Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Kızlar ben çıkıyorum üstümü giyineyim benim ki gelmeden :34:

gece görüşürüz öpücükledim :54:

Nası yanii:53: Üstünde bi şii yok mi?:35:

sapık nlglpd hayal et bakalım :27:

üstümde senin aldığın pembeli siyahlı seksi don var :52::52::52:

kaçtım bırakın beni :34:dışarı yemeğe çıkacağız evde yemek yok bende benimkini aradım keyfim yok dışarı çıkalım hava alalım dedim :21:

senin börekten yolla para harcamayalım :31:

sapık nlglpd hayal et bakalım :27:

üstümde senin aldığın pembeli siyahlı seksi don var :52::52::52:

kaçtım bırakın beni :34:dışarı yemeğe çıkacağız evde yemek yok bende benimkini aradım keyfim yok dışarı çıkalım hava alalım dedim :21:

senin börekten yolla para harcamayalım :31:

Anca resmini yollayabilirim:34:

Lina cım dua edeceğim sabah senin için.İnşallah her şey arzu ettiğin gibi olur.Çok alıştık biz sana.Sakın unutma ameliyattan sonra burayı olur mu?dört gözle bekleyeceğiz :34:

inşaallah canım. ameliyattan sonra kendime gelince ilk işim nete girmek olcak :D bu arada sizin oralarda işiniz olsa ne güzel olur :DDDD

Amanın 44 sayfa birikmiş ben en iyisi bir ceee deyip kaçayım :) lina cım en son senin yazıları görüyorum günün gelmiş herşey gönlünce olsun :16: sonra gelirim öptün kızlar hepinizi

Amanın 44 sayfa birikmiş ben en iyisi bir ceee deyip kaçayım :) lina cım en son senin yazıları görüyorum günün gelmiş herşey gönlünce olsun :16: sonra gelirim öptün kızlar hepinizi

:4::4::4::4::4::4::4::4::4: gel buraya gel :4::4::4::4::4::4::4::4:

ortadan dal sayfaları okumadan , bırak oyunu sensiz zaman geçmiyor :5::5::5:

Son düzenleme:
inşaallah canım. ameliyattan sonra kendime gelince ilk işim nete girmek olcak :D bu arada sizin oralarda işiniz olsa ne güzel olur :DDDD

Belli mi olur? Belki de bir iş olabilii:34:

Bestaaaa nerdesin seeeeennnn???

Son düzenleme:
Back