Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Herkese salam :21: geriye dönük okuyamadım sorry :9: gelelim asıl meseleye canım aşkım kankam bestem :16: sende ne yetenekler varmış da haberimiz yokmuş şu toplantıyı sende mi yapsak acaba ne dersin :17: nlglpdenden :1:daha iyi ağırlayacağın kesin:9:alttaki yazını yakaladım hemen kopyaladım :27: hazırla içli köfteyi geliyoruz :10:

Dün, 20:08 Konu Sahibi : ilk_ #22 bestemelodi
KK Pro

Giriş tarihi
Oct 2010

Bende bunu yapmayı düşünüyordum ellinize emeğinize saglık ben hamuruna çiğköftelik çekilmiş kıyma ekliyorum bol şanslar
Düzenleyen: bestemelodi Düzenleme Tarihi : Dün Düzenleme Saati :20:09
ilk_ ve mrs.who bu mesajı beğendiler.

Herkese selamlaaarrrrrrr :34: nasılsınız kızlar ? Akşama arkadaşım gelıcek muffin yapmak istiyorum:56: buzlukta böğürtlenımde varken hazır :) var mı bıldıgınız şöyle fosur fosur kabaran bır tarif :)))

ares ti.maytap geçtik canımcım biraz:34: Ama o da hemen yedi yaa:50: Bi de üzüldü,hatta paraladı kendini.kendini ispata göstermelere falan kalktı.dedim dur ares neediyon?taam dedim inandık.yuuuk dedi de bi demedi.(ayy şimdi cm ylmz ın sofrada hesap ödeme sahnesi geldi aklıma.sen öde,ben öde...)

-gösterme ares,
-yuuuk göstercem
-inandık bacım gösterme dedik,
-yuuk illada göstercem,
-gösterme,
-gösterecem
-ehh günah bizden gitti o zaman.kazen de bu forumu dağıtmassa ne olayım zaten:27:

:=) birileri benimi çekiştirmiş ne :))) slm kızlar bugn anca girebildim :))) nasılsınız bakim:)

neden canım ??? yani neden keşke diyosun ? benim de 2 oğlum var ve özellikle başta eşim ve bazı yakınlar bi tane daha olsun diye ısrarlılar beni de -bak bi de kızın olsun diye- gaza getirmeye çalışıyolar garanti kız olacağını bilsem yapcam ama hiç sanmıyorum yine oğlum olur benim :) bende çok yorulduğumu hissediyorum, 6 yıldır uykuya hasretim zaten sabah 7 de çocuklar herkes ayakta oluyo ne bilim biraz rahat etmek için başka çocuk istemiyorum yoksa çocukları çok seviyorum AMA İLERİDE DE PİŞMAN OLMAKTAN KORKUYORUM KEŞKE YAPSAYMIŞIM DER MİYİM acaba diye..... ( bu yaz meme büyütme ameliyat olucam inş bebek olsa bile ki düşünmüyorum en erken 3-4 sene sonra bilemiyorum ya.... )

Canım bir konuda evet hak veriyorum ben de çocuklar küçükken ne zaman deliksiz bir uyku uyuyacağım, ne zaman erken kalkmak zorunda kalmayacağım diyordum. O zaman da hep aklımdaydı 2 çocuğum daha olsun diye fakat güvenemedim maddi manevi. Şimdiki kadar kendimi güçlü hissetseydim hiç düşünmezdim. Küçük yaşta anne olduğum için hep bir telaş içerisindeydim çocuk büyütmek iş başarmak gibiydi bir bakıma. Benim keşkem bunlar tatlım 2 tane Allah'a şükür çocuğum var arada üzüntüleri olsa da beni hep mutlu ettiler, bir de tadı damağımda kaldı küçüklüklerinin :16: Artık imkanlar çok daha iyi, mutlu evliliği maddi imkanı olan için çok çocuk berekettir :34: Sen yine de gaza gelme kendin için en iyi olanı en iyi sen bilirsin :)) Sevgiler

Canım bir konuda evet hak veriyorum ben de çocuklar küçükken ne zaman deliksiz bir uyku uyuyacağım, ne zaman erken kalkmak zorunda kalmayacağım diyordum. O zaman da hep aklımdaydı 2 çocuğum daha olsun diye fakat güvenemedim maddi manevi. Şimdiki kadar kendimi güçlü hissetseydim hiç düşünmezdim. Küçük yaşta anne olduğum için hep bir telaş içerisindeydim çocuk büyütmek iş başarmak gibiydi bir bakıma. Benim keşkem bunlar tatlım 2 tane Allah'a şükür çocuğum var arada üzüntüleri olsa da beni hep mutlu ettiler, bir de tadı damağımda kaldı küçüklüklerinin :16: Artık imkanlar çok daha iyi, mutlu evliliği maddi imkanı olan için çok çocuk berekettir :34: Sen yine de gaza gelme kendin için en iyi olanı en iyi sen bilirsin :)) Sevgiler

allah evlatlariniza uzun ömür versin evlat candan tatli ama bazen delirdiyorlar baska:1:
evlatlar büyünce korkuyorum iyi insanlarami denk gelecekler kötü insanami el bebek gül bebek büyütüyoruz
bir dedikleri iki olmuyorrrrrr

aanam bu kizlar nerde acep dün cokmu delledim her kez korkmus kimseler yokkkk:17::17::18::18::18:

Herkese salam :21: geriye dönük okuyamadım sorry :9: gelelim asıl meseleye canım aşkım kankam bestem :16: sende ne yetenekler varmış da haberimiz yokmuş şu toplantıyı sende mi yapsak acaba ne dersin :17: nlglpdenden :1:daha iyi ağırlayacağın kesin:9:alttaki yazını yakaladım hemen kopyaladım :27: hazırla içli köfteyi geliyoruz :10:

KK Pro

Giriş tarihi
Oct 2010

Bende bunu yapmayı düşünüyordum ellinize emeğinize saglık ben hamuruna çiğköftelik çekilmiş kıyma ekliyorum bol şanslar

:nazar: Alemsin :nazar:

allah evlatlariniza uzun ömür versin evlat candan tatli ama bazen delirdiyorlar baska:1:
evlatlar büyünce korkuyorum iyi insanlarami denk gelecekler kötü insanami el bebek gül bebek büyütüyoruz

İyiyemi kötüyemi diye düşünme canım.''Allah iyilerle karşılaştırsın'' bu cümleyi kullanın evlatlarınız için inanın faydasını göreceksiniz.

Amin canım :16: Allah herkesin evladını bağışlasın :)) Evet küçüklükleri ergenlikleri hepsi zor dönemler... En güzeli onlar için hep iyi olanları düşünmek korku korkuyu getirmemesi için. Allah hepsini iyi insanlarla karşılaştırsın Ben hep bu şekilde dua ettim kendimizce en iyi ebeveyn olmaya çalıştık bir zamandan sonra zaten hepsi kendi yolunu çiziyor bize de arada nasihatlarla uzaktan takip kalıyor :16:

KK Pro

Giriş tarihi
Oct 2010

İstediğin zaman gel canım acil durumlar için stoğum bile var :34:

Ares ti.Maytap geçtik canımcım biraz:34: Ama o da hemen yedi yaa:50: bi de üzüldü,hatta paraladı kendini.Kendini ispata göstermelere falan kalktı.Dedim dur Ares neediyon?taam dedim inandık.Yuuuk dedi de bi demedi.(Ayy şimdi cm ylmz ın sofrada hesap ödeme sahnesi geldi aklıma.Sen öde,ben öde...)

-Gösterme Ares,
-yuuuk göstercem
-inandık bacım gösterme dedik,
-yuuk illada göstercem,
-Gösterme,
-gösterecem
-ehh günah bizden gitti o zaman.Kazen de bu forumu dağıtmassa ne olayım zaten:27:

Cem Yılmaz mı?? O kim ki:1: Sen varken cık cık cık :46:

Şeydaaa bacım ben bile korktum vallahi dün akşam.Çok sinirliydin loo.Vallaha dedim şimdi bu şeyda ekrandan çıkıp beni dövecek:83:

Bak şimdi bacuum eşimi yolcu ettim.12 uçağı ile Viyana ya gelii.Sen artık bi zahmet göz kulak oluver taammı? Hani biraz yakışıklıdır kendileri.Boy pos endam meselesi :23: Viyana kızlarından koru bacım benim kocayı.Barış Çakır solda sıfır yani o derece.Dediğin üzere yün atlet,atkı,bere,eldiven,iç don,kaztüyü,dana gömleği ne varsa sarıp sarmaladım :52: Önce allaha sonra sana emanet hayatım.

Allah kavuştursun tatlım :34: Sen o kadar sarıp sarmalayıp yolculadıysan kimse göremez için rahat olsun :46: Ah ah ben nerelere yolluyorum eşimi hiç sarıp sarmalamadım:17: :18:Dönüyor dolaşıyor geliyor işte :10:

Herkese selamlaaarrrrrrr :34: nasılsınız kızlar ? Akşama arkadaşım gelıcek muffin yapmak istiyorum:56: buzlukta böğürtlenımde varken hazır :) var mı bıldıgınız şöyle fosur fosur kabaran bır tarif :)))

Selamlar canım :)) Belli ki bugün herkesin kabul günü :1: Ben de annemleri kahvaltıya çağırdım gece gittiler, ancak fırsat bulabildim bir bakayım dedim ne var ne yok? Bu topikte zaman hızlı akıyor yetişemiyorum :18:

Selamlar canım :)) Belli ki bugün herkesin kabul günü :1: Ben de annemleri kahvaltıya çağırdım gece gittiler, ancak fırsat bulabildim bir bakayım dedim ne var ne yok? Bu topikte zaman hızlı akıyor yetişemiyorum :18:

Ayceyyy canım mrblar :) bende misafirler varken esnedim esnedim deli gibi şimdi de uyku muyku yok :) kızımın sabah 8 de uyanacağını hatırladıkta yatasım gelıyo aslında:9: en yakın zamanda görüşelim canımya çok istiyorum senınle tanışmayı... :54:

Ayceyyy canım mrblar :) bende misafirler varken esnedim esnedim deli gibi şimdi de uyku muyku yok :) kızımın sabah 8 de uyanacağını hatırladıkta yatasım gelıyo aslında:9: en yakın zamanda görüşelim canımya çok istiyorum senınle tanışmayı... :54:

Esnediğini görünce misafirler kalktı mı yoksa :1:
Çocuklar küçükken en sevdiğim saatlerdi alışkanlığım hiç değişmedi canım onları uyutur kendimce zaman ayırırdım :34: Fazla uyku yaşlandırıyormuş zaten dayanamaz olunca uyursun:46:
Bu hafta geçti gibi haftaya bir program yapabiliriz sen de müsait olursan :16: Ben de seni tanımayı çok isterim. Anadolu yakasında hangi semt özelden yazar mısın Beylerbeyine sık sık geçerim ondan sordum :46: :16:

günaydın arkadaşlar,

ogltkn, nasılsın canım? hastalar nasıl oldu,umarım sorun yoktur :50:

Günaydın KARTOPU :16: Ortalıkta kimseler yok hayırdır inşallah :46: Ben de çıkacağım ama önce bir bakayım dedim kulube :17: Pek bi ıssız geldi :18:

günaydın arkadaşlar,

ogltkn, nasılsın canım? hastalar nasıl oldu,umarım sorun yoktur :50:

Geç günaydın hepinize :16:

Kartopum ogltkn arkadaşım yazar diye yazmadım :34: bu gün girer herhalde işe döndü .

Sen nasılsın yavrun nasıl :21:1.kilo gitmiş hadi gözün aydın:34:

Back