• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bak hem bensiz yapamıyon hemde benle uğraşıyom cık cık anlamadım senide :) sende de benim gibi var bişeyler galiba :33:

bu gece sataşacak kimse yoktu tabee.Ben toprak depresyonda,ben kendi havamda,linak kaynanayı yolladı baycana bayıldı.Başka da kimse yok işte kime takılsın:51:

İyiymiş herdalda katılalım ama bizim pro var zaten :37: bence bize canımızı sıkanı banlama ödülü versinler :27: akşama kadar birbirimizi banlar dururuz :15:

Daha pro verilmiyor bebem :37: mutfak eşyası verilecek birinciye kıza çeyiz yaparsın :1: ama senin fikir süper bana uyar :28: benim banlayacağım kişiler var size sıra gelmez :27:

günaydınnnnnn, günaydınnnnnnnn ve günaydınnnnnn güzeller:16:

gecenin mesajı olarak jelesec'in şu mesajını seçiyorum, ay sabah sabah ekrana pofkurdum gülerken:1: besteeee, kızın çeyizini kk yapçak sanırım, jelesec teyzesi sayesinde :))

Daha pro verilmiyor bebem mutfak eşyası verilecek birinciye kıza çeyiz yaparsın ama senin fikir süper bana uyar benim banlayacağım kişiler var size sıra gelmez

gecenin mesajı olarak jelesec'in şu mesajını seçiyorum, ay sabah sabah ekrana pofkurdum gülerken:1: besteeee, kızın çeyizini kk yapçak sanırım, jelesec teyzesi sayesinde :))

Daha pro verilmiyor bebem mutfak eşyası verilecek birinciye kıza çeyiz yaparsın ama senin fikir süper bana uyar benim banlayacağım kişiler var size sıra gelmez

Günaydın ogülüm jelesec bu çeyize bile çözüm buldu :46:

Herkese mis kokulu öpücükk:16: birazdan çıkıyorum sportif atraksiyona gitmem lazım.Hadin görüşmek üzere :3:

Rabbitim selam :3:

nasıl oldun bebem:16:ağrın sızın ne durumda?

memeler nasıl bomba oldu mu :nazar: hadi iyisin baştan aşağı yenile din kendini:nazar::21:

:1::1::1: nerede beleş oraya yerleş canım:34:

bestenin kızı ben alacağım miniğe çeyizi bol olsun demi ama :37:

Merhaba :)

Uzun zamandır burayı takip ediyorum lakin yazmadım. Gerekli şartları sağladığımda bende ameliyat olmak istiyorum, şimdilik hiç bir fikrim yok. Zaten daha pek bilmiyorum kas altı/kasüstü, damla/yuvarlak ne demek olduğunu :27:
Tek düşüncem var, ilerde çocuk emzirmede bi sorun olur mu? :26:
Yoksa öyle ya da böyle ağrısı sızısı geçici...

Back