Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ay ben gelince herkesler gidiyomu nedir... nerelerdesiniz yahu... bakın sevgililer günü oldu ben burda kutluyorum

AYnen YENGEN:)))))

Kardolar takılıyor keyfler gıcır...Burda kek gibi senınkı benımkı sarıyor millet.

Kızıştırmaca yapıyorlar kendılerınce..İçerde de neler oluyor kimbilir.

günaydın şekerler...

hepinizin "sevgililer günü kutlu" olsun...sevdiklerinizle her gününüz sevgililer günü gibi olsun

AYnen YENGEN:)))))

Kardolar takılıyor keyfler gıcır...Burda kek gibi senınkı benımkı sarıyor millet.

Kızıştırmaca yapıyorlar kendılerınce..İçerde de neler oluyor kimbilir.

Oh gelsin paralar hastalar gıcır olur tabi keyifleri

içeriye ajan sokalım

gııııı beste hala süslenmen bitmedi mi ? Nerelerdesin gel bakim yuvana

mirin bacım şu doktorlarla bi tanıştır beni, aramızda sıcak bi elektirik oluşacak mı bakalım ona göre 3.bir arada 2.si bi arada karar vereyim

nlglpdede nerdesin sarı şeker hangi köye gittin ses ver

Son düzenleme:
ay ben gelince herkesler gidiyomu nedir... nerelerdesiniz yahu... bakın sevgililer günü oldu ben burda kutluyorum

sen sevgililer gününü yeni memişlerinle kutla diye gidiyolar bebeem

naslısn bugün? bi sıkıntın yok dimi? kaç bedendin kaç beden sütyen giydirdi dr? anlat bakalım bize

sen sevgililer gününü yeni memişlerinle kutla diye gidiyolar bebeem

naslısn bugün? bi sıkıntın yok dimi? kaç bedendin kaç beden sütyen giydirdi dr? anlat bakalım bize

ay bilemedim ben onu ama bandajlı memişlerle pek kutlanmıyo yahu benim 110 bedendi 85 b taktı doktor bey. bir sıkıntım yok şükür. yatıyorum iki seksen hastayım ya ondan yani.... bir ay yatış verdim kendime

yat yat uzat ayaklarını naza niyaza geç tadını çıkar

yat yat uzat ayaklarını naza niyaza geç tadını çıkar

ay yatıyorum bugün şok oldum eşim bir kahvaltı hazırlamış.... ben bu rahatlıkla çıkmam bir ay yataktan gerçi bugün son günün artık yok bu hizmet diyor ama ben şansımı zorliycim bişi sorcam ya sol göğüs ucuma yakın yerde bi iki damla kanama olmuş bi sorun olurmu ki.. doktor beyi aradım ama sanırım ameliyattaydı yine kesim biçim işleri geri dönmedi ben de mesaj yazdım... aklıma da takıldı

Slm kızlarrrrrrrr... Uzunca bir aradan sonra girmek nasip oldu ben gidtikten sonra yaklasık 50 sayfa konusmussunuz annee nasıl okurm hepsini ben :)...
Sevgililer gününüz kutlu olsun......(gerc bu gune pek inanmıorum ben ya sevginin günümü olurmus sevecek olan hergün sevsin :) )

yok o kadar keyif yaptırmıyor kocalar haberin ola .gün sonra söylenmeye başlar sen ah uh de uzat süreyi

kesin kemece de biçme de adam aradıysan görür döner

Son düzenleme:

selam ares okuma boşver dal aradan

yok o kadar keyif yaptırmıyor kocalar haberin ola .gün sonra söylenmeye başlar sen ah uh de uzat süreyi

kesin kemece de biçme de adam aradıysan görür döner

evet ya toru topu bi kahvaltı hazırladı söylenmeye başladı. daha yokmuş ama benim nazlanmaya niyetim var kalkmam yataktan bakalım bekliyorum doktor beyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…