• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

şeydacım sana güle güle de , nldeheha hanımcım sen dur bakiim durduğun yerde:20:

ne demek parmaklar otomata bağlanmış, beğen yapıp duruyorum.

Affet noluuuuyyyy beniiii:16:

Söylediklerim doğru değildi:23:

Bir kızgınlık anında söylenmiş:37:

Gerçek duygularım değildi:16:

Dinle bak itiraf ediyorum

Seni çok ama çok sefiyoluuum

Akşama gidince de bunu dinlersin:16::16::16::16::16:

http://www.youtube.com/watch?v=6s1s955xGI4

Son düzenleme:
Affet noluuuuyyyy beniiii:16:

Söylediklerim doğru değildi:23:

Bir kızgınlık anında söylenmiş:37:

Gerçek duygularım değildi:16:

Akşama gidince de bunu dinlersin:16::16::16::16::16:

Selçuk Ural - Affet - YouTube

hiç bilem affetmiyorum:19:

nolcak yani, sabahın 7 sinde ve gecenin 12 sinde aramışsam keleği....nolmuş yani noolmuş:31: biz öyle böyle dostuz ki, canımız istediği an arayıp konuşabiliriz, dertleşmenin saati olmaz bizde. Kelektir ama bitanemdir, akıl hocamdır, dert ortağımdır:16:

nolcak yani, sabahın 7 sinde ve gecenin 12 sinde aramışsam keleği....nolmuş yani noolmuş:31: biz öyle böyle dostuz ki, canımız istediği an arayıp konuşabiliriz, dertleşmenin saati olmaz bizde. Kelektir ama bitanemdir, akıl hocamdır, dert ortağımdır:16:

:16::16::16::48::48::48::76::76::76: yalarım seni :1:

Heee evet benim de bidaneeem,hocaam,derdime devaa m,borçlarıma edaa m,düşmanlarıma siper olaaan canım jelocaaan:21::13::29::48:

yaaa sana da bi şey söylenmio yaaa :25: İnsanın ipliğini pazara çıkartıyon sen:47:

bak bak hala trip yapıyorsun demek :20: dur şu süsleme işini bi öğreneyim hemen yapıştırıyorum :9::9:

uleeen senin ne ipliğin olacak okuyan da bişey zannedecek :20:

Lina ne yaptı acaba :26:sesi çıkmadı baycanı çok sevip hemen ameliyat mı oldu yoksa :1:

Back