postit canım ciğerim, ben 4.sene öncesine kadar mankenlere taş çıkarırdım gerçi hala öyle sayılırımçok mütevaziyim çok
aynen yeni sardım 2.senelik mevzu bende estetik olayı ama bundan sonrası parmak estetiğine kadar gidebilir
nazar etme ne olur,çalış senin de olur diyosun yane
Bu kadar da beleşcilik olmaz yaniİnsaf
canım boşuna umitlenmeyin kk ve tv ye düşen dr lar mutevazi olmuyor malesef. eskiden 3 kuruşa yapan azcık unlendiği zaman hemen fiyat uçuruyor malesef.
biz senin gibi zengin değiliz bebemmemur karısıyım şarkıcı karısı binaaaaaz durumu
aynen doğru buralara düşenin totosu kalkıyorben derim seni k.k.da rezil ederim 3.kuruşa yap
Ay mune sen çok yaşa
beğenilere bakım derken senin beğenini gördüm elim ayağım boşaldı:18::18::18: anlamadım önce ahanda ban yiyorum galiba dedimof şükür neyse beğeni olduğunu anladım rahatladım
biz senin gibi zengin değiliz bebemmemur karısıyım şarkıcı karısı binaaaaaz durumu
aynen doğru buralara düşenin totosu kalkıyorben derim seni k.k.da rezil ederim 3.kuruşa yap
Nereye yapmış? ben bunu da merak ederim şimdi:26:
linacım çok iyiyim diyerek nazar değdirecek sin kendineeve gidince naza niyaza geç eşine bi nazlan bi nazlan tadını çıkar demedi deme
ay evet ya demiyim bidaalinacım çok iyiyim diyerek nazar değdirecek sin kendineeve gidince naza niyaza geç eşine bi nazlan bi nazlan tadını çıkar demedi deme
ay evet ama ya hemşire yavaş ol diyodu. yavaş gidiyodum ben de. hatta biz yürürkene kafelerden bahsetti bi kahve içmeye niyetlendiydim o an....yahu bugün masuscuktan yavaş oturup kalkıo gibi yapıyordu hemşirenin yanında.Halbuki içi hop hop atıyordu.Görmen lazımdı:)) gözler,diller felfecirdi bunun felfecir
Hadi mışıllar kuzu gibi yatıp,koç gibin kalkalım he mi?byesss
kızlaaaarrr günaydııııınnnnn. ben uyandım siz uyuyonuz mu bakim....
kızlaaaarrr günaydııııınnnnn. ben uyandım siz uyuyonuz mu bakim....
bu arada emre ilhan çok pahalı ve muhammet dilberle dostlar aynı masada yemek yerlerken yakaladım bilemicim yanisiz hesap edin gerisini fiyat konusunda
Mirin mirin mirin seni çok seviyorumsen ki tüm doktorları tanıyan yemek yedikleri yerlere giren çıkın insansın hele beni bi tanıştır Muhammet,Emre, Barış ile yakınım de birinci derece de hepsi bu piyasanın adamları tanışıyorlardır tabi yakın olmayanlarda isim aşinalığı vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?