Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ivit gitttiii :43: beklicem gene 3 ay daha :19: şafak saymak kaderimiz olmuş anaçımmm :ssz:

hayırlısı artııkın o gelene kadar buralardayım geneee :52:

sizin ateşiniz aşkınız sevginiz hep alevlidir bacım :nazar: gel 1.ay kal sonra 3.ay şafak say vay anam vay buluşmaları düşünemiyorum sizin :17::17:+18.:1:

Allaha emanet olsun eşin gitsin gelsin sağ salim :21:

:66::66::66::64::64::64::118: gelmene sevindik sen olunca polemik bol oluyor canım sıkıldı benim hiç ban yemedim kaç aydır :32:

sizin ateşiniz aşkınız sevginiz hep alevlidir bacım :nazar: gel 1.ay kal sonra 3.ay şafak say vay anam vay buluşmaları düşünemiyorum sizin :17::17:+18.:1:

Allaha emanet olsun eşin gitsin gelsin sağ salim :21:

:66::66::66::64::64::64::118: gelmene sevindik sen olunca polemik bol oluyor canım sıkıldı benim hiç ban yemedim kaç aydır :32:

:1: :1: :1: :1: :26: :26: :26: :17: :17: :17:

owww baby baby :27:

alında 1 ay kalmıyor canım normalde 15 gunlugune geliyor ama biz raporla uzatıyoruz :9:
allahım tamamen bitirip geldiğinide göstersin inşallah ... amin.

hee dalalım polemikçiklere yiyelim banları ozledik :27: :27: :27:

:1: :1: :1: :1: :26: :26: :26: :17: :17: :17:

owww baby baby :27:

alında 1 ay kalmıyor canım normalde 15 gunlugune geliyor ama biz raporla uzatıyoruz :9:
allahım tamamen bitirip geldiğinide göstersin inşallah ... amin.

hee dalalım polemikçiklere yiyelim banları ozledik :27: :27: :27:

owww baby baby :17::17::17: hıııım anladım :30: :9:

15.gün kurtarmaz tabi :17::17::17: forum kapanacak ben konuyu kapatayım :23: amin amin canım bitirsin de gelsin :34:

anlamını bilmediğin kelimeleri kullanıp ban yiyorsun :19:adam akıllı ban ye bari :9:

owww baby baby :17::17::17: hıııım anladım :30: :9:

15.gün kurtarmaz tabi :17::17::17: forum kapanacak ben konuyu kapatayım :23: amin amin canım bitirsin de gelsin :34:

anlamını bilmediğin kelimeleri kullanıp ban yiyorsun :19:adam akıllı ban ye bari :9:

yetti yetti ahahaha :23:

kapansın işte action istemiyomuydun ozlemedinmiydi :52: hem ben anlamını bilmediğim kelime kullanmam insancıklar farklı anlam yuklemişse o onların sorunu hıh :24:

bırak jelesec'im, ne işi ya:) gezmeye gitmiştir sarı bomba:))

Bu kadarına da pess yani.Bi de arkamdan dedikodu :20: Çok kütüm pek küstüm:19:

Hehehehehe Lina nın yanından gelioruummm:)))ay bir güzel memişler bir güzel memişler amanııın:21::21::21: Bir içim su olmuşlar.Sanki o ameliyat olmamış gibi gözler felfecir hop oturup hop kalkar vaziyetteydi:) Gelsin çaylar,gitsin kahveler şeklinde bir muhabbet bir muhabbet :24: YEngesi yanındaydı.Onunla da bir kanki bir kanki...sanki senelerdir tanışıyormuş edasında sohbetlerinden ayrılamadım yanlarından:23: Pc si yanında Lina_k ın.Girip yazacak.Benden haberler bu kadar.Şimdi bakalım bugün neler yazılmış neler çizilmiş bir okuyayım:27:

Hehehehehe Lina nın yanından gelioruummm:)))ay bir güzel memişler bir güzel memişler amanııın:21::21::21: Bir içim su olmuşlar.Sanki o ameliyat olmamış gibi gözler felfecir hop oturup hop kalkar vaziyetteydi:) Gelsin çaylar,gitsin kahveler şeklinde bir muhabbet bir muhabbet :24: YEngesi yanındaydı.Onunla da bir kanki bir kanki...sanki senelerdir tanışıyormuş edasında sohbetlerinden ayrılamadım yanlarından:23: Pc si yanında Lina_k ın.Girip yazacak.Benden haberler bu kadar.Şimdi bakalım bugün neler yazılmış neler çizilmiş bir okuyayım:27:

kötüyüz biz:)

sağol kuzum, sen olmasan nasıl haber alacağız yahu:)

Başın göğe ermiştir kesin :1::1:

Erdi erdi havam oldu kızııım 4 yonca,boru değel:21:

Eki Görüntüle 630860 şappi şappi ben geldim haniiiiimmmmm :D tavukgiller :52:

Kız mirinim dün gece bak sana msj atmıştım topiğe...miriniiim needesiin diye yazmıştım.Bir kaç saat sonra yazmışsın.Kesin içime doğdu yaa:23:Hoşgeldin mirinimm:16:

valla kuşum ya, çook birikti:34: şu nldglp'i rahat rahat bi çekiştiremedik:1:

burada da hava çok güzellll..evimde olsam keşke, ben de makinaya çarşafları atsam, bacaklarımı uzatıp tv izlesem. çocuklara bi kek çırpsam, o pişerken mutfaktan misss gibi kokular yayılsa. eşofmanları giyip, temiz havada biraz dolaşsam. rahat rahat, koşturmadan, bir yere yetişme derdim olmadan. nereye bakacağımı bile bilmeden, rastgele sokak aralarında gezinsem. dönüşte fırından sıcacık bir simit alsam, evde çayımla peynirimle simitimi yiyebilsem:56:

bana güzel hayaller kurduran güzel arkadaşım, sefiyom seni:16:

Ayy ne de güzel yazmış benim meleğim:16: gıı neremi çekiştireceen:20:

beyaz tavşan naber iyimi sin ? Linadan haberleri vermedi sarışeker :44: kalkamadı galiba canlı yayın muhabirimiz yataktan :9:

Yahu ne uğraşıyonuz benlen:19:

nisan sonu, mayıs başı gibi canım..para durumuna bağlı biraz tabii...ben yaptırayım da nl'e örnek olayım kol işinde:))

Ahh caanımm nasıl da kendini öne atar benim için:29: Evet sen ol ben göriim:21: Eylül e de ben yaptiriim

Hade ordan :22: ilkönce gezmeye gitmiştir de.Ondan soona nlgl olmasa naaparız de:20:

selam güzeller gezilmis tozulmus anca bize dedikodusu kalmiss:17:
uzak olunca gönüldende uzak olunuyormus anladimm:40::40::40:
neyse saka bir yerde kizlar arkadasimla konustum burdan bahsettim estetik felan
benim karin germe oldugumu biliyordu doktora sigortaya her yere gitmis karsilasmamis cünkü arkadasimin kilosu felan yok her yeri mükenmel dis görünüsü felan
ama hayatinda hic etek giydini görmemistim diyet yapr spor yapar dedim senin estetik neyine üs beden 38 bacaklari öyle kalinki inanamadim 42 beden
popo üs bacak ve bileklere kara sanki kalin boru iniyor bacaklarim öyle kalinki etek hic giymedim kizken bile bir giydim arkadaslarim dalga gecti diyor daha giymemeis
türkiyede doktorlar yapabilirmi yapsada kac liraya yapar diyor bu konuda bilgisi olan varmi hadi kizlar sizden yardim istiyorummm birde iz meselesi var ondan cok korkuyorrrr
:37:

Lina oku oku.Ben de geldim hemen okudum:34: Nasılsa bu gece sofra kur kaldır derdin yok.Çocuklar da yok.Yenge de yanında:34: ohhh muhabbet gırla yanii:21: vallahi eşim samsun dan döndü ama Atatürk havaalanından Ataşehir e kaç saatte gelir bilemem:( olmasaydı atlar gelirdim yanınıza tekrar:)

Sütyenini taktı di mi doktor? hadi baklım biraz bilgilendir buraları.

selam güzeller gezilmis tozulmus anca bize dedikodusu kalmiss:17:
uzak olunca gönüldende uzak olunuyormus anladimm:40::40::40:
neyse saka bir yerde kizlar arkadasimla konustum burdan bahsettim estetik felan
benim karin germe oldugumu biliyordu doktora sigortaya her yere gitmis karsilasmamis cünkü arkadasimin kilosu felan yok her yeri mükenmel dis görünüsü felan
ama hayatinda hic etek giydini görmemistim diyet yapr spor yapar dedim senin estetik neyine üs beden 38 bacaklari öyle kalinki inanamadim 42 beden
popo üs bacak ve bileklere kara sanki kalin boru iniyor bacaklarim öyle kalinki etek hic giymedim kizken bile bir giydim arkadaslarim dalga gecti diyor daha giymemeis
türkiyede doktorlar yapabilirmi yapsada kac liraya yapar diyor bu konuda bilgisi olan varmi hadi kizlar sizden yardim istiyorummm birde iz meselesi var ondan cok korkuyorrrr
:37:

Bu dediğin yerlerden 23 Şubat ta Lopezim bizim doktorumuza ameliyat olacak.Ondan bilgi alabilirsin Şeyda cım.Lopezim akşamları giriyor mutlaka topiğe.

Bu dediğin yerlerden 23 Şubat ta Lopezim bizim doktorumuza ameliyat olacak.Ondan bilgi alabilirsin Şeyda cım.Lopezim akşamları giriyor mutlaka topiğe.

tesekürler nldglp inan arkadasima öyle üzüldümkü disardan fistik ay bacaklari bir gösterdi sanki kütük ilk defa görüyorum böyle bir bacak
lopez gelirse sorariz bacim estetkmi olacak yoksa yagmi alirlarrrrr bazen diyorum su doktorlar süper ötesi vallaaaa böyle bir seyide yapabilirlermiki acep

oy oy oy şimdi ameliyat masasında yatıyorsun dur :18::18::18: uyu uyan bakalım dualarımız seninle :21:

onun tam da gelme saatleri:34: mirincim hoşgeldin canım...yokluğunu çok hissettik bacım. hoşgeldin sefalar, neşe getirdin;)

linacım, şimdiden geçmiş olsun..herşey gönlüne göre olsun....hayatında verdiğin en güzel karar bu olacak emin ol

canımm,iyi haberlerini bekliyoruz...

beyaz tavşan naber iyimi sin ? Linadan haberleri vermedi sarışeker :44: kalkamadı galiba canlı yayın muhabirimiz yataktan :9:

erken daha kuzum, birkaç saate haber alırız diye umuyorum..
iyiyim gibi. dün kontrolüm vardı, göğüs için banda başladık ki pek az iz var şimdiden..
biraz bacağımın zorluğu kaldı, onu da atlatırsam iyi olacak iyice..

bi de iş arıyorum, o biraz sıkıntı yapıyor tabii...

sen nasılsın asıl?

geçmiş olsun atlatırsın çabucak inş.

hoş buldum canımcımmm :16:

lina'dan haber yok mu ya hala

Sarışekerin dışarıda işleri vardı dönüşte uğrayacaktı yazar birazdan sıcak haberleri :34:

Lina oku oku.Ben de geldim hemen okudum:34: Nasılsa bu gece sofra kur kaldır derdin yok.Çocuklar da yok.Yenge de yanında:34: ohhh muhabbet gırla yanii:21: vallahi eşim samsun dan döndü ama Atatürk havaalanından Ataşehir e kaç saatte gelir bilemem:( olmasaydı atlar gelirdim yanınıza tekrar:)

Sütyenini taktı di mi doktor? hadi baklım biraz bilgilendir buraları.

ben geldim kızlaaaar oku oku anca geldim yazmaya :D girdim çıktım bitti :D ay bi rahatlık bi rahatlık. benim karpuzlar birer elma oluverdiler :D küçük boy :D şimdilik ağzıma girmekle girmemek arasında gidip geliyorlar ama nldglp'nin dediğine göre incek onlar incek :D hafif bi sızlama var nedense :DDDDDD az önce iki göbecik atıverdim yattım fazla abartmayalım dimi ama :D sırf sizi bilgilendirmek için pc getirdim yanımda :D
bu arada beni bir bomba ziyarete geldi çokkkkkk mutlu oldum çok. o ne güzellik maşaallah ya... çok mutlu olduk canım. birde diğer bi güzellikle (Jelesec) de telde konuştum... ay bugün benden mutlusu yok :D yengemle birlikte. bu arada birazdan kuzenlerim falan gelcek. biz parti yapcez burda sabaha kadar... pasta geliyo :D partiye gelin kızlar

bu arada doktor henüz sütyeni takmadı. ben habire bişiler yiyom :D kızlar güccülttük ya memişleri kendimi adriana lima sanıyom :D

Son düzenleme:
ben geldim kızlaaaar oku oku anca geldim yazmaya :D girdim çıktım bitti :D ay bi rahatlık bi rahatlık. benim karpuzlar birer elma oluverdiler :D küçük boy :D şimdilik ağzıma girmekle girmemek arasında gidip geliyorlar ama nldglp'nin dediğine göre incek onlar incek :D hafif bi sızlama var nedense :DDDDDD az önce iki göbecik atıverdim yattım fazla abartmayalım dimi ama :D sırf sizi bilgilendirmek için pc getirdim yanımda :D
bu arada beni bir bomba ziyarete geldi çokkkkkk mutlu oldum çok. o ne güzellik maşaallah ya... çok mutlu olduk canım. birde diğer bi güzellikle (Jelesec) de telde konuştum... ay bugün benden mutlusu yok :D yengemle birlikte. bu arada birazdan kuzenlerim falan gelcek. biz parti yapcez burda sabaha kadar... pasta geliyo :D partiye gelin kızlar

bu arada doktor henüz sütyeni takmadı. ben habire bişiler yiyom :D kızlar güccülttük ya memişleri kendimi adriana lima sanıyom :D

Seni tatlı dilli,güzel sözlü lina senii:29: Pek bi şekersin sen de bıcır bıcır.Yatağa yatışın gözümün önünde sanki ameliyat olmamışın da beni kandırıyorsun gibiydin.Hemşire lafı hafif çaktı sana ama:34: hop hop atlayıp zıplıyordu kızlar bu Lina_k:122: Nassı şey annamadım ha:44:

tesekürler nldglp inan arkadasima öyle üzüldümkü disardan fistik ay bacaklari bir gösterdi sanki kütük ilk defa görüyorum böyle bir bacak
lopez gelirse sorariz bacim estetkmi olacak yoksa yagmi alirlarrrrr bazen diyorum su doktorlar süper ötesi vallaaaa böyle bir seyide yapabilirlermiki acep

Lopezin de lipo yapılacak bacaklarına.Yağ alınacak yani.

gecmis olsun bak 7gün 6 5 4 diye sayarken oldun kurtuldun agrin sizin varmi ay nasil yaziyorsun acimiyormu yoksa benim canimmi cok kiymetli ay ben oldugumda bir naz bir niyazzzzzzz
allah benim adama sabir versinnnnnn:1::1:cok cekti bendennnn:17:

Back