Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Soldan saaaayyyyyy jelesek-Linak-arska-nldglp.....kaçanı mahvederim.Şimdi evdeki iki köpicik tuvalet ihtiyaçları için dışarı çıkartılıyor tarafımdan.Döndüğümde herkesi burda istiyorum hee:20:

Kızlar sizi çok özledim... Nldglp yavrum kızım hasta uyanıp uyanıp ağlıyor :( bı uğrayım dedim o uyurken ama yıne ağlama krızlerı başladı. Burnundan nefes alamıyor tıkalı dıye ağzından almakta onu rahatsız edıyor çok uyanıyo... Sarhoş gibiyim dünden beri valla :27: buhar makinesi filanda hikaye bı halta yaramıyor :((( uykusuz bır kaç gece daha benı bekler sizi öpüyorum kucaklıyorum ve saygıyla selamlıyorum :54:

Kızlar sizi çok özledim... Nldglp yavrum kızım hasta uyanıp uyanıp ağlıyor :( bı uğrayım dedim o uyurken ama yıne ağlama krızlerı başladı. Burnundan nefes alamıyor tıkalı dıye ağzından almakta onu rahatsız edıyor çok uyanıyo... Sarhoş gibiyim dünden beri valla :27: buhar makinesi filanda hikaye bı halta yaramıyor :((( uykusuz bır kaç gece daha benı bekler sizi öpüyorum kucaklıyorum ve saygıyla selamlıyorum :54:

Çok geçmiş olsun minikler hasta olduğunda hayat iyice zorlaşıyor :( Bizim doktorumuz zaten yasakladı o makineyi 1.senedir dolap bekliyor.

bizde seni selamlıyoruz :16:

Arska çok geçmiş olsun.Ahh bilirim bilirim benim bebe artık 23 yaşında ama :) eski günleri hatırladıkca sizleri anlayabiliyorum.Kulak iltihabı çok olurdu benim oğlanda.Bir süre sonra duyma kaybı başlamıştı 2 kulağında da.Sürekli hasta olurdu.Sonunda geniz eti alınıp duyma kaybından dolayı kulaklarına tüp takılmıştı.Zor süreçlerdi inanki.İnşallah tez zamanda atlatır tekrar geçmiş olsun yavruna.

Dışarıda ki ziyaretci selam :3: nazik arkadaşım dışarıdan gözetleme gel içeri yada git beğeni yap sen :1::1::1::1:

Back