Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Erdi erdi havam oldu kızııım 4 yonca,boru değel:21:

Kız mirinim dün gece bak sana msj atmıştım topiğe...miriniiim needesiin diye yazmıştım.Bir kaç saat sonra yazmışsın.Kesin içime doğdu yaa:23:Hoşgeldin mirinimm:16:

:16: :16: :16: gormemiştimm bebeimm ama kalp kalbe karşıymış bak çıkageldim dayanamadım saaaaa :16: :27:

Biraz önce dr u ve hastalarını düşündüm güldüm epey şunun için dr ne kadar sıcak ve iyiyse farkındamısınız hastalarıda öyle sanırım bu yüzden hepimizin yolları aynı noktada kesişti :nazar:

Beste bak durdun durdun süper bi noktaya parmak bastın :29: aynen öyle ama bak mirin,panter,şeyda,aleda,postit, daha çok kişi ile kesişti yolumuz içi temiz olanla kesişir bebem :9:

Beste bak durdun durdun süper bi noktaya parmak bastın :29: aynen öyle ama bak mirin,panter,şeyda,aleda,postit, daha çok kişi ile kesişti yolumuz içi temiz olanla kesişir bebem :9:

iç temizliğinden kasıt ne laaa benim içimde bi ton gaz var şuan sancılanıyom heaa :52:

ada222,edbeer,sevimlii,serap38,gelincik,c1186,whiterabbit,bentoprak,burcu,meltem,lina_k,lopezim,ogltkn,jelesec,nldglp,

ben tamamen ameliyatın etkilerini atlattım sanırım :44: gene silikon düşünmekteyim acep iyimi yaparım kötümü bilmiyorum pifsss ama bi kaç yıl dr araştırırım herel :26: :25: :52:

Jelesec bir gün oturup aklımıza gelen tanıştığımz üyelerin listesini çıkaralım.Saymakla bitmez sanırım:34:

hahahahahah zaten rahatlamıştım :24: senin yazını okuyunca koptum :9: ağdadan bahsediyorum beden temizliği bacım :1::1:

vallem iç derken elbisenin altındaki içmi yoksa deri altındaki organ olan iç mi çıkaramadım şimduk. ama ben şuan bağırsaklarımdaki gazdan muzdaripim bilemicem pek temiz deil içim benim :52: :52: :52: :52: :52:

ben tamamen ameliyatın etkilerini atlattım sanırım :44: gene silikon düşünmekteyim acep iyimi yaparım kötümü bilmiyorum pifsss ama bi kaç yıl dr araştırırım herel :26: :25: :52:

kızım var ya bizler akıllanmayız :27: narkoz yiye yiye manyak olduk abi :19: o ameliyat dan kalk öbürüne yat bak ben karından sonra Muhammet beye burun planı yapıyorum :52:

kızım var ya bizler akıllanmayız :27: narkoz yiye yiye manyak olduk abi :19: o ameliyat dan kalk öbürüne yat bak ben karından sonra Muhammet beye burun planı yapıyorum :52:

:4: :4: :25: :25: bağımlılık yapıyorrrrr ben narkoz alamadığım vakit nefes alamıyorum :52:

ohohhh sen yenimi dusunuyorsun muabbeet beyi :9: :9: ben çoktan listeye aldım onu beraber gidelim yatalım yan yana bir narkoz keyfi yapalım cıkalım :52: :52:

Buradayım :21:senin bacakları inceltmeden gitmem buradan :1:

linacım güzel memelerinin keyfini çıkar :nazar:ne güzel neşeli keyifli ameliyat sonrası geçiriyorsun :nazar::34:ben çok kusmuştum sende olmamış maşallah
evet canım çok güzel geçiyo hep böyle devam eder umarım. kusma olmadı yediğim pastaların haddi hesabı yok :D kilo alıp çıkcem yav
Biraz önce dr u ve hastalarını düşündüm güldüm epey şunun için dr ne kadar sıcak ve iyiyse farkındamısınız hastalarıda öyle sanırım bu yüzden hepimizin yolları aynı noktada kesişti :nazar:
ne güzel bir tesbit.....
ada222,edbeer,sevimlii,serap38,gelincik,c1186,whiterabbit,bentoprak,burcu,meltem,lina_k,lopezim,ogltkn,jelesec,nldglp,
evet ben de o şanslılar arasındayım...
mütevazi olmayan doktorun mütevazi olmayan hastaları sizi :19: Allahtan 2.tane estetik doktorum var ben diğer doktorun tarafına geçiyorum :32:

Elalem ne derse desin hadi hadi hadi :24::24::24:

mütevaziliğin doruk noktasında benim doktorum bi kere :D

Back