• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

abbowwwwwww toplu katliam olmuş buralar :19: ne oldu gene kimler bastı damarcıklarınızaaa a be guzellerimmm piiiii :41: mahpus damlarında kimler yatar anammm anaammm anammm anammmmmmm :5: :ssz:

abbowwwwwww toplu katliam olmuş buralar :19: ne oldu gene kimler bastı damarcıklarınızaaa a be guzellerimmm piiiii :41: mahpus damlarında kimler yatar anammm anaammm anammm anammmmmmm :5: :ssz:

seviyeli, nazik arkadaşım:1: ben biliyorum damarlarına basanı. Ama sadece bunların değil, moderatörün de damarına basmış:20:

ayhh bu arada sabah sabah parmaklarım yoruldu "beğen" yapmaktan. Ulen, banlıyken bu kadar beğen alan sizden başka üye yoktur eminim..Ne enerji, ne sinerji bebeklerim bu yaw. Ben haftasonu mesaisindeyken coşmuşsunuz, çoştuğunuz yetmemiş coşturmuşsunuz. Gerçi telde aldım haberleri saz arkadaşlarımdan. Gerçi vaz geçtim şu saz arkadaşı benzetmesinden. Bu seviye ile bizden sazlar takımı değil, filarmoni orkestrası olur:23: bilmeyene duyrula:32:

kartopum, selam şekerim....

bugün topik rahat:23: hem jelesek hem nldglp banlanmış:21: meydan bize kaldı:7:

hadi cabuk oku geçmişi, beğen yapa yapa gel, beliyom:32:

Back