Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ay ben gelince herkesler gidiyomu nedir... nerelerdesiniz yahu... bakın sevgililer günü oldu ben burda kutluyorum :D

gııııı mirin kişilikleri nasıl bu doktorların MÜTEVAZİLER Mİ ? :1::1::1:

onlar ceplerini doldursunlar hastalarda benim doktorumun adı geçmiyor senin doktorunun adı çok geçiyor diye karın ağrısı yaşasınlar :23:

AYnen YENGEN:)))))

Kardolar takılıyor keyfler gıcır...Burda kek gibi senınkı benımkı sarıyor millet.

Kızıştırmaca yapıyorlar kendılerınce..İçerde de neler oluyor kimbilir.

günaydın şekerler...

hepinizin "sevgililer günü kutlu" olsun...sevdiklerinizle her gününüz sevgililer günü gibi olsun:16::16:

AYnen YENGEN:)))))

Kardolar takılıyor keyfler gıcır...Burda kek gibi senınkı benımkı sarıyor millet.

Kızıştırmaca yapıyorlar kendılerınce..İçerde de neler oluyor kimbilir.

Oh gelsin paralar hastalar :9: gıcır olur tabi keyifleri

içeriye ajan sokalım :27:

gııııı beste hala süslenmen bitmedi mi ? Nerelerdesin gel bakim yuvana :16:

mirin bacım şu doktorlarla bi tanıştır beni, aramızda sıcak bi elektirik oluşacak mı :17::23: bakalım ona göre 3.bir arada 2.si bi arada karar vereyim :1::1:

nlglpdede nerdesin sarı şeker :21: hangi köye gittin ses ver :34:

Son düzenleme:
ay ben gelince herkesler gidiyomu nedir... nerelerdesiniz yahu... bakın sevgililer günü oldu ben burda kutluyorum :D

sen sevgililer gününü yeni memişlerinle kutla diye gidiyolar bebeem:34:

naslısn bugün? bi sıkıntın yok dimi? kaç bedendin kaç beden sütyen giydirdi dr? anlat bakalım bize

sen sevgililer gününü yeni memişlerinle kutla diye gidiyolar bebeem:34:

naslısn bugün? bi sıkıntın yok dimi? kaç bedendin kaç beden sütyen giydirdi dr? anlat bakalım bize

:D ay bilemedim ben onu :D ama bandajlı memişlerle pek kutlanmıyo yahu :D benim 110 bedendi 85 b taktı doktor bey. bir sıkıntım yok şükür. yatıyorum iki seksen :D hastayım ya ondan yani.... bir ay yatış verdim kendime :D

:D ay bilemedim ben onu :D ama bandajlı memişlerle pek kutlanmıyo yahu :D benim 110 bedendi 85 b taktı doktor bey. bir sıkıntım yok şükür. yatıyorum iki seksen :D hastayım ya ondan yani.... bir ay yatış verdim kendime :D

yat yat uzat ayaklarını naza niyaza geç tadını çıkar :9:

yat yat uzat ayaklarını naza niyaza geç tadını çıkar :9:

ay yatıyorum :D bugün şok oldum eşim bir kahvaltı hazırlamış.... ben bu rahatlıkla çıkmam bir ay yataktan :D gerçi bugün son günün artık yok bu hizmet diyor ama ben şansımı zorliycim :D bişi sorcam ya sol göğüs ucuma yakın yerde bi iki damla kanama olmuş bi sorun olurmu ki.. doktor beyi aradım ama sanırım ameliyattaydı yine kesim biçim işleri :D geri dönmedi ben de mesaj yazdım... aklıma da takıldı :(

Slm kızlarrrrrrrr... Uzunca bir aradan sonra girmek nasip oldu ben gidtikten sonra yaklasık 50 sayfa konusmussunuz annee nasıl okurm hepsini ben :)...
Sevgililer gününüz kutlu olsun......(gerc bu gune pek inanmıorum ben ya sevginin günümü olurmus sevecek olan hergün sevsin :) )

ay yatıyorum :D bugün şok oldum eşim bir kahvaltı hazırlamış.... ben bu rahatlıkla çıkmam bir ay yataktan :D gerçi bugün son günün artık yok bu hizmet diyor ama ben şansımı zorliycim :D bişi sorcam ya sol göğüs ucuma yakın yerde bi iki damla kanama olmuş bi sorun olurmu ki.. doktor beyi aradım ama sanırım ameliyattaydı yine kesim biçim işleri :D geri dönmedi ben de mesaj yazdım... aklıma da takıldı :(

yok o kadar keyif yaptırmıyor kocalar haberin ola .gün sonra söylenmeye başlar :34: sen ah uh de uzat süreyi:34:

kesin kemece de biçme de adam aradıysan görür döner

Son düzenleme:
Slm kızlarrrrrrrr... Uzunca bir aradan sonra girmek nasip oldu ben gidtikten sonra yaklasık 50 sayfa konusmussunuz annee nasıl okurm hepsini ben :)...
Sevgililer gününüz kutlu olsun......(gerc bu gune pek inanmıorum ben ya sevginin günümü olurmus sevecek olan hergün sevsin :) )

selam ares :3: okuma boşver dal aradan :34:

yok o kadar keyif yaptırmıyor kocalar haberin ola .gün sonra söylenmeye başlar :34: sen ah uh de uzat süreyi:34:

kesin kemece de biçme de adam aradıysan görür döner

evet ya toru topu bi kahvaltı hazırladı söylenmeye başladı. daha yokmuş :D ama benim nazlanmaya niyetim var kalkmam yataktan :D bakalım bekliyorum doktor beyi...

Back