Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah be bebem, ben de çok özledim. pek çok özledim..uzuuuun zaman oldu görüşemeyeli, hasretle sarılıp öpüşemeleyi, tost yiyip kahve içişemeyeli
20 gün 1 ay sonra oradayım kısmetse, ne diyonuz uyar mı? buluşak mı? ama dev.... olmalısın çay kaşıkları aklımdan gitmiyor![]()
bu arada nldglpcim, canım ciğerim....benim saça konulan tanı çok boktan bişie benziyo...sen şu dr. işini hızlandır şekerentom. bi dahaki buluşmaya perukla katılmayalım ikimiz de. gerçi senin zaten peruğun vardı bak unuttum![]()
bu arada nldglpcim, canım ciğerim....benim saça konulan tanı çok boktan bişie benziyo...sen şu dr. işini hızlandır şekerentom. bi dahaki buluşmaya perukla katılmayalım ikimiz de. gerçi senin zaten peruğun vardı bak unuttum![]()
Ben söyledim ya çamaşır suyunda bekletin diyegıcır olmuştur mutlaka
![]()
Hadi ya acı var yani
sen goncandan bayağı çekiniyon demek ki bakışından tırstın :44:hiiiiiç öyle gözükmüyon buradan:26:
Elmalı manyak güzel oldu baycan beni ameliyat etmeyebilir git zayıfla derse şaşmam![]()
Mesai harca mezoterapiyi kap bebem
ne gıııı şifre mi bu ne çamaşır suyu ne çay kaşığı :26::26::26:![]()
acı olmaz mı hem de nassı
ben goncamdan çekinmezmiyim hiç, sen gibimiyim ben..başımın dikine mi giderim sandın"ben bilmem beyim bilir" mantalitesinde yaşayan bir hanımım ben
elmalıya dayayınca 3 su bardağı şekeri güzel olmuştur tabi, şerbetli tatlı niyetine yemişsinizdir artık![]()
hayııllll peruk değilllçıt çıııııt
![]()
acı olmaz mı hem de nassı
ben goncamdan çekinmezmiyim hiç, sen gibimiyim ben..başımın dikine mi giderim sandın"ben bilmem beyim bilir" mantalitesinde yaşayan bir hanımım ben
elmalıya dayayınca 3 su bardağı şekeri güzel olmuştur tabi, şerbetli tatlı niyetine yemişsinizdir artık![]()
hakkaten yaşlısın sen artık....çay kaşığı diyom, sararmış diyom, çamaşır suyu diyom huuuuuu ? hala mi bişi hatırlatmıyo ulennnn
hahahahaahaah var ya bu nlglpde her noku anlatıyor olmaz ki ammane 3 ü ? 4.su bardağı konuldu o arada tarife bakıldı
süperdi süper
Hadi güzelim hadi yeme beni adam yanında sus pusbenim ki kodum mu oturtur yanında çıt çıkarmam ben
![]()
hahahahaahaah var ya bu nlglpde her noku anlatıyor olmaz ki ammane 3 ü ? 4.su bardağı konuldu o arada tarife bakıldı
süperdi süper
hissettir bakalım bi çimcikle![]()
o da yaşlı naapsın, 4'ü 3 anladı herhal
her noku mu? öyle tabi. sen ne sandın bebem, daha sana söylemediklerim var![]()
Ben senin gibimiyim ulenn.Kime ne anlattığımı bilirim ben.Aklı başında,akıllı,ve güzelim benyediğim içtiğim şekerli tariflerden olsa gerek
![]()
o da yaşlı naapsın, 4'ü 3 anladı herhal
her noku mu? öyle tabi. sen ne sandın bebem, daha sana söylemediklerim var![]()
üzümlü kek öğülü :
yok doğru anladıydım da kibarlık olsun diye 3 yazıverdiydim4 birden gözüme çok geldiydi gibi.Hani dedim kimse inanmaz elmalı kurabiyenin içini 4 su bardağı şeker ile hazırlayan bir bayanın olduğunu.Deşifre etmemek baabında şeettim
![]()
Ben senin gibimiyim ulenn.Kime ne anlattığımı bilirim ben.
yok doğru anladıydım da kibarlık olsun diye 3 yazıverdiydim![]()
üzümlü kek he?
bence nohutlu pilav daha makbul olurdu![]()
şikayetleri kabul görmeyen üye senin de dilin mi var:76::76::76:
![]()