• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bu arada nldglpcim, canım ciğerim....benim saça konulan tanı çok boktan bişie benziyo...sen şu dr. işini hızlandır şekerentom. bi dahaki buluşmaya perukla katılmayalım ikimiz de. gerçi senin zaten peruğun vardı bak unuttum:1:

ah be bebem, ben de çok özledim. pek çok özledim..uzuuuun zaman oldu görüşemeyeli, hasretle sarılıp öpüşemeleyi, tost yiyip kahve içişemeyeli:1:

20 gün 1 ay sonra oradayım kısmetse, ne diyonuz uyar mı? buluşak mı? ama dev.... olmalısın çay kaşıkları aklımdan gitmiyor:ssz:

Ben söyledim ya çamaşır suyunda bekletin diye:60: gıcır olmuştur mutlaka:34:

bu arada nldglpcim, canım ciğerim....benim saça konulan tanı çok boktan bişie benziyo...sen şu dr. işini hızlandır şekerentom. bi dahaki buluşmaya perukla katılmayalım ikimiz de. gerçi senin zaten peruğun vardı bak unuttum:1:

hayııllll peruk değilll :20: çıt çıııııt:1:

Mesai harca mezoterapiyi kap bebem :1::1::1::1:

Ben söyledim ya çamaşır suyunda bekletin diye:60: gıcır olmuştur mutlaka:34:

ne gıııı şifre mi bu ne çamaşır suyu ne çay kaşığı :26::26::26::9:

Hadi ya acı var yani :ssz:

sen goncandan bayağı çekiniyon demek ki bakışından tırstın :44:hiiiiiç öyle gözükmüyon buradan :9::26:

Elmalı manyak güzel oldu baycan beni ameliyat etmeyebilir git zayıfla derse şaşmam :19:

acı olmaz mı hem de nassı:ssz:

ben goncamdan çekinmezmiyim hiç, sen gibimiyim ben..başımın dikine mi giderim sandın:ssz: "ben bilmem beyim bilir" mantalitesinde yaşayan bir hanımım ben:51:
elmalıya dayayınca 3 su bardağı şekeri güzel olmuştur tabi, şerbetli tatlı niyetine yemişsinizdir artık:56:

ben goncamdan çekinmezmiyim hiç, sen gibimiyim ben..başımın dikine mi giderim sandın:ssz: "ben bilmem beyim bilir" mantalitesinde yaşayan bir hanımım ben:51:
elmalıya dayayınca 3 su bardağı şekeri güzel olmuştur tabi, şerbetli tatlı niyetine yemişsinizdir artık:56:

Hadi güzelim hadi yeme beni adam yanında sus pus :51:benim ki kodum mu oturtur yanında çıt çıkarmam ben :32:

hahahahaahaah var ya bu nlglpde her noku anlatıyor olmaz ki amma :25: ne 3 ü ? 4.su bardağı konuldu o arada tarife bakıldı :34: süperdi süper

şekerli şerbetli ay çöreeğe geeel,gel vatandaşşşşş:60:

hakkaten yaşlısın sen artık....çay kaşığı diyom, sararmış diyom, çamaşır suyu diyom huuuuuu ? hala mi bişi hatırlatmıyo ulennnn

üzümlü kek öğülü he anlamadım ben 50.yaşındayım bunagım :ssz:

hissettir bakalım bi çimcikle :9:

hahahahaahaah var ya bu nlglpde her noku anlatıyor olmaz ki amma :25: ne 3 ü ? 4.su bardağı konuldu o arada tarife bakıldı :34: süperdi süper

o da yaşlı naapsın, 4'ü 3 anladı herhal:23:

her noku mu? öyle tabi. sen ne sandın bebem, daha sana söylemediklerim var:51:

Hadi güzelim hadi yeme beni adam yanında sus pus :51:benim ki kodum mu oturtur yanında çıt çıkarmam ben :32:

Ben senin gibimiyim ulenn.Kime ne anlattığımı bilirim ben.Aklı başında,akıllı,ve güzelim ben:21: yediğim içtiğim şekerli tariflerden olsa gerek:52:

yaşlı yaşlı bunamış sidik yarışına giriyor :1: o bana tüm günün özetini geçiyor bebem gizli saklısı yok :9:

Ben senin gibimiyim ulenn.Kime ne anlattığımı bilirim ben.Aklı başında,akıllı,ve güzelim ben:21: yediğim içtiğim şekerli tariflerden olsa gerek:52:

Ya hadi git işine sen karıştırıyon bi kerem :24:

yok doğru anladıydım da kibarlık olsun diye 3 yazıverdiydim:1: 4 birden gözüme çok geldiydi gibi.Hani dedim kimse inanmaz elmalı kurabiyenin içini 4 su bardağı şeker ile hazırlayan bir bayanın olduğunu.Deşifre etmemek baabında şeettim :23:

yok doğru anladıydım da kibarlık olsun diye 3 yazıverdiydim:1: 4 birden gözüme çok geldiydi gibi.Hani dedim kimse inanmaz elmalı kurabiyenin içini 4 su bardağı şeker ile hazırlayan bir bayanın olduğunu.Deşifre etmemek baabında şeettim :23:

Sen kiminle uğraştığını laf soktuğunu bilmiyon galiba :22:aklını alırım senin :19: şikayetleri kabul görmeyen üye senin de dilin mi var :63::63::63::76::76::76::60:

Back