selam aresOkuma boşver dal aradan
bu arada yazmayı unutmuşum ben ya. Memorial hastanesinde ercan karacaoğluna ameliyat oldum ben arkadaşlar. Doktor arayışında olan arkadaşlara fikir vermesi açısından yazıyorum doktorumu. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Ve ameliyatımdan da çok memnun kaldım bunu da belirtmeden geçmeyeyim.... Taze kesilmiş biri olaraktan :d (burada da yayınlayayım dedim de :d)
geçmiş olsun linaaa gözün aydın güle güle kullann kızzz :)))
Yılın 364 günü ideal bir öküzken 14 Şubat'ta sevgi kelebeğine dönen herkesi saygı ile alkışlıyorum !
ÇOK BEĞENDİM
pişşt kopya çekme bakiiiim
bana ne bana neçekeceğim işte sen öğrettin kopyala yapıştırı
abi sende az zeküü değilsin, bi kerede öğrenip hemen uygulamaya geçiyon...kız jelesec bak ne geldi aklıma..sen bizim baycanla bir iki ameliyata girsen? kaparmısın bişiler? ucuza getirebilirmiyiz ameliyatları? nldglp'in kol germeyle başlangıç yapabilirsin ne dersin?
BENİ KAN TUTUYOR BACIM YA YOKSA YAPARDIM SARIŞEKERE Bİ GÜZELLİK
BU ARADA KIZLAR BAYCANA BENİM BURNUMU BAŞKA DOKTORA YAPTIRACAĞIMI SÖYLEMEYİNADAM BENİM KARNIMI NASIL DİKER BİÇER :18::18::18: GIIII BESTE SEN İSPİYON EDERSİN GİBİ ME GELİYOR
BENİ KAN TUTUYOR BACIM YA YOKSA YAPARDIM SARIŞEKERE Bİ GÜZELLİK
BU ARADA KIZLAR BAYCANA BENİM BURNUMU BAŞKA DOKTORA YAPTIRACAĞIMI SÖYLEMEYİNADAM BENİM KARNIMI NASIL DİKER BİÇER :18::18::18: GIIII BESTE SEN İSPİYON EDERSİN GİBİ ME GELİYOR
sen ne yaman (dikkat edersen kırmızıyla yazdım) çelişkisin bacım. kan tutan adam, yüzlerce estetik ameliyat neden yaptırır?
ha ha ha yarın gidiyom ben yanına sölimmm miiiiiiiii.....
https://www.youtube.com/watch?v=_3ZGTlt-DDs
en sevdiğim sanatçı, Cem Adrian....15 gün sonra konserinde canlı canlı dinleyeceğim onu
kulaklarınızın pası silinsin
KESİLME BİÇİLMELERDE UYUYORUM ULEEEEN SADECE DAMAR YOLU AÇILIRKEN UYANIĞIM ONDADA DA BAKMIYOM
YÜZLERCE Mİ YOK DAHA NELER 2.BİLEMEDEN 3.TANE ESTETİĞİM VAR DAHA
6.hissim senin ispiyoncu olmadığını söylüyor
Ama bu beste, nlglpd,ogülü, adama fısıldayabilirler
MÜTEVAZİ bi sanatçıya benziyor bu arkadaş
eşin yanında yok tabi duygusal takılıyorsun bacım
mutlu yıllar mutlu yıllar
olsun bebeğim, geçmişim geleceğimin teminatıdır diye bi laf var (kopya çekme çizerim) bak sıraya burunu soktun, sonra iç bacak, sonra kol, sonra yüz germe eklenir.. senin nldglp'ten neyin eksik bi de mezoterapi yaptırıverirsin
6.hissim senin ispiyoncu olmadığını söylüyor
Ama bu beste, nlglpd,ogülü, adama fısıldayabilirler
olsun bebeğim, geçmişim geleceğimin teminatıdır diye bi laf var (kopya çekme çizerim) bak sıraya burunu soktun, sonra iç bacak, sonra kol, sonra yüz germe eklenir.. senin nldglp'ten neyin eksik bi de mezoterapi yaptırıverirsin
haftaya bülbül kesilebilirim
Bak bu şarkısını da dinle....gözlerini kapat, hiç bişi düşünmeden, sadece sözlere ver kendini....çok ama çok güzel bir şarkı..
https://www.youtube.com/watch?v=v9jh9fsvcm8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?