Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

çok geç geldin herkesler uyuyo....

onun tam da gelme saatleri:34: mirincim hoşgeldin canım...yokluğunu çok hissettik bacım. hoşgeldin sefalar, neşe getirdin;)

linacım, şimdiden geçmiş olsun..herşey gönlüne göre olsun....hayatında verdiğin en güzel karar bu olacak emin ol

canlar ciğerler günaydın:16:

bi günaydın diyeyim, gideyim. işler üstüme üstüme geliyor daha sabahtan...sonra ilk fırsatta yine geleceğim, zira çok özledim:16:
Günaydın ogltkn:)Hoşgeldin.Özledik seni.
Günaydın Türkiye :16:

hava çok güzel çarşafları söktüm attım makinaya,balkonu yıkadım şimdi kahvemi aldım :7:gazetelere bakmaya gidiyorum gelirim sonra öpücükledim hepinizi :54:

Marıfetli Hatun GÜNAYDIN.

Kolay gelsin.hallet tüm işleri hızla dön yuvana:)

valla kuşum ya, çook birikti:34: şu nldglp'i rahat rahat bi çekiştiremedik:1:

burada da hava çok güzellll..evimde olsam keşke, ben de makinaya çarşafları atsam, bacaklarımı uzatıp tv izlesem. çocuklara bi kek çırpsam, o pişerken mutfaktan misss gibi kokular yayılsa. eşofmanları giyip, temiz havada biraz dolaşsam. rahat rahat, koşturmadan, bir yere yetişme derdim olmadan. nereye bakacağımı bile bilmeden, rastgele sokak aralarında gezinsem. dönüşte fırından sıcacık bir simit alsam, evde çayımla peynirimle simitimi yiyebilsem:56:

bana güzel hayaller kurduran güzel arkadaşım, sefiyom seni:16:

aman diyeyim sen evde yamuluyorsun çalışmaya devam et işte :1: bende çalışırken evde olsam da öğlene kadar yatsam gez toz sam diyordum ama ev daraltıyor adamı :ssz:emekli olana kadar çalış bacım sen:21:

Sağol arkadaşım ev işi bitmez :ssz:

nazlı niyazlı sende nasıl durumlar morluk ödem ne alemde ?

Tek bitmeyen şey ev işi:))hep hep terane...bunada estetık olurmu acep:1::1::1:

Canım morluklarım geçti sayılır.Zaten çok olmamıştı.Ufak dokunuş olması hasebiyele yani:)

Şişlikler bir iniyo bir çıkıyo.Yarın burundakı herşey çıksın onlarda yoluna girer inşallah.

Tek bitmeyen şey ev işi:))hep hep terane...bunada estetık olurmu acep:1::1::1:

Canım morluklarım geçti sayılır.Zaten çok olmamıştı.Ufak dokunuş olması hasebiyele yani:)

Şişlikler bir iniyo bir çıkıyo.Yarın burundakı herşey çıksın onlarda yoluna girer inşallah.

Estetik biterse hayat biter :))) dur daha yeni başladık.Boş iş şu ev işi yap yap hep aynı bi düğme olsa bassak her sabah heryeri pürü pak yapsa :))

oh maşallah yavaş yavaş güzellik ortaya çıkar tavandaki aynaya poz vermeye başlarsın artık :9:

beyaz tavşan naber iyimi sin ? Linadan haberleri vermedi sarışeker :44: kalkamadı galiba canlı yayın muhabirimiz yataktan :9:

erken daha kuzum, birkaç saate haber alırız diye umuyorum..
iyiyim gibi. dün kontrolüm vardı, göğüs için banda başladık ki pek az iz var şimdiden..
biraz bacağımın zorluğu kaldı, onu da atlatırsam iyi olacak iyice..

bi de iş arıyorum, o biraz sıkıntı yapıyor tabii...

sen nasılsın asıl?

erken daha kuzum, birkaç saate haber alırız diye umuyorum..
iyiyim gibi. dün kontrolüm vardı, göğüs için banda başladık ki pek az iz var şimdiden..
biraz bacağımın zorluğu kaldı, onu da atlatırsam iyi olacak iyice..

bi de iş arıyorum, o biraz sıkıntı yapıyor tabii...

sen nasılsın asıl?

Akşama doğru gider anca hanım efendi :9:

iz konusunda sıkıntın olmaz baycan bu konuda başarılı :34: nlglpd ile senin bacağını çok merak ediyoruz izler nerede mayo bikini giyindiğinde görünür mü acaba ?

İş de en kısa zamanda olur inşallah canım :34:

ben iyiyim şükür ilaç tedavisine devam

Akşama doğru gider anca hanım efendi :9:

iz konusunda sıkıntın olmaz baycan bu konuda başarılı :34: nlglpd ile senin bacağını çok merak ediyoruz izler nerede mayo bikini giyindiğinde görünür mü acaba ?

İş de en kısa zamanda olur inşallah canım :34:

ben iyiyim şükür ilaç tedavisine devam

canım bacağımdaki iz iki taraflı.. hem tam bikini bölgesinin kenarlarında hem de biraz aşağı iniyor, 10 cm kadar. ama o aşağı inen de öyle bir kör noktadaki önden bakınca da arkadan bakınca da biraz görünüyor. silikleşince daha da az fark edilir olacağını düşünürsek o kadar da kötü değil sanki..

şu an bir de çok kabuk var üstünde.. onlar da belirgin yapıyor tabii..

buluşmada gösteririm zaten:)))

canım bacağımdaki iz iki taraflı.. hem tam bikini bölgesinin kenarlarında hem de biraz aşağı iniyor, 10 cm kadar. ama o aşağı inen de öyle bir kör noktadaki önden bakınca da arkadan bakınca da biraz görünüyor. silikleşince daha da az fark edilir olacağını düşünürsek o kadar da kötü değil sanki..

şu an bir de çok kabuk var üstünde.. onlar da belirgin yapıyor tabii..

buluşmada gösteririm zaten:)))

zamanla silikleşir belli olmaz bu yaz güneşten koru bari renk koyulaşmasın :34: tamam bakarım mutlaka kolu ne zaman düşünüyorsun ? yada düşünüyormu sun diye sorayım

zamanla silikleşir belli olmaz bu yaz güneşten koru bari renk koyulaşmasın :34: tamam bakarım mutlaka kolu ne zaman düşünüyorsun ? yada düşünüyormu sun diye sorayım

nisan sonu, mayıs başı gibi canım..para durumuna bağlı biraz tabii...ben yaptırayım da nl'e örnek olayım kol işinde:))

Kolda çok seni bekleyen var benden söylemesi :))) koltuk altına saklayacak değil mi dikiş izini ?

evet, evet, öyle dedi.. hatta ben yaza doğru yaptırınca izler geçmeyecek, yazın napacağım dedim; "izle bir işimiz yok, hem küçük hem saklı olacak" dedi..
iz konusundaki hassasiyetini düşününce rahatladım ben de...

Arkadaşlar son son yazıyım dedim. Ben birkaç saat sonra ameliyata girmiş olacağım kısmetse... Dualarınızı bekliyorum acilinden :ddddd
geçmiş olsun atlatırsın çabucak inş.
onun tam da gelme saatleri:34: mirincim hoşgeldin canım...yokluğunu çok hissettik bacım. hoşgeldin sefalar, neşe getirdin;)

linacım, şimdiden geçmiş olsun..herşey gönlüne göre olsun....hayatında verdiğin en güzel karar bu olacak emin ol

hoş buldum canımcımmm :16:

Back