hah şöyle ya.... gerek yok canlısını görmüşün zate. ben de gördüm bitane süppperdi.... doktor her gördüğünde aklımı çelmeye çalışıyo. ama bebek yapmazsan diye de ekliyo. e benim bebe geçen bana dedi ki anne bize bi kardeş yap baya ara verdin kardeş yapma işine.... baskı var üzerimde.. ondan ötürü beklemede...
aferin loo neler de öğrenmiş bu linak? çoklu alıntılar malıntılar
Karnımda yolculuk bilem yapabilirsin yanı.O derece öğrendin kıvrımını mıvrımını
linacım ben çocuk çok seviyorumevet zor önceliğin hep yavrular ama seviyorum ama minik halleri beni yüreğimden yakalıyor ben amanda hepsine eşit iyi gelecek sağlayayım derdine yapmıyorum artık finiş ama sen istiyorsan yap sevelim
Ay senin kesin niyetin var Linak.HAdi bakalım darısı 3.yesenin bebeler kaçta uyuyor?
evet öğrendim.. hocalarım sağolsun...
küçük bebek iyi hoş da. bendeki bebeler duvara tırmanıyo yorucu oluyo çok
küçük olan annanede, büyük olan dayıda bu gece.... ben özgür
evet öğrendim.. hocalarım sağolsun...
küçük bebek iyi hoş da. bendeki bebeler duvara tırmanıyo yorucu oluyo çok
küçük olan annanede, büyük olan dayıda bu gece.... ben özgür
oh keyfin iyi satmışsın çocuklarıameliyat bahane çocukları ekmek şahane
ne yalan söyliyim doktor dikkat et dedi ben suyunu çıkardım. ameliyattan beri malak gibi yatıyorum iki seksenşiştim ayol sonrasında sıkı bi diyet yapmam lazım.....
Ohhh keyfin bey de yok vallahi.Tadını çıkar bu günlerin
aynen öyle. çıkarcam da dışarı çıkıp gezmeyi özlemedim desem yalan olur alışık değilim evde durmaya gezmem lazım acil.... bu arada ben ne vakit araba kullancam yaaaaaa
Kızlar hepinizi mucukluyorumiyi uykular
jelo olmasa haliniz duman kimle uğraşırdınız bilemiyorumamma çok seviyorsunuz beni yahu
dedikodu ben hiiiiiç yapmam! bilirsin sevmem sen telde bana yapınca bile aman boşver nlglpdede öyle ne yapalım idare deceğiz diyorum
Hemde sen öyle diyosun hadi canım sende :))) agzın yamulacak şimdi bide ona estetik parası cık cık
Hemde sen öyle diyosun hadi canım sende :))) agzın yamulacak şimdi bide ona estetik parası cık cık
Ay sen bakma bu keleğin dert yandığına.En çok para onda var bestem
Ay sen bakma bu keleğin dert yandığına.En çok para onda var bestem
tam yatacağım gelip laf sokuyorsun olacak iş mibende para çok bebem onuda yaptırırım
Doğru dedin canım parayla imanın kimde olduğu belli olmaz misali bu jelo bizim adımızı çıkarıp gömüye gömü katıyor bence :)
Kokumumu aldın
ben sizler gibi bi çantaya 4.bin 5.bin vermem idareli kadınımo yüzden gömü çok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?