• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

hadi hadi yazdın sonradan kıvırdın :8: kızartmaya gerek yokmuş kim inanır kadir inanır iğrenç espri biliyoooom:37:

ha haa çok gülerim bu esprilere..amerikan espirileri :))
bi de jelesecim, erman da güler bunlara. Sorsana bi hangi erman diye?

Son düzenleme:
haa haa
bizim hesap. bizde haftasonu açık büfede, resmen dalmışız büfeye. ben oturdum, bi baktım kocik de oturdu. ikimizin de tabakta ikişer tane kuru kayısı...hani gözünü çıkarmışcasına yiyoz, bari bağırsaklar da çalışsın hesabı:27:

ya ben bunu hersene tatilde uygularım öküz gibi yer hani nereye de alıyor bu mide anlamam kuyu ne atarsan yutuyor amma mutlaka tatlı tabağının yanına kayısı alırım:60::60:demek tek değilmişim :29:

Son düzenleme:
patlıcanlar çekirdeklendi bacım dikkat et alırken :29: iyi menü oldum bittim patlıcanı severim çıkın bu muhabbetten anam gözümün önünden paçanğa, karnıyarık geçiyor :25:

eeee onu konuşma bunu konuşma,yalancıları açığa çıkartma,ben de Türkan Şoray ım yani o zaman.Nasılsa yalan söylemek bedavaa:)))

eeee onu konuşma bunu konuşma,yalancıları açığa çıkartma,ben de Türkan Şoray ım yani o zaman.Nasılsa yalan söylemek bedavaa:)))

hııım, türkan şoray yaşlandı canım ya gençken afetti sen en iyisi beren saat ol :23:gerçi oda çırpı bacak amma olsun

Ogltkn,sen hangi teknikle ameliyat olduydun? söle bakiim bana

bebeeem, başlıyom hazırmısın?

ben halk arasında lolipop denen, ama tıbben vertical scar mammaplasty olarak adlandırılan teknikle ameliyat oldum. Doktorum sağolsun, yeterince bilgilendirdi. Eee borumu neredeyse 10 küsür yıl eğitim almış bu konuda. Biliyosun meme konusunda iki ayrı üniversiteden uzmanlığı var. Sana-bana benzer mi ? Üstelik bi çok doktora gidip teknikler hakkında bilgi sahibi olmama bile gerek kalmadı, hem doktorum yeterince bilgilendirdi hem de olmak istediğim ameliyatı google da arayınca, önüme engin bilgiler çıktı. kısaca böyle bebeyim, sormak istediin başka bişiler varsa çekinme sor, hemen yanıtlayayım. Sonuçta ben burada yardım için varım. Tek gayem sizlere yardım etmek, bunu da yapabiliyorsam ne mutlu bana:33:

bebeeem, başlıyom hazırmısın?

ben halk arasında lolipop denen, ama tıbben vertical scar mammaplasty olarak adlandırılan teknikle ameliyat oldum. Doktorum sağolsun, yeterince bilgilendirdi. Eee borumu neredeyse 10 küsür yıl eğitim almış bu konuda. Biliyosun meme konusunda iki ayrı üniversiteden uzmanlığı var. Sana-bana benzer mi ? Üstelik bi çok doktora gidip teknikler hakkında bilgi sahibi olmama bile gerek kalmadı, hem doktorum yeterince bilgilendirdi hem de olmak istediğim ameliyatı google da arayınca, önüme engin bilgiler çıktı. kısaca böyle bebeyim, sormak istediin başka bişiler varsa çekinme sor, hemen yanıtlayayım. Sonuçta ben burada yardım için varım. Tek gayem sizlere yardım etmek, bunu da yapabiliyorsam ne mutlu bana:33:

Valla olmuşsun ama ben şahsen tavsiye etmiyorum bu tekniği.O da ne? benim doktorum senin doktorunun tekniğini döver :22:

Back