Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Amanın 44 sayfa birikmiş ben en iyisi bir ceee deyip kaçayım :) lina cım en son senin yazıları görüyorum günün gelmiş herşey gönlünce olsun :16: sonra gelirim öptün kızlar hepinizi
sağol canım....
Belli mi olur? Belki de bir iş olabilii:34:

Bestaaaa nerdesin seeeeennnn???
ay ne güzel olur :DDDD
Bu aralar bu şarkıya takıldım kaldım:8::8::8::8::32::32::32::32::32:

Demet Akalın - Türkan - YouTube

bu şarkı çok eğlenceli ya :D

ya bişi sorcam bu doktor bana 12 den sonra hiç bişi yeme dedi su bile içmiycem mi ben :D son dakkalar da yanlış bişi yapmiyim

Son düzenleme:
Linacım ben 2.3.yudumda olsa su içmiştim heyecandan olsa gerek boğazım çok kurumuştu ,

senin adına seviniyorum son gecen koca memeli olarak :1: aynada son kez bak hatta eşine de baktır :17:

Linacım ben 2.3.yudumda olsa su içmiştim heyecandan olsa gerek boğazım çok kurumuştu ,

senin adına seviniyorum son gecen koca memeli olarak :1: aynada son kez bak hatta eşine de baktır :17:

ayol kadınların hastalığı da farklı oluyo. yatacam iş yapamıycam diye ütüleri yap çamaşırı topla yerleştir evi derle topla. bi yayıla yayıla hastaneye gidemedim ya
ne bakacam ya yıllardır bakıyom zaten kendilerine :D artık farklı bi halde görmek istiyom ben :D

herşeyi dert eden şu karamsar etrafına huzursuzluk saçan insanlar varya bazen öylemiyim diye sorguluyorum kendimi.bide takıntılı mıyım diye.herşey üstüme geliyo ya da ben herşeyi istiyorum arsızca ve mutsuz oluyorum.benim gibi olmasın kimse öyle insanlar olmasın etrafta hayat güzel biliyorum ama galiba adet dönemi serzenişleri bunlar:)

$t7o4gn.gif şappi şappi ben geldim haniiiiimmmmm :D tavukgiller :52:

Arkadaşlar son son yazıyım dedim. Ben birkaç saat sonra ameliyata girmiş olacağım kısmetse... Dualarınızı bekliyorum acilinden :ddddd

canlar ciğerler günaydın:16:

bi günaydın diyeyim, gideyim. işler üstüme üstüme geliyor daha sabahtan...sonra ilk fırsatta yine geleceğim, zira çok özledim:16:

Arkadaşlar son son yazıyım dedim. Ben birkaç saat sonra ameliyata girmiş olacağım kısmetse... Dualarınızı bekliyorum acilinden :ddddd

oy oy oy şimdi ameliyat masasında yatıyorsun dur :18::18::18: uyu uyan bakalım dualarımız seninle :21:

Günaydın Türkiye :16:

hava çok güzel çarşafları söktüm attım makinaya,balkonu yıkadım şimdi kahvemi aldım :7:gazetelere bakmaya gidiyorum gelirim sonra öpücükledim hepinizi :54:

:48::48::48: günaydın güzel kadın hadi gel işleri hallet dedikodu çok birikti :23:

valla kuşum ya, çook birikti:34: şu nldglp'i rahat rahat bi çekiştiremedik:1:

Günaydın Türkiye :16:

hava çok güzel çarşafları söktüm attım makinaya,balkonu yıkadım şimdi kahvemi aldım :7:gazetelere bakmaya gidiyorum gelirim sonra öpücükledim hepinizi :54:

burada da hava çok güzellll..evimde olsam keşke, ben de makinaya çarşafları atsam, bacaklarımı uzatıp tv izlesem. çocuklara bi kek çırpsam, o pişerken mutfaktan misss gibi kokular yayılsa. eşofmanları giyip, temiz havada biraz dolaşsam. rahat rahat, koşturmadan, bir yere yetişme derdim olmadan. nereye bakacağımı bile bilmeden, rastgele sokak aralarında gezinsem. dönüşte fırından sıcacık bir simit alsam, evde çayımla peynirimle simitimi yiyebilsem:56:

bana güzel hayaller kurduran güzel arkadaşım, sefiyom seni:16:

Back