Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

hahahahahah doktorun heryeri küçük (heryeri derken farklı yere çekmeyin ) elleri,boyu,burnu vs

Tamam daha sen aşılandın artık yazarsın yakında oramı buramı diye

Son düzenleme:
bunu dinleyince his geliyomu bebem. geliyosa mp3'ünü indiriim...

nldglp'e sormak lazım, hissi nassı kazanmış...kapıya çarpınca bile hislenen hatun kendüsü

Ben öyle gülüyorum ki oturduğum koltuk sallanıyor

salla salla gül memeler çağlasın

benim oturduğum koltuk ıslandı bebemmm, sallansa iyiydi

Bende fazla hasta bezi var.Bileydim yollardım bebem..Malum yeni çıktık hastaneden:)

Keyfler gıcır...Maşallah.

bizde bir özdeyiş var.Kadıncağızın biri demişki...İnce Kalın bir imiş zAlim ömrüm çürümüş.Ömrünü çürütmüşde anca anlamış..

kezban ogülü çok altına kaçırır lazım ona bolca ara bezi

aledam burnun süper bacım bu hali bile hoş inan

neler oluyor bakalım burada doldurmuşsunuz yine sayfaları okuyamıyorum malesef çok uzun önemli birşey varsa özet lütfen

o kadar yazıyı okuyamadım amaaaaaa bu yazı gözüme battı hemen nedense ispiyon etmiycem şekerim direk söyleyecegim hem baycan seni ameliyat etmesin ki bizede alay edecek konu çıksın

o kadar yazıyı okuyamadım amaaaaaa bu yazı gözüme battı hemen nedense ispiyon etmiycem şekerim direk söyleyecegim hem baycan seni ameliyat etmesin ki bizede alay edecek konu çıksın

abi nasıl adamımı tanıyorum bak dedim mi dedim beste der diye

yok ya vazgeçtim burundan çok güzel burnum var zaten benim annem burnuna dokundurtma dedi çok günahmış

bizde bir özdeyiş var.Kadıncağızın biri demişki...İnce Kalın bir imiş zAlim ömrüm çürümüş.Ömrünü çürütmüşde anca anlamış..

kız aleda, beğen yaptım ama anladım gıııı, sanırım fazla gülmekten sıvı kaybetti vücut, ondan zaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…