Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

[/COLOR]

Sanıyorum ayarlar kapalı bizde olmuyor

Kafayı yedirtti bu renkler bana.Aynı anda büyük yazılmıyor ya

nassı yazılmıyo bebeem, yaşlılıktan beceremedin herhal

al işte hem büyük hem renkli hemi de kalın

nldglp'im canım ciğerim çekirdek sebepli dolgulanan o dudakların bi fotosunu çekeydin bebek, merak ettim o halini. foruma da yüklerdin rating yapardı topik

[sıze=3]günaydın güzeller,[/sıze] [sıze=3]hayırlı cumalar[/sıze]

günaydın bebem günaydın millet

PANTER İYİMİ SİN BEBEM ? KARTOPUM NE HABER ? BURUN AMELİYATI OLAN ARKADAŞIMIZ NASIL OLDU? DAHA DÖNMEDİ FORUMA İYİDİR İNŞALLAH

Son düzenleme:
anaaa, sen alıntılayınca benim foya çıkmış ortaya:26: artık herkes nassı yaptığımı öğrendi

msj nı okuyunca fena oldum benim oğlumda da geniz eti var nerdeyse 3-4 hafta da bir hasta oluyo ve grip vs en ufak rahatsızlığında kulağı iltihaplanıyo bizde karar veremiyoruz daha doğrusu cesaret edemiyoruz geniz etini aldırmaya bize de tüp falan takılabilir dediler biraz anlatsan faydasını gördü mü şimdi iyidir inşallah oğlunuz kalıcı duyma kaybı falan yok dimi ?? bu geniz eti alınması zor bi süreç mi benim oğlumda 5 yaşında daha keşke ona olan bana olsa bu kadar dert etmezdim

Herkeslere tünaydıııın Şimdi geldim eve.Sabah k.validemi Yeditepe Üniv.de emar a götürdüm.İşe koyulmadan bir bakiim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…