• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

yaşlı yaşlı bunamış sidik yarışına giriyor :1: o bana tüm günün özetini geçiyor bebem gizli saklısı yok :9:

Ya hadi git işine sen karıştırıyon bi kerem :24:

AAA ne ayııııp sidi. yarışı dediiii:53: Çok kınadım sizi mikserkelek hanımcım cım cım cim cim:23:

Üzülerek aranızda ayrılıyorum kıslaa.Bugün gene anneme gitmem lazım.Fİzik için gün almaya gideceğiz.Öpüyolum hepinizi.:16: Lina-k kızacak gene hangi arada derede yazdınız diye:1:

Üzülerek aranızda ayrılıyorum kıslaa.Bugün gene anneme gitmem lazım.Fİzik için gün almaya gideceğiz.Öpüyolum hepinizi.:16: Lina-k kızacak gene hangi arada derede yazdınız diye:1:

ah be bebeğim, muhabbetin en "şerbetli" yerinde bırakılıp gidilir mi:26:

aneye selam, ellerinden öperim..hatta dizlerinden:34: selamlarımızı söyle. bi ara araşırık:34:

Sen kiminle uğraştığını laf soktuğunu bilmiyon galiba :22:aklını alırım senin :19: şikayetleri kabul görmeyen üye senin de dilin mi var :63::63::63::76::76::76::60:

Bak bir adım ötendeyim cim cim cum cum:51: en azından kabul görmese de nereye yazacağımı biliyorum tatlım.Senin gibi tutup elalemin göreceği yerlere değel:8::8::8: Yaşlıyım ama cin gibiyimm:27:

Bak bir adım ötendeyim cim cim cum cum:51: en azından kabul görmese de nereye yazacağımı biliyorum tatlım.Senin gibi tutup elalemin göreceği yerlere değel:8::8::8: Yaşlıyım ama cin gibiyimm:27:

yazdık da ne oldu goncan güzellik gördü gözü gönlü açıldı adamın :52:

Bende kaçıyorum öğlen yemeğinde okulda olayım sonra dönerim yuvaya öpücükledim hepinizi :54:

Back