Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Mirin mirin mirin seni çok seviyorum :16:sen ki tüm doktorları tanıyan yemek yedikleri yerlere giren çıkın insansın hele beni bi tanıştır Muhammet,Emre, Barış ile yakınım de birinci derece de :21: hepsi bu piyasanın adamları tanışıyorlardır tabi yakın olmayanlarda isim aşinalığı vardır :34:

tanışmak istediğin doktorlar sıralamasında 1. sırada muhammed bey var. hayırdır:51: burun iyice göze batmaya başladı sanırsam:1:

Mirin mirin mirin seni çok seviyorum :16:sen ki tüm doktorları tanıyan yemek yedikleri yerlere giren çıkın insansın hele beni bi tanıştır Muhammet,Emre, Barış ile yakınım de birinci derece de :21: hepsi bu piyasanın adamları tanışıyorlardır tabi yakın olmayanlarda isim aşinalığı vardır :34:
:60::60::60::60::60::60::60::60: 3ü bir arada diyosun :52: :52: :52: yakalarımda ulen sözüm geçse kendi ameliyatcıklarımı 3ü bir aradaya yaptırırdım :60::60::60::60::60::60::60::60: ama mesaj alındı merak etme :27: :27:
Mirin Yapar bi kıyak merak etme.

Hangi restorantsa takılırız peşlerine:)

bizde kek gibi rakip sanıyoruz.Kardolarmış meğer.:1::1::1:

ya bu şey gibin mahalle karılarının mahalle pazarında hepsinin pazarın ortasında toplanıp sohbet etmesi gibi bişiy yanee aynı camiadalar tanışmamaları mumkunmu canım bea :52: :52: :52:

:60::60::60::60::60::60::60::60: 3ü bir arada diyosun :52: :52: :52: yakalarımda ulen sözüm geçse kendi ameliyatcıklarımı 3ü bir aradaya yaptırırdım :60::60::60::60::60::60::60::60: ama mesaj alındı merak etme :27: :27:

ya bu şey gibin mahalle karılarının mahalle pazarında hepsinin pazarın ortasında toplanıp sohbet etmesi gibi bişiy yanee aynı camiadalar tanışmamaları mumkunmu canım bea :52: :52: :52:

Tanışmak başka başbaşa yemek başka:)

Burda kızlar emremi Muhammed mii yırtınsınlar Başbaşa YEMEK OLAYI.tAKPTEYIM.:1::1:

yaz yaz sor bakalım sen bize emreyle ihanetmi ediyosun de :52: :52:

Sen muhit ve yer adını bildir özelden bana:)

İnkar ederse mirin sizi falanca yerde görmüş derim:)

Camiaya yaymaya başldı bile derim.:1::1::1:Jeloda yalvarıyo ille tanıştır diye derim.Derımde derim işte.Ha girmişken Barışta sizin tafyadanmı diyim.

Malum onuda istedı jelesenk hanım.

Sen muhit ve yer adını bildir özelden bana:)

İnkar ederse mirin sizi falanca yerde görmüş derim:)

Camiaya yaymaya başldı bile derim.:1::1::1:Jeloda yalvarıyo ille tanıştır diye derim.Derımde derim işte.Ha girmişken Barışta sizin tafyadanmı diyim.

Malum onuda istedı jelesenk hanım.

:60::60::60::60::60::60::60::60: istiklal caddesinde dondurmacıda ayrıca yanlarında gene bu forumda olan süreyya şeneldir de var :60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Kongreden falan çıkmışlardır o zaman.Bende başbaşa yemek diyince başka bişey sandım.Ayak üstü dondurmayla serinlemece yani.

hiç kongrelik bir resmiyetleri yok emin ol :27: :1: :1: t-shirt lu kongremi olur ulen :37:

Son düzenleme:
tanışmak istediğin doktorlar sıralamasında 1. sırada muhammed bey var. hayırdır:51: burun iyice göze batmaya başladı sanırsam:1:

sarışekerle benim burnu çekiştirin sabahtan beri bak yaptırayım nasıl kıskandırıyorum sizleri :9::9:

albüme gelin diye pankart açacağım :8::8:

seni zaten tanımayan doktor kalmamış hepsi bi dokunuş yapmış sana maşallah:))) senin üzerinde kendilerini geliştirmiş bunlar bak demedi deme :28: 3.bir arada girmesinler abi benim kalbim dayanmaz :17::17:

Son düzenleme:
yanii yaniii hastalarıda birbirini yesin onlar mutlu mesut :60::60::60::60::60::60:

gııııı mirin kişilikleri nasıl bu doktorların MÜTEVAZİLER Mİ ? :1::1::1:

onlar ceplerini doldursunlar hastalarda benim doktorumun adı geçmiyor senin doktorunun adı çok geçiyor diye karın ağrısı yaşasınlar :23:

Son düzenleme:

onlar ceplerini doldursunlar hastalarda benim doktorumun adı geçmiyor senin doktorunun adı çok geçiyor diye karın ağrısı yaşasınlar :23:

Bugün bol keseden ''beğen'' dağıtmayım bir değişiklik yapayım dedim.İşte msj dediğin bu dur abi.Gülmekten karnım çatladı.Vallaha ameliyat parasını senden alacam mikserlenk.

hastaları çekiştiriyorlar dır :ssz: manyak bunlar ya orasını burasını elettirip rahatlıyorlar diye :1::1:
:60::60::60::60: kesin oyle diyorlardır :52:
seni zaten tanımayan doktor kalmamış hepsi bi dokunuş yapmış sana maşallah:))) senin üzerinde kendilerini geliştirmiş bunlar bak demedi deme :28: 3.bir arada girmesinler abi benim kalbim dayanmaz :17::17:
peşimi bırakmıyolar anaçımmmm hepsi yalvarıyor bana gel bana gel diye kadavramıda bağışlıcam artıkın yeni plastikçilere ders olsun diyerekten :ssz: :ssz: :ssz:

bunlar benim doktorlarım değil şikerimm hıhhhh :25: muhammet beyi bilemem mutevazimi başkası hakkındada birşey söylemem doğru olmaz :ssz:

lina_k çok geçmiş olsun :))
çok teşekkür ederim....
Günaydın Lina.

Çok çok geçmiş olsun.Atlattın.Çarçabuk iyileşirsin umarım.

Gönlünce olsun tatlım..
çok teşekkür ederim... ay evet ya oldu da bitti maşaallah....
selam lina çıktın mı hastaneden ? Evde işe güce dalma bacım dikişine dikkat et :34:
saat bir gibi eve geldim. ama elektrikler gitti giremedim foruma :D evde yatıyorum iki seksen. hastayım beyaaaaaa

bu yorumu günün yorumu ilan ediyorum :D süper yaaaaa

Back