Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ne zaman istersen gel canım. Hatta hepiniz gelin ve hatta hatta buluşamadığımız kahvaltıyı bile bende yapabiliriz isterseniz yada 5çayı olabilir. :56:

helal sana :46::46::46: bak bizim kızların içinde senin kadar merti bonkörü yok :17: cimrilik almış yürümüş bi benlede gurup yürümüyor tek mertle olmaz tabi:1::1::1:

ben yakınım sana alırım miniği gelirim :34:bunları boşver :19:

ne zaman istersen gel canım. Hatta hepiniz gelin ve hatta hatta buluşamadığımız kahvaltıyı bile bende yapabiliriz isterseniz yada 5çayı olabilir. :56:

canım ya, bu güzel davetin için, güzel gönlün için çook teşekkürler:16:

aman onun gibi olamam:23:

diyosunnnn:23:

helal sana :46::46::46: bak bizim kızların içinde senin kadar merti bonkörü yok :17: cimrilik almış yürümüş bi benlede gurup yürümüyor tek mertle olmaz tabi:1::1::1:

kendine müslüman insan tipi:33: bi de mertlik, bonkörlük demiş:37:

Bir alo demen yeter canım. Oğlum da bir arkadaş (abi) kazanmış olur bu arada:34:

Seviyorum sizleri valla günüme güzellik yüzüme gülümseme hatta kahkaha katıyorsunuz teşekkür ederim :16:

kartopum, senin güzelliğin hislerine de yansıyor, hatta yüzüne de yansıyor. iyi ki tanıdım seni, eşin de oğlun da çok şanslı ;)

Bir alo demen yeter canım. Oğlum da bir arkadaş (abi) kazanmış olur bu arada:34:

bak kartopum sen çok iyi niyetlisin de bu jelekelek'in oğlu accayip vur elli. 40'ından sonra doğurunca, çocuuunu hiç terbiye edememiş:52: senin oğlanı ezer geçer, demedi deme:30: bak ben davetimin üstüne yattım, cocuklarımın sağlığı açısından:52: abla nasihati:34::32::30:

kartopum, senin güzelliğin hislerine de yansıyor, hatta yüzüne de yansıyor. iyi ki tanıdım seni, eşin de oğlun da çok şanslı ;)

bak kartopum sen çok iyi niyetlisin de bu jelekelek'in oğlu accayip vur elli. 40'ından sonra doğurunca, çocuuunu hiç terbiye edememiş:52: senin oğlanı ezer geçer, demedi deme:30: bak ben davetimin üstüne yattım, cocuklarımın sağlığı açısından:52: abla nasihati:34::32::30:

abla nasihatı ????? sevdim bu lafı genç gösteriyorum demekki :1::1::1:

ilk paragraf içinde ayrıca teşekkür ederim.

selam kizlar hastayimmmmm ay hava bir günde eksi 8den arti 15 cikarmi valla burda cikti hava bir güzel yaz gelmis gibi amaaaaa hasta yatiyorum :37::37:

Piştt hanımlar kim nerde napıyo bakalım bugn cok canm sıkılıo ya konu açın da az gülelim :) nldglp jelesec nerdesiniz kızzzz :)

Seviyorum sizleri valla günüme güzellik yüzüme gülümseme hatta kahkaha katıyorsunuz teşekkür ederim :16:

Bunları sevme beni sev beni beni :21: bak bunlar sıska senle ben balık etiyiz daha birbirimize yakınız :16:

Bende güzel niyetli güzel yürekli insanları severim:34: senide bu özellikleri taşıdığın için seviyorum :16:

selam kizlar hastayimmmmm ay hava bir günde eksi 8den arti 15 cikarmi valla burda cikti hava bir güzel yaz gelmis gibi amaaaaa hasta yatiyorum :37::37:

Geçmiş olsun :71: bende benim minikte hastayız :2: kız aklıma ne geldi senin istediğin şeyleri nlglpd nin goncasıyla gönderseydik keşke :34:

bak bedava yollardım:1:

hıııım kendi oğlu tekirdağa nam saldı :ssz: resimlerini heryere astılar tehlikeli ve saldırgandır diye hatta çok üstüne giderseniz açar şeyini gösterir aman dikkat edin diye :1:

ay koptum koptum :9::9::9:

Herkes seni merak ediyor nerdesin diye pişşt gördüğün her sofraya oturma bakalım :33: ekmeklerin tarifini bende istiyorum çok güzel görünüyor tabi içindekininde :16:

Herkes seni merak ediyor nerdesin diye pişşt gördüğün her sofraya oturma bakalım :33: ekmeklerin tarifini bende istiyorum çok güzel görünüyor tabi içindekininde :16:

Nere ne sofrası gıııı ben en son onu bıraktığımda arkadaşları ile yürüş yapıyordu :34: demek biraz yürüdü geniş mide hemen açıktı tabi ekmeklere saldırdı :1:

Back