Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ben de erken açtım piyasayı ama çabuk duruldum, g.. göbek salmadan daha da bu işe bulaşmam, havlu atmış bulunuyorum, yarışmacı arkadaşlara bol şans diliyorum:))

Bu kadar da beleşcilik olmaz yani İnsaf

biz senin gibi zengin değiliz bebem memur karısıyım şarkıcı karısı binaaaaaz durumu
canım boşuna umitlenmeyin kk ve tv ye düşen dr lar mutevazi olmuyor malesef. eskiden 3 kuruşa yapan azcık unlendiği zaman hemen fiyat uçuruyor malesef.

aynen doğru buralara düşenin totosu kalkıyor ben derim seni k.k.da rezil ederim 3.kuruşa yap

biz senin gibi zengin değiliz bebem memur karısıyım şarkıcı karısı binaaaaaz durumu

aynen doğru buralara düşenin totosu kalkıyor ben derim seni k.k.da rezil ederim 3.kuruşa yap

ivit biz fakirizzz fakiriz biz fakiriz fakiriz

Ay mune sen çok yaşa

beğenilere bakım derken senin beğenini gördüm elim ayağım boşaldı:18::18::18: anlamadım önce ahanda ban yiyorum galiba dedim of şükür neyse beğeni olduğunu anladım rahatladım

Nereye yapmış? ben bunu da merak ederim şimdi:26:

linacım çok iyiyim diyerek nazar değdirecek sin kendine eve gidince naza niyaza geç eşine bi nazlan bi nazlan tadını çıkar demedi deme

linacım çok iyiyim diyerek nazar değdirecek sin kendine eve gidince naza niyaza geç eşine bi nazlan bi nazlan tadını çıkar demedi deme

yahu bugün masuscuktan yavaş oturup kalkıo gibi yapıyordu hemşirenin yanında.Halbuki içi hop hop atıyordu.Görmen lazımdı:)) gözler,diller felfecirdi bunun felfecir

hepinizi seviyorum ya çok güldüm keyiflendim

iyi ki varsınız iyi ki bu başlık var

iyi uykular güzeller

ay evet ya demiyim bidaa eve gidince nazın dibine vurmayı planlıyorum
yahu bugün masuscuktan yavaş oturup kalkıo gibi yapıyordu hemşirenin yanında.Halbuki içi hop hop atıyordu.Görmen lazımdı:)) gözler,diller felfecirdi bunun felfecir
ay evet ama ya hemşire yavaş ol diyodu. yavaş gidiyodum ben de. hatta biz yürürkene kafelerden bahsetti bi kahve içmeye niyetlendiydim o an....
Hadi mışıllar kuzu gibi yatıp,koç gibin kalkalım he mi? byesss

hayırlı geceler güzel, fit bayanlar....

lina_k çok geçmiş olsun :))

bu arada emre ilhan çok pahalı ve muhammet dilberle dostlar aynı masada yemek yerlerken yakaladım bilemicim yani siz hesap edin gerisini fiyat konusunda

Mirin mirin mirin seni çok seviyorum sen ki tüm doktorları tanıyan yemek yedikleri yerlere giren çıkın insansın hele beni bi tanıştır Muhammet,Emre, Barış ile yakınım de birinci derece de hepsi bu piyasanın adamları tanışıyorlardır tabi yakın olmayanlarda isim aşinalığı vardır

Son düzenleme:

Mirin Yapar bi kıyak merak etme.

Hangi restorantsa takılırız peşlerine:)

bizde kek gibi rakip sanıyoruz.Kardolarmış meğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…