaş,sen enn birinç,sen enn tatlı,cümleler,kelimeler,heceler ve harfler yetmiyor seni annatmaya...