Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

postit canım ciğerim, ben 4.sene öncesine kadar mankenlere taş çıkarırdım gerçi hala öyle sayılırım :17: çok mütevaziyim çok :9:

aynen yeni sardım 2.senelik mevzu bende estetik olayı ama bundan sonrası parmak estetiğine kadar gidebilir :25:

ben de erken açtım piyasayı ama çabuk duruldum, g.. göbek salmadan daha da bu işe bulaşmam, havlu atmış bulunuyorum, yarışmacı arkadaşlara bol şans diliyorum:))

Bu kadar da beleşcilik olmaz yani:53: İnsaf :19:

biz senin gibi zengin değiliz bebem :33:memur karısıyım şarkıcı karısı binaaaaaz durumu :1::1:
canım boşuna umitlenmeyin kk ve tv ye düşen dr lar mutevazi olmuyor malesef. eskiden 3 kuruşa yapan azcık unlendiği zaman hemen fiyat uçuruyor malesef.:25:

aynen doğru buralara düşenin totosu kalkıyor :ssz: ben derim seni k.k.da rezil ederim 3.kuruşa yap :8::8:

Ay mune sen çok yaşa :21:

beğenilere bakım derken senin beğenini gördüm elim ayağım boşaldı:18::18::18: anlamadım önce ahanda ban yiyorum galiba dedim :ssz:of şükür neyse beğeni olduğunu anladım rahatladım :16:

Ay mune sen çok yaşa :21:

beğenilere bakım derken senin beğenini gördüm elim ayağım boşaldı:18::18::18: anlamadım önce ahanda ban yiyorum galiba dedim :ssz:of şükür neyse beğeni olduğunu anladım rahatladım :16:

Nereye yapmış? ben bunu da merak ederim şimdi:26:

linacım çok iyiyim diyerek nazar değdirecek sin kendine :ssz: eve gidince naza niyaza geç eşine bi nazlan bi nazlan tadını çıkar demedi deme :34:

linacım çok iyiyim diyerek nazar değdirecek sin kendine :ssz: eve gidince naza niyaza geç eşine bi nazlan bi nazlan tadını çıkar demedi deme :34:

yahu bugün masuscuktan yavaş oturup kalkıo gibi yapıyordu hemşirenin yanında.Halbuki içi hop hop atıyordu.Görmen lazımdı:)) gözler,diller felfecirdi bunun felfecir:27:

hepinizi seviyorum ya çok güldüm keyiflendim :8::8::8:

iyi ki varsınız iyi ki bu başlık var :nazar::16::16:

iyi uykular güzeller :21::21:

ay evet ya demiyim bidaa :D eve gidince nazın dibine vurmayı planlıyorum :D
yahu bugün masuscuktan yavaş oturup kalkıo gibi yapıyordu hemşirenin yanında.Halbuki içi hop hop atıyordu.Görmen lazımdı:)) gözler,diller felfecirdi bunun felfecir:27:
ay evet ama ya hemşire yavaş ol diyodu. yavaş gidiyodum ben de. hatta biz yürürkene kafelerden bahsetti bi kahve içmeye niyetlendiydim o an....
Hadi mışıllar kuzu gibi yatıp,koç gibin kalkalım he mi?:21: byesss:16:

hayırlı geceler güzel, fit bayanlar....

bu arada emre ilhan çok pahalı ve muhammet dilberle dostlar aynı masada yemek yerlerken yakaladım bilemicim yani :ssz: :ssz: siz hesap edin gerisini fiyat konusunda :51:

Mirin mirin mirin seni çok seviyorum :16:sen ki tüm doktorları tanıyan yemek yedikleri yerlere giren çıkın insansın hele beni bi tanıştır Muhammet,Emre, Barış ile yakınım de birinci derece de :21: hepsi bu piyasanın adamları tanışıyorlardır tabi yakın olmayanlarda isim aşinalığı vardır :34:

Son düzenleme:
Mirin mirin mirin seni çok seviyorum :16:sen ki tüm doktorları tanıyan yemek yedikleri yerlere giren çıkın insansın hele beni bi tanıştır Muhammet,Emre, Barış ile yakınım de birinci derece de :21: hepsi bu piyasanın adamları tanışıyorlardır tabi yakın olmayanlarda isim aşinalığı vardır :34:

Mirin Yapar bi kıyak merak etme.

Hangi restorantsa takılırız peşlerine:)

bizde kek gibi rakip sanıyoruz.Kardolarmış meğer.:1::1::1:

Back