gııııı mirin kişilikleri nasıl bu doktorların MÜTEVAZİLER Mİ ?
onlar ceplerini doldursunlar hastalarda benim doktorumun adı geçmiyor senin doktorunun adı çok geçiyor diye karın ağrısı yaşasınlar
AYnen YENGEN:)))))
Kardolar takılıyor keyfler gıcır...Burda kek gibi senınkı benımkı sarıyor millet.
Kızıştırmaca yapıyorlar kendılerınce..İçerde de neler oluyor kimbilir.
ay ben gelince herkesler gidiyomu nedir... nerelerdesiniz yahu... bakın sevgililer günü oldu ben burda kutluyorum
sen sevgililer gününü yeni memişlerinle kutla diye gidiyolar bebeem
naslısn bugün? bi sıkıntın yok dimi? kaç bedendin kaç beden sütyen giydirdi dr? anlat bakalım bize
ay bilemedim ben onu ama bandajlı memişlerle pek kutlanmıyo yahu benim 110 bedendi 85 b taktı doktor bey. bir sıkıntım yok şükür. yatıyorum iki seksen hastayım ya ondan yani.... bir ay yatış verdim kendime
yat yat uzat ayaklarını naza niyaza geç tadını çıkar
ay yatıyorumbugün şok oldum eşim bir kahvaltı hazırlamış.... ben bu rahatlıkla çıkmam bir ay yataktan gerçi bugün son günün artık yok bu hizmet diyor ama ben şansımı zorliycim bişi sorcam ya sol göğüs ucuma yakın yerde bi iki damla kanama olmuş bi sorun olurmu ki.. doktor beyi aradım ama sanırım ameliyattaydı yine kesim biçim işleri geri dönmedi ben de mesaj yazdım... aklıma da takıldı
Slm kızlarrrrrrrr... Uzunca bir aradan sonra girmek nasip oldu ben gidtikten sonra yaklasık 50 sayfa konusmussunuz annee nasıl okurm hepsini ben :)...
Sevgililer gününüz kutlu olsun......(gerc bu gune pek inanmıorum ben ya sevginin günümü olurmus sevecek olan hergün sevsin :) )
yok o kadar keyif yaptırmıyor kocalar haberin ola .gün sonra söylenmeye başlarsen ah uh de uzat süreyi
kesin kemece de biçme de adam aradıysan görür döner
Kime ameliyat oldun canm?? Bende düşünüorum yardımcı olurmusun
lina meme küçültmede sana soru soran bi üye var
gördüm cevapladım canım haber verdiğin için sağol. bu arada pastayı sölemedinneyli seviyon
canım fıstıklı fındıklı krokonlı çok severimbeni ameliyat da odada parti yapacağız al pastanı gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?