Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bu arada yazmayı unutmuşum ben ya. memorial hastanesinde ercan karacaoğluna ameliyat oldum ben arkadaşlar. doktor arayışında olan arkadaşlara fikir vermesi açısından yazıyorum doktorumu. umarım yardımcı olabilmişimdir. ve ameliyatımdan da çok memnun kaldım bunu da belirtmeden geçmeyeyim.... taze kesilmiş biri olaraktan (burada da yayınlayayım dedim de )

geçmiş olsun linaaa gözün aydın güle güle kullann kızzz :)))

Yılın 364 günü ideal bir öküzken 14 Şubat'ta sevgi kelebeğine dönen herkesi saygı ile alkışlıyorum !

ÇOK BEĞENDİM

bana ne bana ne çekeceğim işte sen öğrettin kopyala yapıştırı

abi sende az zeküü değilsin, bi kerede öğrenip hemen uygulamaya geçiyon...kız jelesec bak ne geldi aklıma..sen bizim baycanla bir iki ameliyata girsen? kaparmısın bişiler? ucuza getirebilirmiyiz ameliyatları? nldglp'in kol germeyle başlangıç yapabilirsin ne dersin?

BENİ KAN TUTUYOR BACIM YA YOKSA YAPARDIM SARIŞEKERE Bİ GÜZELLİK

BU ARADA KIZLAR BAYCANA BENİM BURNUMU BAŞKA DOKTORA YAPTIRACAĞIMI SÖYLEMEYİN ADAM BENİM KARNIMI NASIL DİKER BİÇER :18::18::18: GIIII BESTE SEN İSPİYON EDERSİN GİBİ ME GELİYOR

ha ha ha yarın gidiyom ben yanına sölimmm miiiiiiiii.....

sen ne yaman (dikkat edersen kırmızıyla yazdım) çelişkisin bacım. kan tutan adam, yüzlerce estetik ameliyat neden yaptırır?

sen ne yaman (dikkat edersen kırmızıyla yazdım) çelişkisin bacım. kan tutan adam, yüzlerce estetik ameliyat neden yaptırır?

KESİLME BİÇİLMELERDE UYUYORUM ULEEEEN SADECE DAMAR YOLU AÇILIRKEN UYANIĞIM ONDADA DA BAKMIYOM

YÜZLERCE Mİ YOK DAHA NELER 2.BİLEMEDEN 3.TANE ESTETİĞİM VAR DAHA

KESİLME BİÇİLMELERDE UYUYORUM ULEEEEN SADECE DAMAR YOLU AÇILIRKEN UYANIĞIM ONDADA DA BAKMIYOM

YÜZLERCE Mİ YOK DAHA NELER 2.BİLEMEDEN 3.TANE ESTETİĞİM VAR DAHA

olsun bebeğim, geçmişim geleceğimin teminatıdır diye bi laf var (kopya çekme çizerim) bak sıraya burunu soktun, sonra iç bacak, sonra kol, sonra yüz germe eklenir.. senin nldglp'ten neyin eksik bi de mezoterapi yaptırıverirsin

6.hissim senin ispiyoncu olmadığını söylüyor

Ama bu beste, nlglpd,ogülü, adama fısıldayabilirler

haftaya bülbül kesilebilirim

MÜTEVAZİ bi sanatçıya benziyor bu arkadaş

eşin yanında yok tabi duygusal takılıyorsun bacım

mutlu yıllar mutlu yıllar

bak bu şarkısını da dinle....gözlerini kapat, hiç bişi düşünmeden, sadece sözlere ver kendini....çok ama çok güzel bir şarkı..

https://www.youtube.com/watch?v=V9Jh9FsVCm8

:76::76::76: para nok gibi yaptırırım heryerimi oh sefam olsun :103::124::115:

saçım var şimdilik nlglpdenkgl çok dökülmüş peruk ile geziyor kız yaptırsın o acil

6.hissim senin ispiyoncu olmadığını söylüyor

Ama bu beste, nlglpd,ogülü, adama fısıldayabilirler
DDDDDD sölemem sölemem...

nekadar çeşit varmış yahu.... ben çok başındayım o vakit.... yalnız doktor beyin burnu neka küçükmüş ya benim burunla onun burnu değişsek daha iyi olur sanki bu arada burna nerden taktım eşim ben ameliyattan çıkınca bari burnu da yaptıraydık demiş ondan yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…