yazdık da ne oldu
aman canım, aman ciğerim...benim facebook'a bişi yazıyım deme. yorumların varsa aç bizzat söyle. tongaya gelmeleyim. adama bişiler göstermeyelim
besteaaaa, nerelerdesin dünyam, ayım, güneşim. öpücükledim seni çok çok
ay sessiz sessiz gülmeye çalışmaktan, sızılarım artıyoşikayetleri kabul görmeyen üye gözümden yaş geldi lennnn
jelesek dikkat et koltuğa
şu profiterolden cuma günü gelince alayım da yiyeyim... madem kilo yapmıyo...Ayy bir de manolya dan fıstıklı profiterol getirmişler kiiiiVallaha yaptım ben de yaramazlık.Ama bu sabah bir tartıldım 500 gr daha gitmiş çok sevindim demekki profiterol zayıflatıo Şaka bir yana 5.5 kilo verdikten sonra kilomu sabit tuttum.ne zamandır da diyet yapmıyorum ama kiloyu sabit tutuyorum.Fakat bayağı bir dikkat etmişimki gitmiş yarım kilo daha kendiliğinden.gramlar bile mutlu ediyor inanın beni:))
lina şu an, k.validesini nassı gönderse diye kara kara düşünmektedir kanımca, uzun bi süre foruma giremeyebilir
Seninde nlglpdeden farkın yok bacım şikayeti kabul görmeyen veli
yok yok yazmam öğretti nlglpdede, maile bakıver bi şeyler atacağım bak bakayım hangisi güzel hangisini alayım
bestenin faceye yazacağım ortaya estetikli diye
şu profiterolden cuma günü gelince alayım da yiyeyim... madem kilo yapmıyo...
aynen öyle kara kara düşünüyorum. birde eşim ayak yapıyo pazartesiye sen iyleşirsin kesin diye. misafirim gelcek falan diyo sanki benim kafa basmıyo amacının ne olduğuna.... iyce dinleneyim diye annem çocuğa bakıyor on gündür. üstüne ben düzelmeden getirecek hangi akla hizmet ediyorsa. of ya geceden beri canım sıkkın...
bu arada ne aara geldiniz gittiniz ne ara yazdınızDDDD
verme gazı, verme gazı...rahatım huzurluyum...herşeyi anlatan bi çocuğum var...bi de yalan söylemeyen okul yönetimimbu konuda çoook şanslıyım, ya yalan söyleyen bi müdürem olaydı ne yapardım. içim hiççç rahat etmezdi, elmalı melmalı yapar okula ikram ayaaana denetime giderdim
10 gün çok erken k.validenin teşrifi için. en az 1-1,5 ay lazım bence....ben en azından 1,5 ay çook dikkat etmiştim linacım..öyle iş miş yapmamıştım..sonrasında da yaptığım işler; sürahiden bardağa su dökmek gibi basit seylerdi. düşün öncesinde onu bile yapmadım, odaların kapıları bile açmadım, dikişlere bişi olur diye...
ne atçan? dinleme cihazı çeşitleri mi
bu arada senin facete eltin ekli mi bebeğim?
Senin ki sonradan görmelikbilmeme kimin minik memesi olmuş hesabı çekmiş şeyini koparmış olayı
millet karın ve meme ameliyatını bir oluyor 3.gün sonra süpürge ile ev temizliyor :44::44::44:
Yok bebem eltimim facesi
lina da gitmiş beğen yapmış...anam ben de mi var bi anormallik, minicik bi işlemden sonra bile kaykılıyorum ben, sizin gibi değilim, narinim ne yapayım
heheheheh hem narin hemide sıskasın
sıksa değilince hatlı, naif yapılı, güzel vücutlu
jelo,
parmak gözüme misali gitmişsin büyük boyutta yazıyı seçmişsin. tabi dikkate alırlar her yazdığınıbak benim yazılar seninkinin yanında karınca gibi kaldı. normale çevir bebem şunu, prokartın var diye ezikleyip durma beni ve nldglp'i :76:
Benim ki kedi uzanamadığı ciğere hesabıgüzelsin seksüsün ince uzun naif bayansın maşallah inşallah
ayhh koptum yine
bak senin boyutta ve renkte yazıyom hem de beleşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?