Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kızlar benm arkaşımın göğüsleri çok küçük yani ben kendikimi kçk bilirdim ama onunkinin yanında şükür dedim kendikilerime
170 boyunda kendisini..
hiç yok neredeyse
ne yapılabilir kk sorarmısın dedide bana
hap msj neblim ne iyi gelir bi fikriniz varmı acaba

Son düzenleme:
lina naber? memişler nasıl? bi daha ne zaman gideceksin dr'a?

iyiyim hemde çok... memişler birer bomba... çok dik ve sert. herkesin öleimiydi ki ya... birdaha cumaya gitcem doktora öğleden sonra... gören ay sen neka zayıflamışsın diyo ay havam batsın bi haftada eridim

iyiyim hemde çok... memişler birer bomba... çok dik ve sert. herkesin öleimiydi ki ya... birdaha cumaya gitcem doktora öğleden sonra... gören ay sen neka zayıflamışsın diyo ay havam batsın bi haftada eridim

iyi olmasina sevindim memislerin valla oldun kurtuldun benim memisler idare eder öyle ahim sahim deyilde kollar beni maf ediyor korkudan amaliyat olmuyorum baya iz kaliyormusss

Ahfhghfdhcxdgsgfgsfggsfggdgfhgfdgdg

oasis turizmcim, bayaa bi açıklayı olmuş bu yazın, teşekkürler canım

canım yanlış yerdesin meme büyütme topiklerinde çok fazla bilgi bulabilirsin. Ya da arkadaşın google da "meme büyütme yöntemleri" yazıp aratırsa, önüne bir sürü bilgi gelecektir. Ama en iyisi ön görüşmesi ücretsiz olan bir estetik cerrah ile arkadaşının görüşmesi

kartopum hoşgeldin,

beğen yapa yapa gerilerden geliyon en çok benimkilere beğen yap, jeleseke yapma hele nldglpin yazıları okuma bile

kartopum hoşgeldin,

beğen yapa yapa gerilerden geliyon en çok benimkilere beğen yap, jeleseke yapma hele nldglpin yazıları okuma bile

hoşbulduk canım evet,beğene beğene geliyorum çok muhabbet olmuş kaçırmayayım ayrıntıları diye hepsini okuyayım dedim. geçen hafta yıktum önce eşim,sonra oğlan,sonrada ben hastalandım.bir hafta zoraki izinliydim yani. bugünde girip biraz okuyayım dedim. sende yoktun geçen haftalarda,herhalde çocuklarla izine çıktın sende.

ufaklığın kreşinde sorunmu var,kamera falan yokmu okulda oradan takip etseniz yada oğlanın çantasına kalem şeklinde gizli kameralar falan varmış ondan koysan,sorun ne bilmiyorum sadece yazdıklarından yola çıkarak söylüyorum

lina geçmiş olsun canım,güle güle kullan yeni memişlerini ne güzel yaptırdın atlattın ,darısı başıma inşallah.

ne oldu ne gösterdiniz diyeceğim ,sonra bana ne meraklı şey diyeceksiniz ama napim merak ediyorum

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun kartopum, inşallah iyisinizdir artık. gerçi oğluş iyi olduysa siz zaten iyisiniz demektir ben de sömestrda bi dönem izin kullandım, iyi oldu benim için de.
okulla ilgili sorun, neşenin kepek sorununu geçti. kamera falan ne gezer, bildiğin köy burası kendi kameramı kendim mi yapsam acep, bi bakiim şu kalemlere hele...zira en son böcek koymayı planlıyordum ama fiyatlar çok uçuktu

kartopum, ne biçim bi dünya varmış....ses kayıt cihazından kamerasına bir sürü çeşit buldum...araştırmadayım teşekkürler fikir için

lina geçmiş olsun canım,güle güle kullan yeni memişlerini ne güzel yaptırdın atlattın ,darısı başıma inşallah.

çok teşekkür ederim canım. sağolasın kullancam inşaallah dikişleri de aldırayım hele. şimdiden milletin ağzı açık bakıyolar değişime darısı başına inşaallah en uygun ve kısa zamanda.....

kartopum, ne biçim bi dünya varmış....ses kayıt cihazından kamerasına bir sürü çeşit buldum...araştırmadayım teşekkürler fikir için

ajanlık işleri hımmm allah kolaylık versin. çocuk sahibi olmak çok zor iş ya.. Allah hem çocuklara hem analara babalara kolaylık versin. yedi yirmidört yüreğin ağzında durumları.....

Lopezim lopezim güzel tatlı bayan Mesajında diyorsun ki,gel gayrı. İbibikler öter ötmez ordayımm...Sütler kaymak tutar tutmaz ordayım

Lopezim lopezim güzel tatlı bayan Mesajında diyorsun ki,gel gayrı. İbibikler öter ötmez ordayımm...Sütler kaymak tutar tutmaz ordayım

:) cumartesi deli cesareti ben yanlız gitmeyi planlıyordum ki şimdi o kadar emin deilim kuzenim akşam kalacak benimle ama ameliyattan çıkınca yanlız olmamak en iyisi sizlerde gelin tabiii tanısırız süperrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…