Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

HErşeyi bilme taammı? bir ben ,bir sen,bir senin koci,bir benim koci

hahahahah ay hatırlatma hem ne aptalım diyorum hemde gülmekten kopuyorum :)

Ögülüye anlatmışsın koptu telde gülmekten bide demez mi benim faceye yazsan 10.gün kalır herkes de okurdu :18:

Ay bu gececiler,gündüzcüler işine bayılıyorum.Sabahları kartopu ve ogüle ile açılıyor topik.Gece vardiyaları ben,jelesek,lina-k,postit,mirin,bestaa...ama gececiler gündüzcüleri parçalar

:) cumartesi deli cesareti ben yanlız gitmeyi planlıyordum ki şimdi o kadar emin deilim kuzenim akşam kalacak benimle ama ameliyattan çıkınca yanlız olmamak en iyisi sizlerde gelin tabiii tanısırız süperrrrrr

sen merak etme lopez nlglpd arkadaş 7/24.hastanede canlı yayın muhabirim kendisi , haberler anında ondan zengin de benzin parası koymuyor arkadaşa

Son düzenleme:
sen merak etme lopez nlglpd arkadaş 7/24.hastanede canlı yayın muhabirim kendisi , haberler anında ondan zengin de benzin parası koymuyor arkadaşa

Bak kızım sen buraya şaka yollu yazıyorsun,sonra millet gerçek zannedip ona göre yorum yazıyor.Hastanenin eşiğinden girdiğimmi var benim beaa haa yol güzergahım onun önünden geçtiğinden malesef 7/24 önünden geçiyorum ama,adımımı atmıyorum zinhar hele hele doktorumla falan konuştuğumu sananlara nanik yapıyorum buradan O da nerden çıktıysa

Millet kim loooo :44: körler sağırlar birbirini ağırlar modundayız biz kimse laf sokamaz bize yabancı kimse zinhar men ederim

Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış ne konuşuyon bakiiiim baycanla beni çekiştirme aklını alırım

Ay bu gececiler,gündüzcüler işine bayılıyorum.Sabahları kartopu ve ogüle ile açılıyor topik.Gece vardiyaları ben,jelesek,lina-k,postit,mirin,bestaa...ama gececiler gündüzcüleri parçalar

iyi de ben sabah da açıyom kimse yok diye bişi yazamıyom yedi yirmidört topikdeyim hastayım ya iş yapmıyom yatıyom tüm gün. doktorun dediği gerçek olcek sanırım. sana liposuction gerekcek bu gidişle dediydi büyüycek iice bitaraflarım....

7/24 seni çekiştiriyoruz canım 4x4 BAycan la

Seni estetik canavarı senii Alıştın bakıyorum burunlar,lipolar...ohh vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…